duminică, 9 septembrie 2007

Umbrella - Rihanna ft Jay-Z (JYFA) [Official]

Cum să nu placă?

Eu Andaa sunt o curva, dar nu vand iluzii niciodata

Manuela Vulpe sau Tatal nostru care ii esti in ceruri

In viata exista tot felul de curvarasii. De la penisuri supte pe centura la pizde suculente catalizate in epopeea normelor interzise. Diferenta dintre ,, ajuta-ma Doamne ‘’ si ,, Fereasca sfantul’’ . Dumnezeu sta si rade. Rade al dracului. Dumnezeu mi-a spus: Si eu am turnat la securitate!!!
Privesc erotismul mirean al inaltilor prelati. Uite ca sunt o curva cu pretentii bigote. Genul acela de smintita care il judeca pe Dumnezeu dupa ce Inalt premergatorul s-a savarsit in plin orgasm ecumenic. Teoctist a murit. Traiasca Securitatea.
Basescu presedintele fusarit de Elena Hrebenciucului lasa wisichii si da iama in cristelnita cu aghiasma plina de gradele de pe epoleti, doar doar Dumnezeu bunutul ii va sufla in pupa Vantul Elenei Udrea.
Pe scurt ca sa nu va plictisesc. Bartolomeu Anania si-a anuntat disponibilitatea de a candida la sefia BOR jertfindu-se pe altarul scatofiliei nationale. Toti am mancat sau mancam cacat. Numai ca unii il mananca in numele DOMNULUI. La 86 de ani fostul agent DIE, este cuprins de sindromul oii cea pierdute in prostata justitiei divine.
De ce Baconski inca trage sforile cand Manuela Vulpe de Daniel isi joaca perfect cacialmaua? Curva aia care s-ar fute cu Sf Petru pentru ca traditia autocefala sa se globalizeze in orgie.
Daca CNSAS ar da cu tamaie chiar si tatal lui JESUS ar spune ,, templul meu este o pizda sfintita….Intrati ..futeti si plecati. Si iadul se deschide brusc. Nu-I asa?
De la Adaam si Noe pana la Teodosie Spagoveanu am invatat ca tamaia este un afrodisiac. Erectia legionara a bailor de multime. Speranta nefericitilor ca ultima incredintare. Dumnezeu face blat.
Eu Andaa sunt o curva, dar nu vand iluzii niciodata.
(VIA ANDAA.RO)

Cu p..., cu p...., cu graţie


Ţigănie made in Romania la Fontana di Trevi


romani de etnie roma au fost la „pescuit" monede, in Fontana di Trevi, relateaza Hotnews. Inarmati cu antene telescopice avand magneti la extremitati, cei doi tineri de 21 si 28 de ani, au fost surprinsi de carabinieri in timp ce adunau "monedele dorintelor", in plina zi, sub privirile uimite ale turistilor.


Agentia ANSA a transmis:


Pescano 800 euro in Fontana Trevi
Due rom bloccati e denunciati dai carabinieri
Con antenne telescopiche dotate di calamite alle estremita', stavano pescando le monete dei desideri nella fontana di Trevi, in pieno giorno. I carabinieri di piazza Venezia li hanno fermati e denunciati per appropriazione indebita, sequestrando la refurtiva di circa 800 euro e gli strumenti della pesca. Si tratta di due rom romeni, di 28 e 21 anni. I due hanno provato ad approfittare di una temporanea assenza dei vigili urbani per agire. Sono stati bloccati dopo un breve tentativo di fuga.

În viitorul cartier rezidenţial al Becleanului au început lucrările de construcţie la primele case


