După ce am văzut ce a declarat Băsescu- "Oboseala bucureştenilor şi-a spus cuvântul, în ciuda lucrurilor bune care s-au realizat în ultimii ani. PD-L, domnul Vasile Blaga, întreaga conducere a partidului şi, de ce nu, eu personal trebuie să ne asumăm acest eşec şi să învăţăm din el. O seară bună."- la ora 19,10 vă spun că Doctorul a câştigat alegerile.
UPDATE: Am avut dreptate, desigur. Ca sare şi piper, mă întreb unde o să doarmă Băse după ce se matoleşte? Pe "perniţele" de alături?
"La sediul de Campanie al Candidatului Independent Sorin Oprescu a fost semnalat faptul ca la nivelul tuturor sectiilor din sectorul 3, din dispozitia primarului acestui sector, observatorii ONG-urilor nu sunt lasati sa intre in sectiile de vot, desi indeplinesc toate conditiile prevazute de lege. Precizam ca, in conformitate cu legea electorala actuala, un independent nu are reprezentanti directi in sectiile de votare, asa cum au toti candidatii partidelor. In aceste conditii orice candidat independent se poate baza doar pe obiectivitatea asigurata de ONG-urile si reprezentantii ne-politici aflati in sectiile de votare. Interzicerea dreptului de a participa in sectii ca observatori ai reprezentantilor unor ONG-uri ne indreptatesc sa afirmam ca se incearca fraudarea alegerilor. Biroul de presa al candidatului INDEPENDENT la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu"
Cu un ochi, am urmărit relatările din presă despre târgul cu produse bisericeşti de la Bucureşti. Cu doi, ce a scris amigos Iosif Buble pe blogul său. Dar n-am găsit ce m-ar fi interesat printre sutane, icoane şi tălăngile alea pe care le poartă popii la gât. V-aţi prins ce vreau? Desigur, fiindcă sunteţi măcar la fel de inteligenţi ca şi mine. Este în titlu. Unde aflu?
Alexandru PETRIA: născut la 27 II 1968, în oraşul Dej, judeţul Cluj. Debut publicistic şi poetic în “Tribuna” în 1983. Studii întrerupte de psiho-sociologie. Cărţi publicate: “Neguţătorul de arome”(1991, poeme), “33 de poeme”(1992) şi “La ce bun poeţii…”(colectiv, interviuri). În pregătire, volumul de versuri “Masochistul”. Colaborări sporadice la toate revistele revistele literare importante. După 1989: şeful Comisiei pentru abuzuri şi drepturile omului în CPUN-ul municipiului Dej; întemeietor, împreună cu Radu Săplăcan şi Zorin Diaconescu, al săptămânalului dejean “Gazeta someşeană”- primul număr a fost scos în 23 decembrie 1989; candidat din partea Mişcării Ecologiste din România la Camera Deputaţilor- 1992; redactor investigaţii, între 1992- 1994, la revista bucureşteană “Zig-Zag” pe vremea directoratului lui Alex Ştefănescu- între 1992- 1996 am locuit la Bucureşti; 1994-1995- reporter investigaţii la ziarul “Cotidianul”; 1995-1996- redactor şef al săptămânalului bucureştean pentru comercianţi “Hermes” şi redactor la săptămânalul “Partener” publicat de trustul “România Azi”. După reîntoarcerea în Ardeal am fost redactorul şef al săptămânalului “Monitorul de Someş”, apoi, în 2000, am fondat propria mea publicaţie, lunarul “Realitatatea de Bistriţa-Năsăud, Dej şi Gherla”, al cărei director sunt şi în prezent.