joi, 16 august 2007

Cassa Loco despre primarul Bistriţei, Vasile Moldovan: “Este un personaj cu un mare procent de nesimţire”

Deşi nu este o formaţie care vrea să se evidenţieze prin scandaluri, Cassa Loco iese în faţă cu o serie de acuze la adresa primarului din oraşul natal, Bistriţa. Mărul discordiei: din 2001, când au cântat gratis la Zilele Bistriţei, nu au mai fost invitaţi. Se pare că trupa bistriţeană a fost totuşi prezentă de Zilele oraşului, în cutiile poştale ale bistriţenilor, prin pliante distribuite de o firmă a cărei imagine este. În schimb, artiştii bistriţeni se vor ocupa de aducerea formaţiilor la Zilele Sângeorz Băi, au fost la Beclean, vor fi la Telciu sau Feldru, însă nu şi la Bistriţa. Nu au nimic cu Desperado sau Hara, care au fost de 4 ori la Zilele Bistriţei, însă Leo nu înţelege cum de e mai din Bistriţa o formaţie cu un singur artist de aici, şi acela spunând în emisiunea lui Teo că este clujean. Dacă Flaviu Buzilă nu declară de unde e “noi trei ţărani din Bistriţa, spunem peste tot prin ţară de unde suntem”. Nu au ajuns nici în acest an la sărbătoarea oraşului, “deoarece acest om (primarul) este rău intenţionat”, vizavi de ei. “Se dau miliarde bune de la bugetul local pentru Gloria Bistriţa, deşi prin ţară suntem consideraţi ca blatişti. Suntem curioşi câţi din cei 500 mii de euro primiţi pentru Zaharia s-au întors în visteria Primăriei. Nouă nu ni s-a decontat niciodată măcar un bon de benzină”, declară Muha. Despre primar mai departe se spune că “este un personaj cu un mare procent de nesimţire”, care conduce “un chioşc care ar trebui închis”, în Bistriţa fiind mai mult gunoi ca în Bucureşti.
La fel de ignorată de edili pare a fi şi Gina Pop, care a reprezentat ţara la Cerbul de Aur. "Nu avem nimic cu Prefix 990, o trupă care stă pe scara Casei de Cultură, unde i se oferă toate condiţiile, însă artist înseamnă să evoluezi”, conchid Leonar Muha, Cosmin Tudoran şi Bogdan Mureşan.
Cassa Loco a lansat într-o cafenea din Bistriţa, în premieră naţională, noul videoclip al trupei “Nu eşti un pic cam prost”, care amendează prostul gust, fiind o dedicaţie muzicală care s-ar preta şi primarului Bistriţei.

Menuţ Maximinian
(text publicat în Realitatea de Bistriţa- Năsăud, Dej şi Gherla)

Niciun comentariu: