vineri, 25 ianuarie 2008

Lingaul lui Ceausescu si-a facut blog în loc sa fie cu glie pe piept

Vestea că Adrian Păunescu şi-a făcut blog am primit-o de la Daniel Todoran. Nu m-a mirat. Păunescu este incorigibil, fără ruşine, după ce şi-a prostituat talentul veritabil dându-i limbi grosiere lui Ceauşescu. Un tip cu onoare s-ar fi spânzurat în locul lui, după căderea dictatorului. Că un revolver era mai dificil de procurat chiar după decembrie 1989.
Alexandru Petria

17 comentarii:

anca spunea...

da cine crezi ca va citi blogul paunescului? m-am uitat pe el,nimic interesant!

Anonim spunea...

Aia care citesc si blogul lui Iliescu.

anca spunea...

scurta recapitulare: este senator,are o revista,scrie poezii, acum blogul si dupa unele zvonuri va face o emisiune la realitatea tv. da cum dracu ,doamne iarta-ma ,le "duce" pe toate?!

Eugen Urs preşedinte - PNŢCD Braşov spunea...

Las ca il citeste Zsozso

Anonim spunea...

Subscriu, Eugen Urs.

Anonim spunea...

Doamne, Alexandru...eu zic ca omul asta are dubla personalitate...cum poate un om care scrie niste poezii de dragoste senzationale sa se fi bagat in groapa aia urata a celor care l-au laudat pe Ceausescu? O fi fost o metoda de a supravietui...nu e bine sa judeci oamenii, dar cred ca nimeni nu l-ar mai fi judecat acum daca nu ar fi insistat sa fie in viata politica

Anonim spunea...

Perfect de acord, Teodora. Insa Paunescu n-are decenta sa ramana doar la masa de scris. Chiar azi, pe Realitatea, lauda unele realizari ale regimului Ceausescu.

Anonim spunea...

L-am vazut si eu pe Realitatea. Poezie de exceptie, si o vom citi pe blogul lui, insa prestare enervata in studioul tv pe tema amintirilor despre ceausescu si comunism!

Anonim spunea...

Eu as vrea sa se duca acasa si sa stea sa scrie. Sa nu-l mai vad la televizor. Am schimabt canalul...m-am uitat la niste filme politiste pe axn...

Anonim spunea...

Pt. Simona si Teodora

Nu stiu de unde are resursele enorme de nesimtire.

Anonim spunea...

Ai grija, Alexandru, mare grija, brigazile rosii te urmaresc :D Tovarasii te vor acuza imediat si pe tine ca pactizezi cu "legionarii" :)

anca spunea...

oameni buni,nu are rost atita vorbarie despre personajul in chestiune. parerea mea (na ca acum vorbesc ca nea vacaroiu!)este ca paunu-asa il numim noi-e bolnav fara bai de multime.va mai aduce-ti aminte de "celebrele cenacluri"? erau mii de oameni pe stadioane,omul nu poate trai altfel decit sa fie adulat.

Anonim spunea...

Phosphoros, imi pun sare pe coada...

Anca, omul acesta face rãu.

anca spunea...

da nu vorbeam de cit rau face, ma refer la faptul ca omul (paunu)este din cale afara de orgolios-adora sa se vada pe "sticla" sau sa fie in centrul atentiei.

Anonim spunea...

Au o vina si cei ce-l baga in seama.

anca spunea...

asa este. in anii '90 cind facea "sezatorile" alea interminabile pe "tele7abc" stateam si pierdeam noptile. m-am lecuit!(asta a fost un fel de "mea culpa")

Anonim spunea...

Taind invatam...