joi, 31 iulie 2008

Prezervativele olimpiadei din China





Basescu iubeste tiganii?


Sau e ca majoritatea românilor, care-i iubesc dacă-i ştiu departe?

Cenzura, taxă pe lacomie



Autorităţile chineze nu cenzurează doar internetul. Ci si volumele unor case de editura occidentale care-şi tipăresc produsele în China, tentaţi de costurile mici de producţie. Astfel, dintr-o enciclopedie a fost inlaturata o fotografie a lui Dalai Lama, iar din alta scriere amanunte despre revolutia culturala din China. Amănunte în plus http://passouline.blog.lemonde.fr/2008/07/31/censure-chinoise-sur-ledition-francaise/ . Dacă nu ştiţi franceză copy/paste cu textul pe Google Translate şi vă descurcaţi.

Oare la fel gândeau cei din Apus când făceau afaceri cu Ceauşescu şi noi stăteam rebegiţi la cozi?

Cand prostia si iresponsabilitatea au viata tihnita. Sunt PENAL ca si Andrei Badin



"Tuturor celor care au pierdut oameni dragi in timpul cutremurului sau care au fost raniti, declaratia ta le-a provocat o mare durere emotionala", a instiintat-o avocatul Ming Hai pe actrita Sharon Stone, a transmis FoxNews. Peste 1000 de victime ale catastrofei pretind actritei un miliard de dolari daune.
"Imi pare nespus de rau pentru aceasta greseala", a declarat Sharon Stone. Ea a zis ca seismul a fost o chestiune de karma.
Stone este una dintre actriţele cu IQ ridicat.
Stirea vreau să fie un punct de plecare pentru o discuţie despre responsabilitate. Cu referire la personalităţile autohtone, obisnuite sa spuna tot ce le trece prin cap.
Şi scandalul de la ICR din New York se preteaza la o dezbatere din perspectiva enuntata. Avem in sfarsit o reactie a lui Patapievici http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/814510/SENATUL-EVZ-Inca-o-sansa-ratata/
Detalii despre ce s-a intamplat in metropola americană gasiti aici http://realiatealuipetria.blogspot.com/2008/07/pula-mod-de-utilizare.html si indeosebi pe blogul lui Andrei Badin, care da linkuri spre ceilalti care s-au oprit asupra subiectului.

UPDATE 1- Am decis să mă solidarizez cu Andrei Bădin, numit PENAL de Patapievici. Haideţi să ne numim PENALI. Odinioară Iliescu ne-a numit GOLANI. Să demonstrăm că blogosfera are un cuvant de spus.

UPDATE 2- Că tot vorovim de prostie si iresponsabilitate, vin si cu altceva:

Dragul meu tigan imputit…

Cu tupeu, Basescu s-a intalnit cu niste reprezentanti ai tiganilor din Italia. A sters pesemne din memorie episodul “tiganca imputita”. Este preocupat de soarta dragilor lui tigani.