marți, 1 ianuarie 2008

Şi Dumnezeu trebuie să vorbească limba moldovenească

Autorităţile comuniste de la Chişinău şi-au dat iar în petic. Ici http://www.hotnews.ro/actualitate/esential/articol_2145157/preoti_romani_expulzati_republica_moldova.htm
La mizerie, tipii de la Bucureşti ar merita să ameninţe cu ruperea relaţiilor comerciale cu judeţul-republică al lui Voronin, cu sistarea ajutoarelor. Ce să tot cocoloşeşti nişte minţi înmuiate în votcă, care oricum votează cu picioarele bolşevicii. Rişti să te ia de găgăuţa. Oricum, de acolo, noi "importăm" îndeosebi curve.

CTP si Elena Udrea

La regele bloggerilor, Adrian Năstase, a postat şi Băsescu?

Lectura blogului lui Adrian Năstase îmi provoacă delicii. Râd urmărind lingăii (unii vor să-l proclame regele bloggerilor!!!; merge după Cioabă şi Iulian!!! ) care postează lângă textele omului şi, câteodată, îi provoc, ca să-i urmăresc cu satisfacţie cum se isterizează. Ieri, după ce l-a criticat pe fostul premier şi PSD-ul, un tânăr care semnează Neinfectat de comunism a făcut băscălie antologic în şerpărie:
neinfectat de comunism spune:

decembrie 31, 2007 la 2:32 am
@emigrantului si tuturor curiosilor
am o dezvaluire senzationala, incredibila, in direct, reluat si re-transmis de pe blogul lui nastase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:
eu sunt de fapt traian basescu,cel pe care il urati atat, mi-am asumat acest nick, mi se pare hazos si stiam ca o sa va bagatzi gheara in gat numai la vazul nick-ului…abia astept sa ma dea nastase in judecata; o sa- i cer la tribunal sa se uite din nou in oglinda:)):))
esti multumit emigrantule in romania? nu am nevoie sa platesc pe nimeni, ma distrez de minune cand va contrati cu mine, si il ajut si pe nastase sa fie un better man than he is (ca am vazut ca va spargeti si in engleza sa imi demonstrati ca sunteti mai buni decat mine)

Bombo despre Băsescu, cică

Chiar Alteţea Sa, regele bloggerilor, Adrian I a crezut de cuviinţă să lase eternităţii cu largheţedespre tupeistul Neinfectat: "(…)Neinfectat de comunism, referindu-se la unele "legende" in legatura cu mine, reaminteste de zvonul persistent dupa care sotia mea ar fi actionara la Sensi Blue. Am mai dezmintit acuzatia asta, intr-o emisiune cu Dan Diaconescu, acum cativa ani, cand a si intrat in direct unul dintre actionari si care a negat. Daca se vor mai repeta astfel de acuzatii, ii voi actiona in justitie pe indivizii respectivi.
Neinfectat de comunism sugereaza ca as avea unele interese si in ceea ce priveste privatizarea societatii Antibiotice Iasi. De fapt, unii poate isi mai amintesc, eu am fost (si mai sunt) impotriva privatizarii fabricii de medicamente din Iasi. Pentru doua motive simple. Primul - in caz de cataclism natural sau de conflict (sper sa nu se intample niciunul), statul ar avea nevoie de controlul unei fabrici pentru medicamentele de baza. Al doilea - in conditiile evidente ale cartelurilor pe piata importurilor de medicamente si pentru a sustine politica medicamentelor de baza compensate, ai nevoie de un "partener" local. Am fost in cateva randuri la Iasi pentru a pune la punct aceasta strategie. Sigur ca guvernul liberal doreste sa "praduiasca" ce se mai gaseste prin camara in 2008 dar ma mira ca nimeni (PSD, alte partide, ziaristi, analisti) nu a iesit sa comenteze aceasta decizie gresita a guvernului. Actionariatul, daca eu stiu bine, inseamna , in marea majoritate, Avas si SIF Oltenia. Asa ca, Neinfectat de comunism, chiar daca nu te-a infectat comunismul, s-ar putea sa faci unele infectii la care sa ai nevoie de penicilina la preturi scazute, social-democrate. Vezi deci ca politica de stanga pe care am construit-o la guvernare, te-a inclus, fara sa vrei, si pe tine."

PS. 2008 să fie mai bun decât cel lăsat în urmă.