Proiectul administratiei locale din Beclean de a infiinta un nou cartier al orasului in zona Podirei avanseaza cu rapiditate.Dupa concesionarea celor 312 loturi de teren destinate construirii de case proprietate personala, au fost semnate contractele de concesiune cu beneficiarii ternurilor iar acestia au avut de ales modelul de casa dorit dintr-un dosar cu 18 proiecte, pus la dispozitie de catre Primaria orasului.Majoritatea concesionarilor si-au ales casa dorita, in urma acestor optiuni fiind selectate sapte modele de case care vor fi construite in viitorul cartier al Becleanului.De asemenea, in luna iulie, reprezentanţii biroului de urbanism din cadrul Primăriei Beclean s-au ocupat de finalizarea actiunii de marcare si delimitare a celor 312 loturi de teren puse la dispozitie de catre primarie celor care vor sa isi construiasca o casa in viitoarea zona rezidentiala a orasului Beclean.Dupa cum se stie, deja in zona au fost amenajate, prin pietruire, primele alei,astfel incat oamenii sa aiba un acces cat mai usor spre loturile de teren pe care le-au concesionat. Tot in luna iulie, la sediul Primariei, s-au desfasurat, esalonat , in functie de modelul de casa ales, intalniri ale grupurilor de concesionari cu realizatorii proiectelor.Urmatorul pas, inceperea lucrului la primele fundatii, a fost facut, de asemenea , foarte repede, imediat dupa eliberarea primelor autorizatii de constructie. Chiar la sfirsitul lunii iulie,cei mai nerabdatori dintre concesionari au inceput primele lucrari de amenajare si de turnare la fundatii.Acum, la inceput de septembrie, in viitorul cartier rezidential al Becleanului se lucreaza din plin, au fost sapate primele 20 de fundatii si s-a turnat betonul la cateva dintre acestea. .Situatia evolueaza cu rapiditate ,astfel incat, autoritatile locale se asteapta ca , in curand, intreaga zona sa fie un adevarat santier de construire a unui nou cartier beclenar. Concomitent cu lucrarile ce vor fi efectuate de catre cei care au obtinut loturi de teren in zona, administratia locala va asigura balastarea si amenajarea drumurilor şi a aleilor din zonă, va asigura furnizarea de energie electrica, va pune la dispozitie, în permanenţă, o cisternă cu apă, pentru a-i ajuta pe cei care vor începe turnarea fundaţiilor si va oferi tot sprijinul posibil in vederea derularii lucrarilor la noul cartier in conditii cat mai bune. Zona a fost gândită bine de specialişti, aşa încât este de aşteptat ca în final aspectul acesteia să fie pe măsura eforturilor întreprinse: casele vor fi aliniate de-a lungul unor alei amenajate printre loturi şi spaţii verzi. De asemenea, în viitorul cartier al Becleanului nu vor avea ce căuta anexele gospodăreşti, coteţele şi alte adăposturi pentru creşterea animalelor. Nu va fi impus un termen limită pentru construirea noilor case, iar estimările funcţionarilor din Primărie apreciază că în final vor fi ridicate toate cele 312 case de locuit prevazute in proiectul initial.
Primaria orasului Beclean,
Purtator de cuvant,
Caius Diugan

Continuă asfaltarea drumului Beclean– Figa


După cum am mai scris deja, la sfârşitul lunii iulie au demarat lucrările de asfaltare la drumul ce leagă oraşul Beclean de cartierul aparţinător Figa. De atunci, într-o lună de zile, muncitorii si utilajele L.D.P.-punctul de lucru Beclean au reuşit,deşi vremea a fost caniculară în majoritatea timpului, să asfalteze aproape un kilometru de drum. Lucrările au fost complexe,deoarece prima porţiune asfaltată este partea cu serpentine a drumului.A fost înlăturată vegetaţia de pe margine, a fost nivelat drumul cu autogrederul, a fost necesară pregatirea fundaţiei din balast tasat, iar abia apoi au fost turnate cele două straturi de îmbrăcăminte asfaltică. În aceste zile lucrările continuă în zonă, pe un nou tronson de un kilometru, care va duce drumul asfaltat până la intrarea în zona viitorului complex balnear.Pe noul tronson, drumarii beclenari au amenajat şi un podeţ de beton, iar acum execută lucrările pregătitoare în vederea turnării asfaltului. Modernizarea drumului Beclean – Figa este un proiect amplu, ce are ca scop imbunatatirea infrastructurii rutiere locale, fapt ce va crea conditii suplimentare de dezvoltare economica in aceasta parte a judetului, cu atit mai mult, cu cit in apropiere va fi construit complexul balnear Figa Bai, ce va exploata resursele de ape sarate si namol sapropelic din zona. Tot aici, in zona Podirei, urmeaza sa fie ridicat si noul cartier rezidential al orasului Beclean, astfel ca sunt intrunite toate conditiile ca drumul sa aiba o mare eficienta economica in viitorul apropiat.
Potrivit primarului Nicolae Moldovan, drumul va fi modernizat in conformitate cu cele mai ridicate standarde, astfel incat sa asigure cele mai bune conditii de circulatie rutiera intre Beclean, noul cartier rezidential, complexul balnear si cartierul Figa
Asfaltarea drumului Beclean – Figa a fost una dintre prioritatile aflate pe agenda de lucru a conducerii primariei din Beclean, care a depus toate eforturile pentru ca acest proiect sa poata fi materializat intr-o perioada cat mai scurta de timp, iar executivul beclenar a reusit si de aceasta data sa invinga toate dificultatile, obtinind finantarea necesara pentru a indeplini acest obiectiv asteptat de multa vreme, mai ales de catre comunitatea locala din cartierul Figa.
Primaria orasului Beclean,
Purtator de cuvant,
Caius Diugan

