luni, 25 februarie 2008

Românii sunt fascişti. Asta-i eticheta...

Ici http://iulianabriceag.wordpress.com/2008/02/24/romanismfascism/

Filiera securista: Adrian Nastase a fost sunat de Ristea Priboi?

Am gasit urmatoarele pe un blog nou (Ochiosu', http://ochiosu.wordpress.com/):

"Surse bine informate in domeniul comunicatiilor, adica surse-beton, stiu ca unul dintre cei care s-au grabit sa-l felicite pe Adrian Nastase pentru revenirea in prima linie a PSD a fost Ristea Priboi. Sambata seara, la 23.46 ora Romaniei, lui Nastase i-a sunat telefonul. Pe ecran, un numar interesant: +9616.600.660. Cand a raspuns, surpriza, Nastase aude vocea lui Ristea Priboi, fost om de incredere, fost securist, fost sfatuitor de taina, combinator, incasator. Actualmente, putin lasat "la fund". Discutia celor doi, purtata intr-un limbaj conventional, neutru, spun aceleasi surse, a durat 6.05 minute. Priboi i-a transmis lui Nastase felicitari, spunandu-i, printre altele, ca "era normal ca oamenii sa inteleaga ca poarta e deschisa". "Te felicit, Adrian", s-a incheiat discutia celor doi.
Este interesant faptul ca Adrian Nastase nu a intrebat unde se afla, de unde il suna Ristea Priboi. Potrivit surselor citate, numarul de telefon +9616.600.660. apartine unei personae particulare din Tripoli, al doilea oras ca marime din Liban (a nu se confunda cu capitala Libiei). Conform unor alte surse, la fel de bine informate, dar cu alt specific de activitate, posesorul telefonului folosit de Ristea Priboi este apropiat al omului de afaceri Mohamed M., care deruleaza importante afaceri in domeniile constructiilor si turismului. Mai interesant, un numar de telefon aproape identic il are Consulatul General Onorific al Romaniei la Tripoli, Liban."

Este un fapt real sau o deinformare?

Alexandru Petria

“Porcul” dormind in Parlament

Subiectul acestei postari http://realiatealuipetria.blogspot.com/2008/02/cenaclul-flacra-porcul-i-geoan.html
combate oniric in Parlament http://fun.bascalie.ro/vizualizare~poze-politica~poza-asa-se-doarme-n-parlament.html. Pesedeii îl văd ca o viagra pentru cresterea in sondaje a partidului. Voi? Bromură?

Capabila si de neinlocuit Elena

O zice ca lumea http://www.gandul.info/puterea-gandului/tovarasa-leni.html?4237;2412573
Altceva- ştiţi că este şi menstruaţie albastră? Aici http://andaa.ro/elena-basescu-printesa-de-romania/#comment-16743