joi, 9 octombrie 2008

Romania e in aer


Fotografie primită de la Marinela Mureşan.

# Altceva -

COMUNICAT

In perioada 9-12 octombrie 2008 la Hotel Best Western- Parc Bucuresti se va desfasura Conferinta Nationala de Oncologie Medicala. Evenimentul -cu participare internationala- este inscris in calendarul ESMO (European Society for Medical Oncology) si va avea ca obiective:
- Prezentarea celor mai noi metode de diagnostic si tratament al cancerului reflectate in studii internationale de specialitate
- Promovarea comunicarii intre specialistii romani si straini pe probleme specifice de patologie maligna
- Consolidarea relatiei de colaborare a Societatii Nationale de Oncologie Medicala din Romania cu asociatiile bolnavilor de cancer care au sprijinit intotdeauna demersurile medicilor oncologi pentru optimizarea asistentei medicale acordate pacientilor, dezideratele fiind : prelungirea sperantei de viata si cresterea calitatii vietii acestora.
Comitetul de organizare

Presedinte – Prof.dr Florin Badulescu
Persoana de contact-Dr. Delia Mateescu-0722421444
deliamateescu05@yahoo.com

Prozator roman prins ca a plagiat din Solohov

Amănunte stupefiante aici http://alexandrupetria.wordpress.com/2008/10/09/un-plagiat-aurel-podaru/

Pazea blogosfera, a venit cruciatul!

Îmi dau seama că v-aţi dat seamna că e Gigi Becali în cauză. Pe blogul său nou-nouţ, cel mai bogat incult se ia la trântă cu Voiculescu-Felixhttp://www.georgebecali.ro/blog/. Spune că "globul" este pentru fani, dar pe fanii lui cititul îi oboseşte, părerea mea.

# Altceva de văzut http://alexandrupetria.wordpress.com/. Fără behăitori.