luni, 28 ianuarie 2008

Vomitati citindu-l pe Mihnea Georgescu

Insul este un tânar PSD-ist, lingău al lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu. Are un blog şi face orice ca să fie remarcat. Un singur lucru nu ştiu- dacă este sănătos mintal. După ce vă edificaţi, poate îmi spuneţi la ce concluzie aţi ajuns.

18 comentarii:

Anonim spunea...

Mihnea e o persoana foarte speciala pentru cei de pe wordpress. In afara de blog-urile psd-istilor nu cred a ramas cineva fara sa fie facut legionar, antisemit, rasist, xenofob sau necrofil (cazul meu).

Am emis urmatoarele teorii:
1. In lipsa unui Dumnezeu simte nevoie sa se posterneze in fata cuiva, si sa fie apoi mangaiat usor pe crestet: "Vai ce copil cuminte, bravo, mai zi-le burghezilor!"
2. E de orientare socialist-narcisista. Incearca sa atraga atentia cu orice mijloace si sa devina celebru.
3. Crede in ce zice si este de aceeasi consistenta morala ca si tortionarii pe care ii lauda. Adica este genul de om care te-ar bate cu betisoare peste testicule (spiritual vorbind) daca nu canti alaturi de el Internationala.

Dar Mihnea are si o scuza, provine dintr-o familie "cu o puternica traditie de stanga". Probabil acolo la ei, Ana Pauker era eroina nationala iar Capitalul lui Marx era biblia din care recitau impreuna inainte de cina.

Domnul Georgescu nu mai exista pentru mine. Dar, cu teama, ma gandesc ca poate va veni vremea cand ii voi vedea numele pe buletinul de vot. Are toate calitatile sa ajunga un "mare om de stanga".

Realitatea lui Petria spunea...

Are toate sansele sa ajunga pe buletinele de vot. Scrie si asteapta osciorul de ros. Nu credeam ca o sa intalnesc un astfel de personaj printre tineri.

Anonim spunea...

Pe listă sau uninominal?!
Domnule Petria, iar exageraţi!

Realitatea lui Petria spunea...

Pe lista, domnule Georgescu. Politicienii au nevoie de oameni care sa le scuture scamele de pe reverul costumelor si sa le care servietele cu umilinta.
Dumneata chiar crezi ce scrii? Sa faci elogiul Anei Pauker, asta-i...

Unknown spunea...

necrofil? lol! :)))

Anonim spunea...

...cred că parţial este şi greşeala noastră, dacă luaţi în considerare nr imens de comentarii pe subiectul acestui obiect înzestrat cu voce umană, georgescu....
eu nu am talente scriitureşti, dar m-aş bucura un pic dacă s-ar găsi cineva carele să buchisească un boicot drăguţ....să nu mai acceseze domle nimeni pagina lui
să.i lăsăm să se lectureze ei între ei, deoarece observ că îşi are sprijinitorii lui....
sante, monsiu!

Anonim spunea...

Mangaloy, este o idee...

Anonim spunea...

Mihnea, tizul tau G. este peste barierele penibilului.

Anonim spunea...

@Alexandru Petria
Nu am făcut "elogiul Anei Pauker". Am zis doar că i se pun prea multe în cârcă. Lucian Vasile o asocia cu Fenomenul Piteşti... când şi ea a fost o victimă a represiunii dejiste.
Şi a făcut multe lucruri bune pentru comunitatea evreiască. Citiţi memoriile lui Rosen şi ale lui Brătescu şi veţi vedea.
Sunteţi un jurnalist talentat. Îmi place cum combateţi problema îndoctrinării religioase în şcoli. Chiar nu înţeleg ce aveţi cu mine, un om de stânga... Cred că pe viitor vom deveni prieteni.
Cu stimă,
Mihnea Georgescu.

Anonim spunea...

Domnule Georgescu, si calai pot deveni victime, dar asta nu_i absolva de vina.

Anonim spunea...

Domnule Petria,
Sunteţi jurnalist. Convingeţi-mă că "tovarăşa Ana", sau Hannah, a ucis. Aveţi dovezi?
Toată lumea ştie că a stat în puşcării pe vremea regelui, apoi a fost la ruşi, s-a întors şi a fost la Ministerul de Externe câţiva ani, până 1952... a omorât pe cineva la Externe? Eu cred că era o femeie capabilă...
Apoi a fost în domiciliu forţat până prin 1959 când au reabilitat-o, dar a murit în 1960 de cancer. O existenţă destul de chinuită, după părerea mea.
Aduceţi dovezi clare că Ana Pauker este vinovată de vreo crimă...

Anonim spunea...

Domnule G., dumneata chiar esti bolnav.

Anonim spunea...

Stii ce zic eu, Alexandru?
Ca nebagarea in seama i-ar prinde bine....

Anonim spunea...

Ai dreptate Teodora, dar cateodata îti sare tandara.

Anonim spunea...

Pai ce-ai cu omu? I-or fi placut ideologiile ei staliniste si leniniste! Nu vezi ca o crede victima? Victima cui? A spionajului militar pe care il practica? Dar de ce il bagi in seama pe nenea asta? Iti faci nervi degeaba... Si nu merita neuronii tai tociti cu asemenea oameni.

Anonim spunea...

Adina, desigur ca ai dreptate.

Anonim spunea...

AM AJUNS LA CONCLUZIA CA MIHNEA GEORGESCU SUFERA DE “Narcissistic personality disorder”

Va rog sa ma credeti ca nu glumesc, nu fac ironii, nu imi bat joc. In acord cu pagina de internet:
http://en.wikipedia.org/wiki/Narcissistic_personality_disorder
simptomele afectiunii “Narcissistic personality” i se potrivesc foarte bine lui Georgescu.

Narcissistic personality disorder characteristics

1. use of others to reach goals
2. grandiose sense of self-importance
3. unreasonable expectations of favorable treatment
4. preocupation for success, power, brillance
5. believes that he or she is “special”
6. requires excessive admiration
7. sense of entitlement
8. interpersonally exploitative
9. lacks empathy
10. is often envious of others or believes others are envious of him or her
11. arrogant behaviors or attitudes

Petru Clej spunea...

Am descoperit acest comentariu halucinant despre Ana Pauker.

Nu credeam că în anul 2008 mai poate face cineva apologia acestei unelte, care alături de alte slugi ale lui Stalin, Dej, Groza, Ceaușescu, Luca, Pătrășcanu, Ion Iliescu, a introdus regimul care este în mare măsură responsabil de înapoierea României de azi.

Incitarea la ură permanentă pe care a făcut-o din 1944 până în 1952 a costat multe vieți, chiar dacă ea însăși nu și-a mânjit mâinile de sânge.

Să nu uităm și antisemitismul acestei presoane care n-a avut nimic în comun cu iudaismul, manevrele mârșave care au dus la exilarea Rabinului Șef Alexandru Șafran, fidel al Regelui Mihai.

Numai că această tentativă de a-și nega originea nu i-a fost de folos, pentru că antisemitul șef, Stalin (cel care conducea România prin intermediul acestor nemernici, printre care și Ana Pauker) ajuns în faza terminală a paranoiei sale, a dat ordin să fie trecută pe linie moartă în 1952.

Așa încât nu pot spune decât că acest posting este rușinos sau elucubrant. Ana Pauker nu era de stânga, ci de extrema stângă, iar asemănarea dintre cele două este precum cea dintre un scaun și un scaun electric.