miercuri, 22 octombrie 2008

Hai să le-o tragem!

Subscriu la acest text primit prin e-mail:

"In ultima vreme, pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 140 dolari a scazut la 70, si totusi benzina si motorina au scazut cu doar 1000 de lei. E bataie de joc pt ca guvernul tine taxele si accizele la fel de mari, iar statiile Peco nu vor sa renunte la preturile practicate, avand un profit urias. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam! S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27, 28, 29 OCTOMBRIE TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI, PENTRU NIMIC IN LUME, SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA-I PROVOCAM SI SA VEDEM O REACTIE POZITIVA A ACESTUI GUVERN CARE CONTINUA SA ISI BATA JOC DE NOI! daca sustii ideea (si chiar daca nu o sustii ), da mai departe."

OK, rândurile nu excelează stilistic. Interesează adevărul.


# Altceva interesant. De altă factură http://alexandrupetria.wordpress.com/2008/10/19/o-fotografie-la-mare/

Dumnezeu nu-i microbist

Am luat-o pe cocoaşă la fotbal? Gata, Dumnezeu n-a fost român, spun unii. A fost francez. N-a fost nici ţigan, ca Lăcătuş. Care a demisionat după căpăceală.
Dar l-a întrebat cineva pe Dumnezeu dacă-i place fuga unor hăbăuci după o minge? Şi dacă l-a întrebat, nu cred că a primit răspuns.