duminică, 15 iunie 2008

Alerta:Incearcare de fraudare a alegerilor la nivelul sectorului 3?

Am primit de la sediul de campanie al Doctorului:

"La sediul de Campanie al Candidatului Independent Sorin Oprescu a fost semnalat faptul ca la nivelul tuturor sectiilor din sectorul 3, din dispozitia primarului acestui sector, observatorii ONG-urilor nu sunt lasati sa intre in sectiile de vot, desi indeplinesc toate conditiile prevazute de lege.
Precizam ca, in conformitate cu legea electorala actuala, un independent nu are reprezentanti directi in sectiile de votare, asa cum au toti candidatii partidelor.
In aceste conditii orice candidat independent se poate baza doar pe obiectivitatea asigurata de ONG-urile si reprezentantii ne-politici aflati in sectiile de votare.
Interzicerea dreptului de a participa in sectii ca observatori ai reprezentantilor unor ONG-uri ne indreptatesc sa afirmam ca se incearca fraudarea alegerilor.
Biroul de presa al candidatului
INDEPENDENT la Primaria Capitalei,
Sorin Oprescu"

5 comentarii:

anca spunea...

amu cad pe ginduri rau de tot!
daca e adevarat,iti dai seama ca situatia e identica si la celelalte sectoare!
astia is in stare de orice!

Anonim spunea...

Uitati:

Pavel Lucescu:

"Oboseala bucureştenilor şi-a spus cuvântul, în ciuda lucrurilor bune care s-au realizat în ultimii ani. PD-L, domnul Vasile Blaga, întreaga conducere a partidului şi, de ce nu, eu personal trebuie să ne asumăm acest eşec şi să învăţăm din el. O seară bună."

anca spunea...

cind a spus asta? azi,la realitatea sau unde?
se simte disperarea in afirmatiile lui:))))))

Anonim spunea...

Din Cotidianul:

Adrian Ursu: Avem primar. Cum procedăm?
Azi - 18:30 Adrian Ursu


Intraţi în exit poll-uri mai devreme decât ne dă voie legea, mai că ne vine să ne frecăm la ochi. Din marele Imperiu Traian cu capitala la Bucureşti n-a mai rămas, la turul doi, decât îndepărtata colonie a sectorului 6.

Cu Silaghi făcut afiş sub greutatea lui Piedone, cu Bodu şi Murgeanu împinşi în uitarea politică şi cu buldogul blegit, PD-L îşi strică parada trofeelor cu care a defilat după 1 iunie pe sub porticul Cotrocenilor.

Dacă estimările sociologilor de duminică după-amiază se vor adeveri după numărătoarea finală, toamna electorală nu vine cu prea multe bucurii pentru marele partid prezidenţial, devenit între timp cam mijlociu.

Până la legislative şi, mai departe, până la prezidenţiale, de mâine reîncepe licitaţia pentru majorităţi în consilii. Sorin Oprescu-primar este probabil formula cea mai complicată, din care greu se poate găsi o soluţie pentru buna funcţionare a administraţiei din Capitală.
Pentru a domina Consiliul General, alianţa deja consacrată PSD-PNL ar trebui să-şi pună cârjă unul dintre partidele mici, PRM sau PNG.

Nici aşa nu este însă sigur că tensiunile din partidul lui Geoană, după o victorie a lui Oprescu, vor lăsa neatinsă gruparea consilierilor din CGMB. Mulţi dintre aceştia au alergie la doctor şi va fi nevoie de multe acrobaţii politice, dar şi de un deznodământ clar în partid, pentru a-i face să se ralieze planurilor primarului. Care planuri, nu ştim, dar poate că le vom afla pe parcursul mandatului, dacă în campanie au fost ţinute atât de secrete.

Realitatea lui Petria spunea...

Anca, ce a pus Andrei este o declaraţie de-a lui Băsescu, pe care a dat-o Lucescu pe Cotidianul.