miercuri, 31 octombrie 2007

74 Secret Drawings and Writings of Prison Inmates

Ici [pics] http://www.flickr.com/photos/jumble/sets/72057594055928630/

Petitie privind tolerarea consumului de Canabis

Destinatar: Poporul roman

Tolerarea cosumului de Canabis este o chestiune extrem de controversata pe intreg mapamondul. Legile din Romania cu privire la Canabis sunt invechite. Priviti Olanda. Anual zeci de oameni intra in inchisore pentru detinere si consum de Canabis. Canabisul este o planta medicinala cu proprietati de recreere folosita din timpuri antice. Canabisul este o specie de canepa oameni buni.
Olanda a devenit prima tara din lume care a legalizat consumul de canabis in scopuri medicale.
Olanda are o lunga istorie de pionierat in privinta reformelor sociale cum ar fi reglementarea de catre guvern a vanzarii de canabis in cafenele. Actuala hotarare a fost luata in contextul unor preocupari internationale privind relaxarea regimului medicamentelor. In Alaska se discuta intens despre o posibila legalizare a consumului de marijuana, in Canada s-a legalizat pentru uz medical, Spania au inceput sa tolereze, iar Belgia se pare ca va urma in curand exemplul Olandei in ceea ce priveste consumul de canabis.
Studii arata ca 4 din 10 bucuresteni au incercat o data sau de mai multe ori Canabis. Toti ar fi fost pasibili de inchisoare. Sunt foarte multi oameni si pe langa ei.
Daca aveti idee despre ce e vorba si sunteti de acord, va rugam semnati pentru a se vedea cat de multi suntem.
( Doritorii sa semneze aici
http://www.petitieonline.ro/petitie/petitie_privind_tolerarea_consumului_de_canabis-p14010036.html )

Sex Monica si Irinel Columbeanu. Filmulet cu ei surprinsi in actiune

Peste 18 ani. Minorii sa se abtina. Nerecomandat lor.
http://lightside.clipsharedemo.com/flvplayer.swf?file=http://comedyarena.ro/who/get_video.flv&autostart=true&showfsbutton=true?file=http://comedyarena.ro/who/get_video.flv&autostart=true&fs=true

Sa le dam bogatii bogatilor

Aflu de pe Hotnews "ca imobilele aflate in administrarea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) se pot vinde catre chiriasi prin negociere directa, respingand un punct al cererii de reexaminare a presedintelui Traian Basescu, care solicita ca imobilele respective sa fie vandute doar prin licitatii deschise. Raportul Comisie juridice a fost adoptat de senatori cu 35 de voturi pentru, 15 impotriva si 10 abtineri."
De ce nu licitatii? Prietenii stiu de ce.
Tu stii?

Vasile Dâncu spune că şefii PSD au fost scuipaţi de Iliescu (alt text, nu interviul care face vâlvă în presă)

"(…)Ion Iliescu a jignit toată conducerea PSD dar nimeni n-a ripostat. Toţi s-au făcut că nu observă, altii şi-au şters scuipatul discret şi altii, mai rău, şi-au pus scuipatul în albumul foto de familie ...", spune liderul ardelean PSD, pe blogul său. În plus http://vasiledancu.blogspot.com/2007/10/un-adversar-pentru-presedinte.html

Scandal între Vatican şi Biserica Ortodoxă Rusă

Scântei pe teologie şi nu numai http://www.catholica.ro/revista/index.asp?articol=108

Sculpture of celebrities using chicken wire

British-born artist Ivan Lovatt http://reubenmiller.typepad.com/my_weblog/2007/10/ivan-lovatt-chi.html has created this new series of portrait busts by layering, twisting & mangling chicken wire.

Fabulous life of Hitler

Fără comentarii.