miercuri, 4 iunie 2008

Elena Udrea (in loc sa-si umple gura cu ceva de la Basescu!) jigneste

Comentariu la o postare de pe blogul sau despre rezultatele alegerilor locale. Aşa-i cu parasuta in politica.

" Elena Udrea Says:
June 3rd, 2008 at 12:50 am
Din pacate, exista inca o categorie larga de electorat neinformat, asistat social si care voteaza pentru o punga cu faina. Si pentru lipsa acestuia de informare trebuie sa ne facem si noi, PDL, reprosuri. Apoi, acest electorat vine constiincios la vot, in timp ce electoratul informat, urban in principal, nu. Mai sunt si cei plecati din Romania, peste 3 milioane, care nu pot vota. Acestia sunt, in marea majoritate, dintre cei care ar vota impotriva PSD."

8 comentarii:

anca spunea...

auzi-o si pe parasuta asta? una care o ajuns in politica,mincind ...cirnati(nu neaparat de plescoi!),s-o trezit gindind cu voce tare!
o,sfinta mare nerusinare!

Anonim spunea...

Elena Udrea nu e pe lista preferatilor mei si martor imi este blogul personal. Dar de data aceasta ma tem ca singura jignire este cea din titlu.
Ce e jignitor in ce a spus ea, ca exista un electorat care nu are informatii sau cultura politica necesara si voteaza pentru ca primeste un pachet cu ceva de la un candidat?
Chiar am scris despre asta, pentru ca este de notorietate faptul ca multi candidati incep sa dea pachete cu diverse alegatorilor saraci, din zonele paupere. Nu e o jignire sa spui despre niste oameni ca sint saraci sau neinformati. E posibil sa ajungem si noi, cindva, lipsiti de informatiile necesare pentru a face o alegere in cunostinta de cauza.
Daca e sa o penalizam pe udrea, motivul este doar manipularea pe care o incearca: nu doar PSD a dat bani si pachete alegatorilor ci si PD-L. Adica vina pe care o gaseste altora este si a partidului unde are o functie de conducere.

anca spunea...

si atunci,nu era mai bine sa nu se bage in seama?
mai fratilor,daca astea is femeile din politica dimboviteana,mai bine fara!

Realitatea lui Petria spunea...

Păi asta-i Rollie tyler, ca nu numai cei din PSD dau pomeni... Si apoi nu toti cei informati sunt cu PD-L.

Realitatea lui Petria spunea...

Parasutele dau lectii politice, in loc sa presteze, Anca...

Anonim spunea...

@Petria - de acord, dar asta nu inseamna ca a jignit ci doar ca a dezinformat, in incercarea de a manipula.
De aici si pina a spune ca trebuie sa isi umple gura cu ceva de la TB mi se pare un pas gresit, care ne ajuta sa transformam discutia in balacareala. Si e pacat, pentru ca ne distrage de la esenta problemei.

Realitatea lui Petria spunea...

Stii ce, m-am saturat sa vad o parasuta vanturandu-si tatele prin politica. Asta parca-i Lupeasca.
Si apoi, cei care voteaza cu liberalii o fac pentru pomeni? Nu sunt informati? Numai blonda asta cu gat adanca poate sa gandeasca asa.
Nu ma caracterizeaza sa injur femeile, dar mi-a trecut peste cap...

Anonim spunea...

@Petria - si eu cred ca nu isi are locul legitim in politica. Ea exista doar pentru ca e manevrata de basescu sa cinte ce ii dirijeaza el.
Ma deranjeaza ca se mindreste cu un CV academic discutabil.
Dar in aceeasi masura ma deranjeaza sa vad o femeie terfelita (si inca de un junralist!) Si asta deoarece eu sper sa apara in politica si femei de calitate. Doar ca ele vor fi mereu reticente, cit timp reactia noastra este sa le murdarim cu tot soiul de apelative si, uneori, nici macar justificat!
(Ca sa clarific, ca nu stiam la care liberali te referi... TOATE partidele au dat pomeni electorale. Fie pachete cu alimente, fie tichete cadou, fie bani cash!)