luni, 23 iunie 2008

Secesiune. Ne pregătim să proclamăm Republica de la Spermezeu


Se va întâmpla mâine- poimâie. Tot atunci o să fie lansată şi proclamaţia de rigoare. Ne rupem de dictatura Bucureştiului. Aşteptăm sugestii. Amănunte şi la Iosif Buble de la Antena 3.

Traian Băsescu, prins iar cu mâţa în sac


O minciună descoperită de Lilick aici
http://lilick-auftakt.blogspot.com/2008/06/minciunile-lui-traian-basescu.html

Scheletul viril

Estivală...

Pe cine a mai incalecat Elena Udrea


Febleţea preşedintelui Băsescu a fost desemnată să revitalizeze organizaţia PD-L din judeţul Constanţa, după ce fosta conducere locală a fost pusă pe linie moartă pentru rezultatele slabe obţinute în alegeri. Aşa, între două şedinţe, blonda se poate bucura de mare şi soare. Apropo, dacă aş vrea să fiu maliţios, dar nu sunt, aş întreba dacă este dureros să te încalece Lenutza?

Oprescu, viitorul presedinte al Romaniei?

Am gasit pe blogul amicului Iosif Buble: "Este ceea ce spun analizele sociologice post-electorale. Un document de acest tip a fost prezentat ieri in Delegatia Permanenta a PNL. Potrivit acestui document, Sorin Oprescu, proaspat ales primar general al Capitalei ar putea deveni presedinte al Romaniei cu destul de mare usurinta. Astfel, daca in aceste zile ar avea loc alegeri pentru functia de presedinte al Romaniei, Sorin Oprescu l-ar invinge pe Traian Basescu cu un scor care spune totul: 45% la 32% in primul tur si cu 58% la 42% in turul II." Nu stiu dacă sondajul s-a oprit la capitala sau daca a fost facut pe toata tara. Desi Oprescu neaga că ar avea de gand sa candideze pentru Cotroceni, am rezerve serioase. Ba, chiar pariez ca o sa candideze!

In loc de 1000 de cuvinte