joi, 13 septembrie 2007

Lista sutanelor ruşinii (lotul I, probabil)

-Pimen - a avut legaturi atit cu Securitatea, cit si cu DIE.
-Cassian Craciun, Episcopul Dunarii de Jos-misiuni in sprijinul DIE.
-Calinic Argatu, episcopul de Arges-colaborator al Securitatii.
-Visarion Rasinareanu, episcopul vicar de Sibiu - racolat de DIE ca persoana de sprijin.
- Episcopul de Husi, Ioachim Mares, vicarul de Arad, Timotei Seviciu, Episcopul Buzaului si Vrancei, Epifanie Norocel - colaboratori ai Securitatii.
-Andreicut, Episcop de Alba-colaborator al Securitatii ca Politiei Politica.

Ce pedeapsă credeţi că merită?

Traian Băsescu are cancer şi i s-au prescris citostatice (după Vadim)

Vadim Tudor se înşeală acum, după ce el a dat primul ştirea că Traian Băsescu o să fie operat la tiroidă?

Text din "Tricolorul":

PACIENTUL UNIVERSAL SE SIMTE EXCEPTIONAL (?!)
autor: Adevaratul serviciu român de informatii
* In noaptea de vineri spre sîmbata (7 spre 8 septembrie 2007), presedintelui Basescu i-a fost foarte rau, medicii (de la Spitalul Militar Clinic dr. Carol Davila) reusind cu greu sa stabilizeze pacientul în vederea operatiei pe tiroida de sîmbata.
* Incepînd cu dimineata zilei de vineri, personalul medical si administrativ de la Spitalul Carol Davila a fost consemnat la locul de munca, iar telefoanele fixe au fost cenzurate de Serviciul de Paza si Protectie (singura structura informativ-operativa aflata direct în subordinea presedintelui Basescu).
* Personalului medical din echipa ce urma sa-l opereze pe Traian Basescu i s-au luat telefoanele mobile (tot de SPP).
* Operatia de tiroida a presedintelui a început la ora 8,30 dimineata si s-a terminat la ora 12,45 de minute, durînd 4 ore si 15 minute, si nu 1 ora si 45 de minute, asa cum s-a comunicat oficial.
* Dupa operatie, echipa medicala a fost izolata si preluata de ofiteri SPP pentru prelucrarea si instruirea ei în vederea unor raspunsuri unitare, dar mai ales convenabile, privind starea sanatatii lui Traian Basescu. Desi era normal ca într-un interval scurt opinia publica sa fie informata, abia dupa mai bine de 4 ore de la terminarea operatiei - orele 17,00, echipa operatorie a tinut o Conferinta de Presa. Tonul: mincinos-triumfalist.
* Se confirma urmatoarele aspecte:
1) Operatia presedintelui Basescu s-a efectuat în tara pentru a se putea pastra secretul asupra adevaratei sale stari de sanatate, cunoscîndu-se faptul ca medicii din strainatate nu intra în aceste scenarii si informeaza corect si prompt opinia publica.
2) Desi la precedenta operatie (pe coloana vertebrala, la o clinica din Viena, în 2006) lui Traian Basescu i s-au efectuat investigatii mondiale complete si la nivel de vîrf al tehnicii medicale, asa-zisa hipertiroidie nu a fost semnalata.
3) Surse medicale sustin ca o operatie pe tiroida, în cazul benign, dureaza maximum 1 ora, de aceea exista suspiciunea ca de fapt s-a operat o tumoare maligna.
4) In urma consultului medical pluridisciplinar, ce a avut loc dupa operatia presedintelui, s-a hotarît sa i se aplice un tratament cu citostatice. Tratamentul cu citostatice se aplica doar în cazul confirmarii existentei unor formatiuni canceroase în corpul pacientului, desi echipa histo-patologica a declarat ca portiunea de tiroida extirpata este de natura benigna.
5) Testul cu parafina pentru portiunea de tiroida extirpata, ce va avea rezultatul peste 14 zile, va confirma, sau infirma, în proportie de 100% variantele de tumoare benigna sau maligna.
Oricum, rezultatele prezentate populatiei din tara si din strainatate vor fi bine prelucrate de structuri specializate în manipulare si dezinformare. Surse de la Cotroceni sustin ca Basescu trebuie sa mai ramîna pe functie si sa nu se faca deocamdata nici un fel de transfer de atributii, pentru ca nu s-a decis cine sa-i ia locul în fruntea Statului Român. Exista informatii ca la aceste scenarii de intoxicare îsi aduc contributia si stapînii americani ai lui Basescu, care încearca sa mai cîstige ceva timp, ca sa nu le fie date peste cap toate strategiile militare din zona."


