duminică, 9 septembrie 2007

Ţigănie made in Romania la Fontana di Trevi


romani de etnie roma au fost la „pescuit" monede, in Fontana di Trevi, relateaza Hotnews. Inarmati cu antene telescopice avand magneti la extremitati, cei doi tineri de 21 si 28 de ani, au fost surprinsi de carabinieri in timp ce adunau "monedele dorintelor", in plina zi, sub privirile uimite ale turistilor.


Agentia ANSA a transmis:


Pescano 800 euro in Fontana Trevi
Due rom bloccati e denunciati dai carabinieri
Con antenne telescopiche dotate di calamite alle estremita', stavano pescando le monete dei desideri nella fontana di Trevi, in pieno giorno. I carabinieri di piazza Venezia li hanno fermati e denunciati per appropriazione indebita, sequestrando la refurtiva di circa 800 euro e gli strumenti della pesca. Si tratta di due rom romeni, di 28 e 21 anni. I due hanno provato ad approfittare di una temporanea assenza dei vigili urbani per agire. Sono stati bloccati dopo un breve tentativo di fuga.

Un comentariu:

Bogdan spunea...

"... inseamna ca traiesti in romania, e o treaba ciudata, si nimeni no` sa poata sa o inteleaga vreodata ..." Oricum javrele astea sunt asociate cu romanii, dar aia nu stiu ca noi leam dat pamant in tara ca suntem oameni nu animale, noi ii lasam sa traiasca aici, noi suntem majoritatea ce le da de mancare ca ei nu muncesc cum o facem noi, noi le dam material sa aiba ce fura, noi ii facem din ce in ce mai rai , pt ca stiu ca mereu vor gasi ceva bun de luat de la unul din noi!
O natie gresita!Privitile istoria si veti afla cu stupoare ca e un exemplu in familia lor, cel ce fura!Scoala .. aia e pentru cei care ies din sistem, nu noi romanii luam fetite de 13-15 ani si le facem mame turnandule un copil, si ajustandui ca un criminal, copilaria!
EI!