Lucrări de modernizare pe strada Obor din Beclean


Primăria oraşului Beclean îşi continuă paşii în direcţia materializării programului de asfaltare al străzilor din localitate. Pe listă se află 23 de străzi, pe care administraţia publică locală intenţionează să le modernizeze în perioada imediat următoare.
Lucrările pregătitoare au început, de altfel, încă din primăvara acestui an, când pe străzile unde a fost necesar, au fost realizate traversări subterane de conducte, în vederea viitoarei extinderi a reţelei de canalizare, au fost amenajate şanţuri de colectare şi de scurgere ale apelor pluviale şi reziduale.
În continuare, a fost finalizat proiectul tehnic de asfaltare al tuturor celor 23 de străzi, în prezent Primăria din Beclean fiind pregătită pentru următoarea etapă din acest program de anvergură.
Potrivit primarului Nicolae Moldovan, majoritatea străzilor ce urmează să fie asfaltate vor intra în lucru în toamna acestui an, iar restul în primăvara anului viitor. Pe fiecare stradă proiectul prevede realizarea unei căi de rulare asfaltate, cu lăţime de cel puţin cinci metri, în funcţie de lăţimea totală a străzii. Asfaltarea va fi realizată în condiţii tehnice moderne, cu un strat de fundaţie din piatră spartă, cu grosimea de 12 cm., peste care vor fi turnate două straturi de îmbrăcăminte asfaltică, cu o grosime totală de 8 cm. Proiectul tehnic prevede şi o anumită înclinaţie a căii de rulare, pentru a asigura scurgerea apelor pluviale înspre şanţurile de colectare. După finalizarea lucrărilor de asfaltare, pe fiecare stradă vor fi realizate marcaje rutiere specifice şi vor fi instalate semne de circulaţie rutieră (şase semne de circulaţie pe fiecare stradă). Prin realizarea acestui vast şi ambiţios program de asfaltare, administraţia locală beclenară urmăreşte modernizarea infrastructurii rutiere urbane şi aducerea circulaţiei din oraş la standarde modene, finalizarea acestui program urmând să aducă o îmbunătăţire majoră a vieţii comunităţii locale beclenare.
Prima stradă intrată în lucru este strada Obor, deoarece aici sunt necesare lucrări mai ample, strada fiind chiar în zona centrală a oraşului. Acţiunea de modernizare a acestei străzi a demarat la începutul lunii august, cu partea de proiect care prevede realizarea unui trotuar şi a unui scuar pavat, care vor da un aspect modern acestei străzi centrale din Beclean. La această oră, trotuarul este realizat pe aproape toată lungimea prevazută, şi se execută lucrările pregătitoare în vederea amenajării scuarului. După finalizarea părţii de pavaj, strada Obor va intra în programul de asfaltare derulat de către administraţia locală beclenară, urmând să capete un aspect complet nou şi modern, corespunzător pentru un oraş european.
Primăria oraşului Beclean,
Purtător de cuvânt,
Caius Diugan