Să dea Domnul ca paranoicul fascistoid Tudor să nu spună adevărul, ca şi în destule alte dăţi.

Elena Udrea interzisă la Cotroceni?



Ziarul “Cancan” a lansat bombiţa politico-sentimentală
http://www.cancan.ro/2007-09-13/Udrea-nu-mai-are-voie-la-Basescu.html

No comments


Colegiul CNSAS a dat o decizie de poliţie politică în cazul lui Andrei Andreicuţ, episcop de Alba

Cazul lui Andrei Andreicuţ a fost singurul discutat şi votat în şedinţa de joi, potrivit declaraţiei făcute de Mircea Dinescu la ieşirea din institut.
Surse din CNSAS au declarat, pentru MEDIAFAX, că numele conspirativ al lui Andrei Andreicuţ era "Ionică".
"Sunt încă alţi opt ierarhi cu probleme mari în dosar, ierarhi importanţi, în legătură cu care urmează să ne pronunţăm, însă s-a decis să amânăm luarea unor verdicte şi să îi mai invităm o dată la audiere", a spus Dinescu.
Acesta a precizat că printre cei opt ierarhi intraţi în vizorul CNSAS nu se află noul patriarh Daniel, numele său apărând doar pe lista titularilor de dosare arse în 23 decembrie 1989.
"Aia e o altă listă, la care lucrăm separat", a spus Dinescu.
Potrivit lui Dinescu, nici numele lui Bartolomeu Anania nu este între cele opt, în cazul acestuia Colegiul hotărând că, pentru mai multe lămuriri, "trebuie înfiinţată o comisie specială, împreună cu experţi de la SIE, care să ne ajute să desluşim cum stau de fapt lucrurile în cazul său".
Dinescu s-a arătat nemulţumit de verdictul dat în cazul lui Andrei Andreicuţ, susţinând că acesta "a fost forţat să colaboreze cu securitatea", după ce a fost prins, pe când era un tânăre preot, încercând "să pună o pilă pentru cineva ca să intre la Seminarul Teologic".
Mircea Dinescu s-a arătat nemulţumit şi de decizia luată de Colegiu conform căreia mai mulţi înalţi ierarhi citaţi anterior pentru a fi audiaţi de CNSAS vor fi din nou invitaţi pentru a da detalii înainte de a se lua o decizie.

Dilimăneală 100%

Mare-i grădina ta, Doamne! Vezi
http://calugarulteofil.blogspot.com/

“Dumnezeu este acolo intre labiile mele, ascuns ca intr-un altar conspirativ”

