duminică, 15 iunie 2008

Sorin Oprescu a castigat alegerile in Bucuresti


După ce am văzut ce a declarat Băsescu- "Oboseala bucureştenilor şi-a spus cuvântul, în ciuda lucrurilor bune care s-au realizat în ultimii ani. PD-L, domnul Vasile Blaga, întreaga conducere a partidului şi, de ce nu, eu personal trebuie să ne asumăm acest eşec şi să învăţăm din el. O seară bună."- la ora 19,10 vă spun că Doctorul a câştigat alegerile.

UPDATE: Am avut dreptate, desigur.
Ca sare şi piper, mă întreb unde o să doarmă Băse după ce se matoleşte? Pe "perniţele" de alături?

Alerta:Incearcare de fraudare a alegerilor la nivelul sectorului 3?

Am primit de la sediul de campanie al Doctorului:

"La sediul de Campanie al Candidatului Independent Sorin Oprescu a fost semnalat faptul ca la nivelul tuturor sectiilor din sectorul 3, din dispozitia primarului acestui sector, observatorii ONG-urilor nu sunt lasati sa intre in sectiile de vot, desi indeplinesc toate conditiile prevazute de lege.
Precizam ca, in conformitate cu legea electorala actuala, un independent nu are reprezentanti directi in sectiile de votare, asa cum au toti candidatii partidelor.
In aceste conditii orice candidat independent se poate baza doar pe obiectivitatea asigurata de ONG-urile si reprezentantii ne-politici aflati in sectiile de votare.
Interzicerea dreptului de a participa in sectii ca observatori ai reprezentantilor unor ONG-uri ne indreptatesc sa afirmam ca se incearca fraudarea alegerilor.
Biroul de presa al candidatului
INDEPENDENT la Primaria Capitalei,
Sorin Oprescu"

GPS către Dumnezeu

Cu un ochi, am urmărit relatările din presă despre târgul cu produse bisericeşti de la Bucureşti. Cu doi, ce a scris amigos Iosif Buble pe blogul său. Dar n-am găsit ce m-ar fi interesat printre sutane, icoane şi tălăngile alea pe care le poartă popii la gât. V-aţi prins ce vreau? Desigur, fiindcă sunteţi măcar la fel de inteligenţi ca şi mine. Este în titlu. Unde aflu?

Alegeţi şi pentru el!