A început construirea noului bloc A.N.L la Beclean


Agenţia Naţională pentru Locuinţe finanţează construirea la Beclean a unui nou bloc ANL. Amplasamentul pe care va fi ridicat noul bloc se află în spatele sediului S.C. Edilitara S.A., în imediata vecinătate a primelor două blocuri construite de agenţie în oraş.La începutul lunii august, conducerea administraţiei locale a predat terenul respectiv către firma constructoare, care a câştigat licitaţia desfăşurată la Bucureşti. După acest prim pas, continuarea nu s-a lăsat mult aşteptată, iar societatea constructoare a şi început, imediat după preluarea terenului, pregătirea şantierului în vederea înălţării noului bloc de la Beclean.Apoi, la doar o săptămână de la instalarea pe amplasament, s-au demarat lucrările de excavaţie la fundaţie, încă o dovadă a seriozităţii constructorului.La această oră, pe şantier se desfăşoară lucrările de turnare a fundaţiei blocului, conform graficului stabilit. Blocul va fi finalizat până în toamna anului viitor, urmând să asigure alte câteva zeci de locuinţe pentru fondul locativ al oraşului Beclean. Noul ansamblu de locuinţe ANL din Beclean va avea 50 de apartamente, care vor fi repartizate, pe baza unui punctaj bine stabilit, tinerilor sub 35 de ani, care nu au o locuinţă proprie. Potrivit contractului semnat între Agenţia Naţională pentru Locuinţe şi administraţia locală beclenară, asigurarea racordării tuturor utilităţilor (electricitate, apă, canal, gaze) revine autorităţilor din Beclean. Realizarea acestui nou obiectiv de investiţii va contribui la soluţionarea, într-o mare măsură, a problemelor locative de la Beclean, situaţia în acest domeniu fiind deja mult ameliorată în ultimii ani, prin construirea celor cinci blocuri A.N.L., date în folosinţă la Beclean.

Beclean, Primăria oraşului Beclean,
Purtător de cuvânt,
Caius Diugan

Şedinţa Consiliului Local Beclean – august 2007


Marţi, 7 august, sala mare a Primăriei din Beclean a găzduit şedinţa lunară a Consiliului Local Beclean. Pe ordinea de zi a întrunirii aleşilor beclenari au figurat patru puncte, din care trei au fost proiecte de hotarâre supuse dezbaterii consilierilor locali, iar cel de-al patrulea punct a fost obişnuitul capitol Diverse, la care sunt discutate solicitari şi petiţii venite din partea unor cetăţeni ai oraşului.
Primul proiect de hotărâre analizat de către aleşii locali a fost un proiect referitor la rectificarea bugetului local pe anul 2007, proiect adoptat cu unanimitatea voturilor celor prezenţi. În continuare, consilierii beclenari au dezbătut un proiect de hotărâre privind darea în folosinţă gratuită, pe o perioadă de 20 de ani, a imobilului Centrală Termică nr.1, dezafectată, situată în Beclean, strada Zorilor, în suprafaţă de 561 mp, aflată în patrimoniul public al oraşului Beclean, către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă – Centrul de Formare Profesională Bistriţa, în vederea amenajării unor săli de cursuri şi a unor ateliere şcoală. Şi acest proiect de hotărâre a fost aprobat cu unanimitate de voturi. Cel de-al treilea proiect de hotărâre supus discuţiilor Consiliului Local a fost un proiect privind aprobarea cumpărării de către oraşul Beclean, prin negociere, a unei clădiri şi a terenului aferent acesteia, situate în Beclean, strada Someşului, nr.4, de la o societate comercială locală. Pe acest amplasament, administraţia locală intenţionează să amenajeze un muzeu al oraşului Beclean. Proiectul de hotărâre a fost adoptat cu unanimitatea voturilor consilierilor prezenţi la şedinţă.
La finalul întîlnirii de la începutul lunii august aleşii locali beclenari au mai discutat, ca de obicei, la capitolul Diverse, o serie de cereri, solicitări şi sesizări venite din partea unor localnici. Acestea au fost repartizate spre soluţionare serviciilor de specialitate din cadrul Primăriei, urmând să primească soluţionarea în condiţiile şi în termenele prevăzute de către legislaţia în vigoare.
Tot în luna trecută, miercuri 22 august, Consiliul Local al oraşului Beclean a mai avut şi o şedinţă extraordinară, dedicată unei noi rectificări a bugetului local pe anul 2007.



Beclean, Primăria oraşului Beclean,
29 august 2007,

Purtător de cuvânt,
Caius Diugan