duminică, 21 decembrie 2008

S-a enervat criminalul!

Precum ucigasul care revine la locul crimei, si Iliescu a mers in Cimitirul Eroilor. A fost huiduit, s-a aruncat cu bani in el. Dupa mine, a scapat usor… Merita ca pana acum sa se sature de puscarie. Daca nu sa incaseze un cartus, daca era altfel legislatia.

Dar Ilici s-a enervat si uite ce a scris pe blogul sau:
“Este rusinos ca un grup de elemente certate cu spiritul civic, cu morala elementara, provocatori folositi ca masa de manevra de unii simbriasi ai diversiunilor de acest tip (în frunte cu Maries si Costin), exploatand si unele nemultumiri personale ale unora dintre acestia, s-au dedat, si de aceasta data, la acte de provocare - proferand jigniri si incercand sa creeze o stare de încordare, total contrara spiritului care trebuie sa domine astfel de manifesari, si care îi animau pe cei mai multi dintre cei prezenti – care au si dezavuat actiunea provocatoare.
Este de datoria adevaratilor revolutionari, participanti activi la momentele cele mai importante ale Revolutiei, sa dezavueze fatis si sa-l excluda din viata publica pe acest impostor - Teodor Maries, pe care nimeni nu l-a observat, undeva, în timpul evenimentelor dramatice din decembrie, dar l-au remarcat printre participantii la manifestatiile politice din primavara anului 1990, inclusiv la devastarea cladirii Guvernului din ziua de 18 februarie 1990, ca si la actiunile pregatitoare ale actelor violente din ziua de 13 iunie 1990. Este un mercenar de meserie, care nu se stie ce profesie are si cu ce s-a ocupat în toti acesti ultimi 19 de ani, în afara organizarii de acte provocatoare ! Nu se stie prin ce împrejurare si-a arogat functia de presedinte al “Asociatiei 21 Decembrie”, el nefiind participant la actiunile de la baricada din dreptul Hotelului Intercontinental, din noaptea de 21 decembrie 1989, ai caror participanti au fost fondatorii asociatiei. Este un impostor care îsi permite sa se afiseze si sa vorbeasca în numele revolutionarilor, el neavand aceasta calitate, nefiind recunoscut ca atare de nicio asociatie.
Democratia câstigata în decembrie 1989 si libertatea de exprimare sunt in mod abuziv umbrite de asemenea elemente declasate, care au avut arul sa arunce asupra revolutionarilor autentici o imagine nemeritata in opinia publica. De aceea, ei trebuie izolati , dezavuati public. si chemati în fata instantelor pentru incalcarea legilor si regulilor de convietuire, pentru impostura si acte provocatoare.”

Doua mizerii

Cum de mai circula V.C. Tudor cu masina pe care scrie SENAT, deşi nu mai este senator? Amanunte http://airbornb.wordpress.com/2008/12/20/tribunul/

Un gazetar si prozaror talentat batjocorit in redactia "României libere" . Vezi http://roxanaiordache.wordpress.com/2008/12/20/dan-stanca-somat-sa-plece-de-la-romania-libera/