joi, 15 ianuarie 2009

Urina geniala a lui Eminescu

Eminescu este omorat zilnic de profesori, infasurat in laude de doi bani, in clisee. In angroul admiratiei tampe si fatarnice.
L-au urcat pe un soclu imens si l-au indepartat de noi.
L-au falsificat, constatand stupid genialitatea si unde era doar apasarea insingurata a carnii sau o sfortare creatoare nefinalizata.
L-au transformat intr-o marca depersonalizata.
Pacat.

7 comentarii:

anca spunea...

ee,unii l-au virit in debara!

Anonim spunea...

Eminescu e un putoi sifilitic.
Petria e un geniu.
Se cunoaste dupa mecla si dupa fotoliul galben, de un rafinament extrem, pa care isi odihneste gaozul.

Anonim spunea...

Subscriu, la cele de mai sus. O tara intreaga stie ca Petria are pana si preputzul genial, nemaivorbind de restul corpului sau ignar.
Pe langa obscuru' Eminescu, Petria e ca Paris Saint Germain pe langa Rapid.
Cat despre urina, se stie ca nimeni nu se poata compara cu Petria - din Bistrita pana'n Salaj, din Dolj pana'n Gorj, etc samd
Nimeni nu poate ridica jetul atat de sus incat sa-l poata capta apoi cu gura, din bolta, in cadere.
Asta il face unic si irepetabil, genial si rece pe Petria si numai pe el, care chiar este marca personalizata - spre deosebire de palidul Eminovici...
Petria, desi circumscis, este de fapt un brand al preputzului competent, capabil de performante nemaivazute si totodata este marca vizuala a dobitocului cu blog, cretin care-si cauta ranking cu cacat pisat laba mue sperma si alte produse home made by Petria.
la multe succesuri - maestre fara diploma

Viorica spunea...

Te iubeste Romania mare, Petria ta! :(((((

Anonim spunea...

Cel putin pentru doi comentatori de aici vezi cat de mult conteaza Eminescu! Trebuie sa te obisnuiesti, Sandu, ca "vremile" au luat-o inaintea noastra.

administrator spunea...

Iti inteleg revolta, dar nu e chiar asa!

Anonim spunea...

nu inteleg de ce "urina lui eminescu"? de unde stie el, Petrila, cat de geniala e? si cine ilindeparteaza de eminescu? de ce nu pune mana sa citeasca? tot e autodidact... sa ai pretentii de poet si sa vorbesti despre "urina lui eminescu"... frustrati din toate blogurile, uniti-va!