marți, 22 iulie 2008

Basescu la licuriciul Chinei


Omul de la Cotroceni se pregateste sa mearga in China la Jocurile Olimpice. Astfel, crediteaza un regim opresiv, pentru care drepturile omului sunt vorbe goale. Eventualele beneficii economice spala compromisul licuricelii?

Un tigan bun este un tigan mort


Am dat din intamplare peste blogul Noul Consevatorism. Nu stiu cui ii apartine. M-a lasat masca postarea:

“Ţiganii şi ofensiva stângii

Patru fetiţe de ţigani, trimise de părinţii lor la cerşit pe o plajă din Italia fac baie în mare. Din cauza valurilor, ele ajung în pericol de moarte şi două dintre ele chiar mor înecate (Dumnezeu să le odihnească!). Celelalte trăiesc DATORITĂ italienilor de pe plajă, oameni care şi-au riscat viaţa pentru a salva pe acei copii.
Timp de o oră cadavrele celor două fetiţe au rămas pe plajă, acoperite decent cu o pătură. Motivul? Atât a luat ambulanţei de la morgă ca să vină să ridice cele două trupuri.
În tot acest timp lumea a rămas pe plajă şi viaţa şi-a reluat, cum era şi firesc. cursul ei normal. Plaja nu a fost evacuată, aşa cum nu a fost evacuată nici o plajă din lume atunci când, prin legea naturii sau a firii, unii oameni se îneacă.
Dar pentru presa isterică, pentru stânga neomarxistă, pentru “umaniştii” paneuropeni, pentru tonomatele din presă (na, că îl citez pe Băsescu!) ale birocraţilor din U.E., acest eveniment trebuie manipulat cumva. Cum? Profitând de moartea acelor două micuţe ţigănci pentru a acuza italienii de rasism, de lipsă de sentimente umane şi a presa Statul italian să nu îşi mai apere cetăţenii în faţa valului de infracţionalitate care, ne place sau nu, e legat de o etnie anume, cea ţigănească.
NOTA BENE: Potrivit tuturor martorilor acele fetiţe erau venite pe plajă ca să cerşească! Cred că lucrul acesta spune multe…”
Mi-e scarba!

Si-a bagat coada Michiduta in Paradis

A doua încontrare semnificativă pe site-ul Cotidianului este în derulare. TRU a polemizat mai ieri cu Pavel Lucescu, în prezent C. Pătrăşcoiu are treabă cu Ungureanu şi -sacrilegiu!- cu PD-L. Îmi place.

Incredibila si crancena intamplare

O politiciana nepereche. For men and women


În ce-i constă unicitatea?