duminică, 6 iulie 2008

Oprescu se vrea presedinte

Am dat peste textul următor pe blogul doctorului http://www.sorinoprescu.ro/blog/?p=49#comment-2904 :

"Elena Udrea bate campii
July 4th, 2008
Sorin Oprescu este singurul politician roman care poate castiga presedintia in fata infernalului mecanism ticalosit impus de Traian Basescu. O poate face ca independent sau ca membru al PSD. Sorin Oprescu a dovedit ca poate. Cu cea mai saraca campanie electorala din istoria Romaniei, Sorin Oprescu a dovedit ca cetatenii Bucurestiului sunt importanti si nu jocurile de culise. A fost singur impotriva tuturor.
Elena Udrea vorbeste despre un posibil esec al Doctorului la prezidentiale. S-a dus vremea blaturilor. Sorin Oprescu nu numai ca va castiga presedintia Romaniei dar va intra in istoria Romaniei ca singurul Independent care a castigat cea mai importanta functie in stat. Pentru ca Sorin Oprescu este Independent prin natura lui. A dovedit acest lucru in lupta pentru Bucuresti. Iar romanii ii apreciaza pe luptatorii impotriva sistemului de pile si relatii.
Sorin Oprescu reprezinta triumful ideii de vot uninominal. Bucurestenii au votat omul Sorin Oprescu. Iar soarele tuturor romanilor de la Bucuresti rasare."


Normal, cel ce-i scrie blogul, ar trebui sa aibă acordul lui. Am pariat ca asa se va intampla. Sper ca nu-i o cacealma ca a lui Pavel Lucescu, care a inventat o declaratie a lui Basescu.
Are şanse?

Râma cu ochi

“Aud ca fostul sef al statului va fi nevoit sa candideze pentru un loc de senator intr-un colegiu din judetul Prahova, filiala condusa de un apropiat al sau, Marian Saniuta. Cum s-a ajuns aici? Marean Vanghelie nu e de acord ca Ion Iliescu sa candideze in vreun colegiu din Capitala.”, a scris Iosif Buble pe blogul sau. Sa mori de ras.
Motivul este ca Iliescu l-a sprijinit pe Oprescu sa candideze. Nu pe Intunecimea Sa Marean.
Asa-i cand rama face ochi.

Profi de cacat, bac de cacat(II). Arahatului, demisia!

Învăţământul românesc pute mai ceva ca o latrină. Şi ultima dovadă a insanităţii este modul cum s-au desfăsurat examenele de bac. Aici http://realiatealuipetria.blogspot.com/2008/07/profi-de-cacat-bac-de-cacat.html s-a încercat o discuţie despre cauzele mizeriei. S-au conturat şi soluţii pentru ieşirea din ea. Exceptând corupţia din rândul dăscălimii care se plânge mincinos că are salarii mici (sunt generoase raportate la alţi bugetari!), o altă cauză a realităţii sordide din sistemul învăţământului este şi laşitatea multora dintre profesorii cinstiţi, care acceptă dejecţiile în preajmă. Desigur că sunt şi altele. Haideţi să vorbim…
Cum îl cheamă pe ministrul de resort? Arahatului, după cum stă treaba? Demisia lui ar constitui un act de decenţă!