miercuri, 23 ianuarie 2008

Fotografia unei femei de pe Marte

Un subiect care a inflamat net-ul http://www.ziare.com/Imagini_spectaculoase_cu_o_femeie_de_pe_Marte-221884.html
Turnaţi gaz pe foc?

Obsexualul

Ce mai circula pe e-mail-uri

"Obsexualul (termen provenit din latinescul "obsedatus" unit cu grecescul "sexualus". Va prezentam cateva caracteristici de baza a acestora, in incercarea de a va ajuta sa deveniti unul, daca mintea nu va duce mai mult de-atat.
E genul de barbat sau mai bine zis "baiat" ca pentru a fi barbat e nevoie de ceva maturitate in gandire, nu doar de muschi sau par pe piept cum au unii impresia, care se ghideaza dupa anumite principii solide in viata. Legea fundamentala a obsexualismului, si caracteristica de baza a obsexualilor este ca:
Nu arata respect pentru fete! Ele sunt doar niste obiecte.
Dar, desi sunt doar niste obiecte, aproape toate aceste obiecte sunt extrem de atragatoare, atata timp cat au picioare, sani si fund. Si de obicei au. Asadar, nu ezita sa scoti limba de un metru de fiecare data cand vezi o fata in fusta!
Ca sa poti fi un adevarat obsexual, trebuie sa ai cat mai multe astfel de obiecte in palmares. Cantitatea e cea mai importanta, nu calitatea. Felul in care incerci sa iti adaugi aceste obiecte in palmares trebuie sa fie unul care sa sugereze disperare, care sa arate clar ca ceea ce te intereseaza cel mai mult e sa faci sex cu ele si apoi sa nu iti mai pese, lucru ce le va starni in mod admirativ atentia.
Poti incerca o metoda clasica gen "hey papusa, ce bine arati" sau, daca esti pe net, de exemplu pe hi5, poti sa ii faci un compliment superficial si lipsit de originalitate, gen "mama ce ochi misto ai", apoi sa ii oferi id-ul de messenger ca sa o poti vraji mai bine. Ai grija, id-ul de messenger sa nu cumva sa sugereze posibilitatea existentei vreunei forme de inteligenta, deci recomand id-uri cum ar fi "GagiCaRu69" sau "casanova4you" etc. Fetele vor pica in plasa cu siguranta! Nu uita sa folosesti pretextul ca vrei sa vorbesti cu ea, asta o va face sa creada ca intr-adevar ai ceva interesant de spus, lucru total neadevarat, ca daca aveai, ii spuneai direct, nu ii cereai permisiunea sa mai vorbiti.
Poti insa incerca o metoda mai noua si mai putin folosita. De exemplu, sa trimiti sms-uri la nimereala la numere la intamplare. Un astfel de sms ar putea suna cam asa: "Buna. Mi-am activat cartela Cosmote si am putini cunoscuti. Daca se poate realiza o legatura si esti o tanara draguta, trimite-mi un sms. Dan, 29 ani, Bucuresti. By"
Astfel, trimitand acelasi sms la 100 de fete, reusesti sa arati cat de disperat si lipsit de originalitate esti, lucru ce sigur te va face un adevarat obsexual in ochii ei.
Aceasta metoda are un efect mult mai mare daca trimiti sms-ul noaptea, pentru ca ii poti capta mai usor atentia, ea nefiind distrasa de nimic din jur in acel moment, pentru ca doarme.
O alta caracteristica a unui obsexual veritabil e aceea ca, desi merge de mana cu prietena pe strada, el trebuie neaparat sa intoarca din cand in cand capul dupa alte fete. Poti desigur si sa comentezi ceea ce vezi, pentru ca a sta si a comenta fundurile fetelor este deasemenea o caracteristica obligatorie pentru obsexuali. Semintele sunt optionale. Cuvintele vulgare obligatorii.
Nu incerca intai sa cunosti fata respectiva, e de ajuns sa te simti atras fizic de ea ca sa treci la actiune! Fetele isi doresc sa fie agatate pentru cum arata, nu iubite pentru ceea ce sunt!
Acum, cand aproape ai ajuns cel mai mare obsexual, nu uita sa iti mentii pozitia prin cat mai multe chestii jalnice, disperate si vulgare, total lipsite de inteligenta.
Mai sunt multe caracteristici si metode pentru a fi un bun obsexual. Dar restul le mai descoperiti si voi pe parcurs. Sa nu uitam ca prostia nu are limite, deci fiti inventivi!
Va doresc succes si va invitam sa ne impartasiti experientele voastre cu asemenea exemplare."
Nu stiu cine a scris textul... dar ce mai conteaza?
secret_bliss

O femeie care face sex cu un extraterestru este zoofila?

V-am mai gasit o intrebare incuietoare, de felul celor cu care, cred, v-am obişnuit… Ei!?