joi, 1 noiembrie 2007

Celebrity Halloween Costumes (hot photos)

Mariah Carey, Christina Aguilera, Paris Hilton & other Halloween costumes http://woonq.com/2007/11/celebrity-halloween-costumes-hot.html .

RROMI = ROMANI

In lumina noilor evenimente din Italia !!! Ce face statul roman ? De ce nu se dezice ? Rromii , tiganii platesc impozit la case(palate) ??? Imparatul , regele lor sunt contribuabili la statul roman ??? Cine le conduce masinile daca majoritatea(90 %) nu au nici macar 8 clase ??? Ce se intampla cu banii de la UE pentru integrarea in societate a rromilor(tiganilor) ???

(Textuletul furios primit prin e-mail)

Andreea Marin este si NESIMTITA

Pe blogul Nenea Cosmos http://nenea.wordpress.com/2007/10/30/andreea-marin-este-proasta/ se spune ca Andreea Marin este proasta. Completez- este si o toapa NESIMTITA.

Alinierea, la referendumuri!

Aseară, la “Naşul”, pe B1, Băsescu a afirmat că, dacă n-o să-i iasă socotelile cu referendumul, o să-l repete. Ideea, of course, era împachetată altfel în cuvinte. Dar v-am stors esenţa.

Faza îmi aduce aminte de armată, de soldaţii din ciclul unu batjocoriţi de ceilalţi cu vechime, puşi la genuflexiuni, flotări şi alte cele minunăţii. Noi suntem bibanii, iar preşedintele un sergent într-o ureche.
Nu-i place rezultatul referendumului, ne forţează la încă zece!? Până ne intră minţile în cap.

Top 10 Classic Horror Films. A Halloween Special

Curiosi clickuiti http://www.la.cityzine.com/front-page/editorial/top-ten-classic-horror-films/