Iubesc si Dumnezeu este copilul nostru

Cad turnurile si odata cu ele viata inceteaza sa-si mai aduca aminte de oameni. Oameni care se prabusesc in gol sperand ca Dumnezeu exista cu adevarat si ii va prinde. Dumnezeu ii va prinde la 3 secunde de asfalt. 3,2,1. Si lumea s-a schimbat definitiv.
W.T.C sau ca si cand atat Allah, dar mai ales Dumnezeu, a uitat ce este dragostea, a uitat sa faca dragoste. Si atunci Dumnezeu a disparut speriat fiind ca orgasmul celest s-a transformat in promiscuitate telurica. 11 septembrie. Un avion, doua avioane, trei avioane. Turnurile cad. Si tu odata cu ele. Si nimeni nu te prinde. Ei stiu, fir’ar sa fie, ca ai aripi. Si ca zbori zepellin.
M-am trezit. Sunt nervoasa. Sunt down. Nu tip si nu plang. La dracu, asa e viata. Sunt zile mai bune si zile mai rele. Nu mi-am mai tras-o de secole. Secolele pot fi zile, ore sau minute. Uneori nu-mi pasa. Pizda mea este un izvor. Este gura de foc. Pizda mea da viata. E drept ca uneori o si inghite. Ca un pompier piroman. Pizda mea este Dumnezeu cel voinic, cel puternic, cel rezistent si, in acelasi timp, atractie si pofta si parasire. Dumnezeu este acolo intre labiile mele, ascuns ca intr-un altar conspirativ. Sta si plange si isi roaga dracii sa il lase in plata Domnului. Acolo ii e cald si-i e bine. In pizda mea raiul in flacari iar eu sunt iadul. As putea sa sun toata cohorta de futaci. Sa intre in mine si sa iasa. Sa-l ia de barba pe Dumnezeu si sa-l scoata. Dar ar fi un avort. Iar eu am inceput sa nasc. Sa ma nasc.
Imi trec mana prin par. Este ora 11 din 11 septembrie. Sunt singura. Suna Adaam.
Ma strange in brate. Imi lipsesti. Si fluturii mei lepidoptera se joaca in barba lui Dumnezeu. Ii ies pe nas, urechi si gura. La inceput a fost cuvantul. Cuvantul ,,IUBESC’’. Imi mangaie sanii si ma saruta . Se joaca in parul meu. Ma ciupeste si ma gadila. Unde esti, Adaam. In tine, Andaa, in tine. Azi au cazut turnurile, Andaa. Viata isi aduce aminte de noi astazi. Suntem vii. Nu vreau cunilignus. Vreau sa te simt in mine. Sa stai acolo de vorba cu Dumnezeu. Intra in mine, Adaam. Vorbeste-mi. Spune-mi. Te iubesc. Exista viata inainte de Adaam si viata dupa Adaam. De asta sa fii sigur. Imi mangai sanii. Fesele mele ard. Te simt Adaam. Te sarut si iti simt limba asezand fluturii in pozitie de avangarda. Pana si fluturii mei Haetera sunt in cer, ei care nu au parasit niciodata pamantul. Intre tarana si e - 20 de centimetrii. Exact lungimea penisului tau Adaam.
Stomacul imi explodeaza si sfarcurile mele sunt tari. Te simt, Adaam. Esti acolo in mine. Esti, iubitule. Te joci acum in parul meu. Calling you. Strange-ma in brate. Asa, Adaam, fute-ma pana lesin. Fute-ma. Fute-ma si creste-ma. Fa-ma mare. Ar fi trebuit sa locuim amandoi in WTC. Ca un talisman norocos. Dumnezeu a iesit din mine. A plecat sa propovaduiasca iubirea noastra. Un pic suparat ca altcineva ii va lua locul. Dar asa e in viata. Te simt, Adaam. Acum. Nu te opri. Acum. Of , Doamne. Te iubesc. Te iubesc. Da !
Te-am prins, Adaam. Te-am ingropat in mine. Turnul este acolo. Creste odata cu noi. Si avioanele, Adaam. Sar, Adaam. Cad. Tu esti acolo sa ma prinzi.
3.2.1. Nu mai ai cartela..Nu-i nimic, Adaam. Esti in mine. La inceput a fost Cuvantul… IUBESC…
…si Dumnezeu va fi copilul nostru…
(Via prietena Andaa
http://www.andaa.ro/ )

Comisie la Cotroceni pentru Adrian Năstase


Întrunirea comisiei speciale instituite pentru analiza sesizărilor cu privire la săvârşirea unei infracţiuni în exerciţiul funcţiei de către membrii Guvernului


Preşedintele României, Traian Băsescu, a decis, în baza Legii nr. 115/1999 privind răspunderea ministerială, întrunirea comisiei speciale instituite pentru analiza sesizărilor cu privire la săvârşirea unei infracţiuni în exerciţiul funcţiei de către membrii Guvernului.
Decizia de întrunire a comisiei a fost luată ca urmare a solicitării Procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie cu privire la începerea urmăririi penale faţă de Adrian Năstase, fost prim-ministru al României în perioada 2000-2004.
Legea nr. 115/1999 în art. 16 alin. 5 prevede că pe baza analizei sesizării, a probelor depuse în susţinerea acesteia, a declaraţiilor şi a probelor invocate de membrul Guvernului faţă de care se solicita urmărirea penală, comisia specială va prezenta Preşedintelui României un raport cu propuneri privind urmărirea penală sau clasarea sesizării.
Totodată, conform art. 16 alin. 6, Preşedintele României va hotărî asupra raportului prezentat de comisia specială, urmând ca decizia să fie comunicată presei.
Ca urmare a Deciziei Curţii Constituţionale nr. 665 din 5 iulie 2007, procedura specială prevăzută pentru începerea urmăririi penale faţă de membrii Guvernului în activitate, se aplică şi foştilor membri ai Guvernului.
Curtea Constituţională a stabilit în acest sens că ,,…exceptarea foştilor membri ai Guvernului, prin art. 23 alin. (2) şi (3) din Legea nr. 115/1999, republicată, de la procedura specială, derogatorie, prevăzută pentru membrii Guvernului, potrivit unui criteriu aleatoriu, stabilit în funcţie de momentul declanşării procedurii în timpul mandatului sau după încetarea acestuia, constituie o încălcare a principiului egalităţii de tratament consacrat de art. 16 alin. (1) din Constituţie...’’
Comisia este formată din Ştefan Deaconu, Marius Iosif, Laura Ştefan, Ştefan Iancu şi Gabriel Niţă.
Prima reuniune a Comisiei va avea loc în data de 17 septembrie a.c., ora 10.00 la Palatul Cotroceni.
Departamentul de Comunicare
Ce se va întâmpla cu acest nou dosar al lui Năstase? Ziceţi...