marți, 24 iunie 2008

Mică-i lumea

Mi-a fost cald, ca fiecăruia dintre voi, desigur. Şi cum Someşul este la cinci minute de mers pe jos de reşedinţa Petria, am întins-o la baie, năduşit. Şi am dat de cine în apa caldă, cam moloasă, însă nepoluată? La Beclean, desigur. Pe un dolar găurit că nu ghiciţi- de prietenul Radu Afrim, regizorul, pe care nu l-am văzut de nu ştiu când. A venit pentru o zi acasă şi urmează să plece pentru o lună la festivalul de teatru de la Avignon.

Hai sa-i dezbracam pe parlamentari de imunitate!

Semnati repede, nu pierdeti vremea mancand seminte http://www.petitieonline.ro/petitie/eliminarea_imunitatii_parlamentare-p55290047.html

Elenei Udrea “intentionat a luat pozitia pe care o are”

Pe blogul blondei am găsit justificarea la ce am postat ieri despre duduie http://realiatealuipetria.blogspot.com/2008/06/pe-cine-mai-incalecat-elena-udrea.html. Am râs şi nu pot să vă privez nici pe voi de distracţie:

"Morosanu Says:
June 23rd, 2008 at 9:52 pm
(…)Unde vrei sa se bronzeze?Pe bloc?
Si pozitia e cu picioarele desfacute nu cum ai zis tu.Iar sotia,mama bunica oricui puteau sa stea in aceasta pozitie sau cu fundul in sus la nudisti .Sigur nu erau atat de gratioase si cu sex appeal ca Dna Udrea.Nu te cert.Dar nu cred ca in numele politicii poti analiza si critica o femeie ca persoana fie ea si frumoasa ca EU.Daca a stiut ca e pozata si a ramas asa o felicit sincer.Sa moara curcile batrane si nasoale de invidie.Si sa arate ca in afara de politician si avocat e si femeie si are multe de spus in aceasta postura pana la batranete.

silverstar Says:
June 23rd, 2008 at 11:10 pm
Am vazut poza cu Doamna Elena Udrea si m-am amuzat. Cu siguranta, Doamna a stiut ca e fotografiata si, intentionat, a luat pozitia pe care o are. Acum, barbatii saliveaza si-si spun ca "strugurii sunt acri" iar HB intra in fibrilatie de gelozie.
Felicitari, Doamna ca stiti cum sa-i faceti! S-aveti zile bune la mare si vreme frumoasa!"