vineri, 28 septembrie 2007

Ţărăniştii vor să se confrunte cu Băsescu la mitingul din Piaţa Universităţii

PNŢCD îi solicită ferm lui Traian Basescu să renunţe la descinderea în Piaţa Universităţii în 29 septembrie, cu pretextul de a se întâlni cu populaţia şi de a prezenta un aşa-zis raport. Acţiunea reprezintă un atac la adresa democraţiei şi un grav afront adus simbolului libertăţii, care trebuie să rămână Piaţa Universităţii.
Prin intenţia sa, Traian Băsescu dovedeşte, încă o dată, că doreşte uciderea spiritului Pieţei Universităţii şi instaurarea populismului, descinderile sale fiind o adevărată reeditare a mineriadelor din 1990 şi 1991, care au legitimat în stradă, chiar în Piaţa Universităţii, regimul lui Ion Iliescu. Acelaşi sistem, care l-a preluat azi pe Traian Băsescu, pune în operă diversiunea legitimării autoritarismului prin manipulări de masă, împotriva statului de drept şi instituţiilor democratice care încep să funcţioneze. În fapt, ca reprezentant al structurilor de putere securiste, Traian Băsescu încearcă, după reuşitele din anii 90, să întârzie integrarea reală în UE, care duce la dispariţia structurilor mafiote economice şi politice şi la răspunderi penale grele pentru cei care au furat şi au distrus România.
PNŢCD îl avertizează pe Traian Băsescu că va apăra spiritul Pieţei Universităţii şi-l va opri să confişte şi să murdăreasca acest simbol. Sâmbătă, 29 septembrie începând cu orele 16.00, PNŢCD se va afla în Piaţa Universităţii şi face apel către bucureşteni să oprim împreună diversiunea securistă, menită să instaureze regimul de mână forte. Traian Băsescu nu poate dialoga, aşa că vrea să distrugă dialogul, înlocuindu-l cu monologul în faţa mulţimilor manipulate. Nu poate accepta diversitatea opiniilor, aşa că vrea să impună unanimităţi, generând presiunea străzii. Nu poate accepta vocea raţiunii, aşa că vrea să impună teroarea străzii şi violenţa împotriva oricărui se opune. PNŢCD rămâne neclintit în opţiunea sa pentru democraţie, ca o conştiinţă vie a poporului, amintindu-i lui Traian Băsescu că adevărul este totdeauna biruitor.
(Comunicat semnat de Aurelian Pavelescu)

Ciupercă deosebită



Osemintele copiilor ţarului Nicolae al II-lea au fost găsite

http://www.hotnews.ro/articol_85333-Expertii-rusi-au-descoperit-ramasitele-mostenitorilor-tarului-Nikolai-al-II-lea.htm
http://www.gazeta.ru/social/2007/09/28/2199795.shtml