miercuri, 22 august 2007

Ameninţat de extremişti

Ce a păţit autorul blogului Apollinaireonline, după relatarea sa:

"Just in case
Posted in Scriitor pe garduri by Apollinaire on August 22nd, 2007
V-am promis ieri ca va spun niste lucruri interesante. Pentru cine s-a mai uitat prin comentariile de aici din ultima vreme cred ca nu mai este necesar vreun update, dar hai sa o luam punctual:
In urma cu ceva vreme am scris despre Noua Dreapta. Mi-am luat injuraturi, promisiuni de bocanci in freza si alte alea, am trecut peste pe principiul ciinii latra ursul merge. Se pare ca am gresit pe undeva prin calcule pentru ca de ieri amenintarile au reinceput. De data asta e cineva care sustine ca reprezinta Noua Dreapta si ca a aflat cine sint.
Ce nu stiti este ca genul asta de chestii cu te asteptam sa-ti rupem minile la drum de seara ca stim cine esti au inceput dupa ce am primit pe mail, de la unul din oamenii de presa ai Moii Drepte, niste fotografii care mi-au fost facute pe strada. Pina sa mi se faca poze pe strada primeam doar injuraturi si amenintari generice. De unde trag concluzia ca Forumul Crestin Noua Dreapta se ocupa cu urmarirea celor care le stau in coasta si ca am avut dreptate cind i-am acuzat de extremism si metode naziste.
Astazi am fost la politie si am depus o plingere penala in acest sens. Cei de la judiciar si urmarire penala mi-au cerut date, materiale si dovezi pe care le-am pus deja la dispozitie. Nu de alta dar daca e sa ajung statistica macar sa se stie cine m-a pus in liste. Glumesc si nu prea, asta e si motivul pentru care scriu ce scriu acum: daca se intimpla ceva rau cu oricine din familia mea, colegii mei de la curatmurdar sau cu mine sa fie clar cine a facut-o si sa plateasca.
Traim intr-o tara care se vrea libera si libertatea, inclusiv cea a cuvintului, nu are nimic comun cu legea pumnului. Sau cel putin asa imi place sa cred."


Material postat de Alexandru PETRIA

Niciun comentariu: