marți, 9 octombrie 2007

"Blaga, Basescu & Company solicitasera si obtinusera sponsorizari de peste 100 miliarde lei in 2004 de la penticostali"

O adevarata furtuna a produs la cultul penticostal decizia Partidului Democrat (PD) de a-l da afara din partid pe Radu Tirle dupa ce acesta nu a votat motiunea de cenzura propusa de PSD.
Rev. Ioan S. Pop, Religious & Human Rights Observer scrie:
"Stupoare! Incredibil, cel mai apreciat penticostal roman, Senatorul Dr. Radu Tirle - care a propulsat Partidul Democrat si alegerea presedintelui Traian Basescu in Bihor in 2004 - a fost sacrificat de catre mafia din P.D. Oradea condusa de Vasile Blaga si Petru Filip si supervizata de piticul Emil Boc, activist de frunte al fostului U.T.C."
Penticostalii spun ca Tirle ar fi organizat vizita in Romania a lui John Ashcroft,procurorul general al SUA.
Ioan S.Pop mai precizeaza ca :"Blaga, Basescu & Company solicitasera si obtinusera sponsorizari de peste 100 miliarde lei in 2004 de la penticostali".

Justiţie de rahat! Ce merită judecătorii care au judecat cazul?



Nimeni nu este vinovat pentru tragedia de la Mihăileşti…
http://mihailesti.blogspot.com/

Orgasmul, ocrotit de legea din dormitor

Un tip suspendat la capatul existentei: "Uneori sexul oral, este mai indicat decat poezia... alcool si fum… iubirea este, pe naiba in p***a ma-si si iubirea, doar femeile nu pot fara iubire, iar pe mine ma doare in cur de iubire, egoist. Insa uneori sunt absurd si incerc sa intreb, dar raspunsul este apa trasa in WC…si ma trezesc."
Nu are importanta cine e... Insa sustine ca doar femeile nu pot trai fara iubire... Adica barbatilor le e cam indiferenta povestea asta cu iubirea... Si cred ca li se pare abstracta si chestia cu orgasmul... Ma rog, nu tuturor barbatilor. Ar insemna sa fiu rautacioasa.
E drept ca orgasmul, oricum o fi el - mai chinuit, mai tacut, numai simulat sa nu fie -, ne invirte pe degete dupa propriul chef. Daca avem un orgasmul zgomotos, atunci vecinii au subiect de discutie. Fie ca debitezi cuvinte intregi (pornografice sau nu...), fie ca scoti pe gura doar interjectii, sunete ciuntite sau gifiieli ritmate, orgasmul acesta zgomotos luat la pachet cu ceva zvircoliri artistice prinde de minune uneori... In schimb sa te fereasca Dumnezeu de orgasmul simulat! Desi, cred ca asta nu a ocolit pe nimeni.... Te poti preface ca femeie ca esti in al noualea cer din doua motive mari si late: mai palpitanta ti se pare alegerea nuantei de oja pentru unghiile de la picioare decit ce-ti face in momentul de fata partenerul si-ai prefera chiar si epilarea inghinala decit sa stai la eforturile nepricepute ale iubitului; sau n-ai inima sa zaci ca lemnul si te gindesti ca partenerul s-ar simti incurajat daca ai zvicni din picioare mai cu spor si-ai geme de-ar dirdii ferestrele. O specie pe cale de disparitie, intilnita rar in dormitorul oricarui pamintean este orgasmul simultan. Ei dragilor, asta trebuie pastrat cu atentie, tandrete, dragoste si ceva pricepere, pentru a-i mari sansele de supravietuire. Pentru ca toata lumea il vineaza! Poate n-ar fi rau daca ar fi ocrotit de legea din dormitor; io-ti fac tie, tu-mi faci mie... In fine... Din punctul meu de vedere, orgasmul la femei depinde in proportie de 80% de barbati! Parerea mea!
Din pacate, uneori nu imi amintesc si nu pot sa scriu despre barbati fara sa simt toate ranile banale din suflet, un rau, mai bine spus un gol - lipsa acelui ceva esential "rau dar mai rau fara rau". Ma gindesc cu cite injuraturi m-as alege in seara asta daca as spune ca barbatii sunt un dop pe care trebuie sa il pui la viata, dar sunt si un balon cu care te pierzi in vazduh... Insa sunt si foarte multi barbati care sunt si de unica folosinta! Exista si asa ceva! De ce ar exista numai femei de unica folosinta? Tare as vrea sa pot spune tot, insa mai sper sa gasesc pe o strada, undeva, un barbat care sa mazgalesca pe asfalt visele ca un poem vechi in versuri cu rima si eu sa mazgalesc pe cer tot ce spune fara sa imi amintesc cat de singura sunt...
Octavian Paler spunea ca omul nu a fost creat pentru a fi fericit ci pentru a oscila intre nebunia descoperirii si plictisela de armonie. Fericirea este doar momeala ce-l va tine in cursa, pana la sfarsit…
Hai nu aruncati cu pietre...
(Sursa: o tipă necomplexată şi isteaţă)


Depuneţi păreri?

Chestie evreiască

Desferecată din cetatea Balaurului Joe King… http://www.websense-media.co.il/eatbigfish/eatbigfish_minisite.htm

Un ziarist căruia îi este ruşine

“Sînt fripturist şi nu mi-e ruşine: dă-mi, băi, cadoul pentru presă! Unde pleci cu el?” http://subiectiv.ro/media/sint-fripturist-si-nu-mi-e-rusine-da-mi-bai-cadoul-pentru-presa-unde-pleci-cu-el/