joi, 8 mai 2008

Cristian Diaconescu s-a intors in blogosfera si gafeaza gramatical

Ma bucur sincer ca a revenit azi la blogul sau Cristian Diaconescu http://cristiandiaconescu.wordpress.com/. Zice programatic: "Nu mai vreau sa fim condusi de hoti, escroci si oameni fara Dumnezeu. Nu mai vreau ca Primarul sa-si bata joc de acest oras si de cetatenii sai. Nu vreau grupuri de interese, de niciunde. Nu vreau ‘borduriade’ si ‘concedii’, in dispretul tuturor. Nu vreau ‘mari asfaltari’ odata la 2 ani. Nu vreau functionari inamovibili politic. Nu vreau ‘firul scurt’. Nu mai vreau haos. Nu vreau functionari corupti. Nu mai vreau contracte secrete. Nu vreau sa vamuiesc acest oras. Nu mai vreau venetici. Nu vreau trubaduri. Nu vreau politica anilor ‘90 si ‘copii’ sai. Vreau dezvoltare durabila. Vreau transparenta decizionala totala. Vreau un trafic decent. Vreau parcuri pentru noi, parintii si copii nostri"
Subscriu cu un singur amendament. Copiii se scrie cu trei de i.
Alexandru Petria

Virgina Mona Musca

De vazut pe blogul Simonei Ionescu http://blogs.click.ro/simona_ionescu/2008/05/08/mona-musca-in-piata-victoriei/. Este virgina politic macar sau sunt eu tembel?

Homosexual si zgarcit

Din "Tropicul cancerului" de Henry Miller:
“Dacă există pe lume ceva mai rău decât să fii homosexual este să fii zgârcit”

Doar gheata in whisky la Polul Nord

Nu ştiu, de fapt- nu cred, sigur că nu, că la Polul Nord ai pentru ce să pui gheaţă în băutură. Da’ alta-i ideea- dacă ajungeţi pe acolo ăst an, s-ar putea ca singura gheaţă pe care o s-o zăriţi să fie, dacă o puneţi, din congelator, în pahar.
E lată, groasă, spăimoasă, catastrofală, senzaţională. Doar apă la Polul Nord. Încălzirea globală remodelează nemilos geografia, după opinia oamenilor de ştiinţă. Am cam sfeclit-o.
Alexandru PETRIA