joi, 13 septembrie 2007

Traian Băsescu are cancer şi i s-au prescris citostatice (după Vadim)

Vadim Tudor se înşeală acum, după ce el a dat primul ştirea că Traian Băsescu o să fie operat la tiroidă?

Text din "Tricolorul":

PACIENTUL UNIVERSAL SE SIMTE EXCEPTIONAL (?!)
autor: Adevaratul serviciu român de informatii
* In noaptea de vineri spre sîmbata (7 spre 8 septembrie 2007), presedintelui Basescu i-a fost foarte rau, medicii (de la Spitalul Militar Clinic dr. Carol Davila) reusind cu greu sa stabilizeze pacientul în vederea operatiei pe tiroida de sîmbata.
* Incepînd cu dimineata zilei de vineri, personalul medical si administrativ de la Spitalul Carol Davila a fost consemnat la locul de munca, iar telefoanele fixe au fost cenzurate de Serviciul de Paza si Protectie (singura structura informativ-operativa aflata direct în subordinea presedintelui Basescu).
* Personalului medical din echipa ce urma sa-l opereze pe Traian Basescu i s-au luat telefoanele mobile (tot de SPP).
* Operatia de tiroida a presedintelui a început la ora 8,30 dimineata si s-a terminat la ora 12,45 de minute, durînd 4 ore si 15 minute, si nu 1 ora si 45 de minute, asa cum s-a comunicat oficial.
* Dupa operatie, echipa medicala a fost izolata si preluata de ofiteri SPP pentru prelucrarea si instruirea ei în vederea unor raspunsuri unitare, dar mai ales convenabile, privind starea sanatatii lui Traian Basescu. Desi era normal ca într-un interval scurt opinia publica sa fie informata, abia dupa mai bine de 4 ore de la terminarea operatiei - orele 17,00, echipa operatorie a tinut o Conferinta de Presa. Tonul: mincinos-triumfalist.
* Se confirma urmatoarele aspecte:
1) Operatia presedintelui Basescu s-a efectuat în tara pentru a se putea pastra secretul asupra adevaratei sale stari de sanatate, cunoscîndu-se faptul ca medicii din strainatate nu intra în aceste scenarii si informeaza corect si prompt opinia publica.
2) Desi la precedenta operatie (pe coloana vertebrala, la o clinica din Viena, în 2006) lui Traian Basescu i s-au efectuat investigatii mondiale complete si la nivel de vîrf al tehnicii medicale, asa-zisa hipertiroidie nu a fost semnalata.
3) Surse medicale sustin ca o operatie pe tiroida, în cazul benign, dureaza maximum 1 ora, de aceea exista suspiciunea ca de fapt s-a operat o tumoare maligna.
4) In urma consultului medical pluridisciplinar, ce a avut loc dupa operatia presedintelui, s-a hotarît sa i se aplice un tratament cu citostatice. Tratamentul cu citostatice se aplica doar în cazul confirmarii existentei unor formatiuni canceroase în corpul pacientului, desi echipa histo-patologica a declarat ca portiunea de tiroida extirpata este de natura benigna.
5) Testul cu parafina pentru portiunea de tiroida extirpata, ce va avea rezultatul peste 14 zile, va confirma, sau infirma, în proportie de 100% variantele de tumoare benigna sau maligna.
Oricum, rezultatele prezentate populatiei din tara si din strainatate vor fi bine prelucrate de structuri specializate în manipulare si dezinformare. Surse de la Cotroceni sustin ca Basescu trebuie sa mai ramîna pe functie si sa nu se faca deocamdata nici un fel de transfer de atributii, pentru ca nu s-a decis cine sa-i ia locul în fruntea Statului Român. Exista informatii ca la aceste scenarii de intoxicare îsi aduc contributia si stapînii americani ai lui Basescu, care încearca sa mai cîstige ceva timp, ca sa nu le fie date peste cap toate strategiile militare din zona."


Să dea Domnul ca paranoicul fascistoid Tudor să nu spună adevărul, ca şi în destule alte dăţi.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu cred deoarece Vadim este un mitoman anormal. Nu procedaţi corect răspîndindu-i prostiile veninoase, abjecte, de necatalogat.