miercuri, 5 septembrie 2007

Senatorii sunt darnici pe banii mei cu Catedrala Mântuirii Neamului

Băi coropişniţelor, care vă săpaţi canalele făţărniciei prin Senat, cum de vă permiteţi să-mi luaţi din banii daţi ca impozite ca să finanţaţi o construcţie privată, căci asta este Catedrala Mântuirii Neamului?
A devenit România stat ortodox fundamentalist şi eu nu ştiu? Statul este una cu biserica şi mie nu mi-a ajuns la urechi?
Pentru voi, Constituţia nu are valoare de întrebuinţare nici cât o toaletă?

Cum au votat deştepţii naţie cadorisirea de la buget a proiectului:


PSD: 22 de senatori prezenţi- 22 voturi pentru; PD: 14 senatori prezenţi- 14 voturi pentru; PC: 2 senatori prezenţi- 2 voturi pentru; PRM: 9 senatori prezenţi- 9 voturi pentru; UDMR: 4 senatori prezenţi- 3 abţineri, 1 nevotat; PNL: 11 senatori prezenţi- 9 voturi pentru, 1 contra (Viorel Senior Duca, ex-PRM), 1 abţinere (Şerban Strătilă); PLD: 4 senatori prezenţi- 4 voturi pentru; independentul Dan Claudiu Tănăsescu– abţinere.
Alexandru PETRIA

7 comentarii:

Anonim spunea...

Nu este corect ce s-a votat, bisericile sunt biserici- statul ce are cu ele? De ce să plătim pentru ele, sunt prea multi bani pentru spitale, pentru cultura?
O sa va faceti multi dusmani atacand problematica. Este sensibila. Arde rau.
Sunteti curajos. Azi am descoperit blogul dvs si o sa revin.

Realitatea lui Petria spunea...

Cum să fie corect, însă senatorii n-au treabă.
Mulţumesc pentru aprecieri. Am pielea tăbăcită cu riscurile...

Oana Stoica Mujea spunea...

Riscul e o meserie in tara asta. Chiar si cand treci din bucatarie in sufragerie exista un risc. Daca nu risca nimeni unde ajungem? Oricum, aici problema e simpla. Ceea ce au facut ei da bine la electorat. Aia ca nu au votat s-au cam parlit. Poporul asta e de o prostie crasa. Acum se bucura ca or avea catedrala, dar pun pariu ca dupa aia, cand se vor trezi, vor urla ca se putea face altceva cu banii. Tinand cont ca biserica a ajuns in parlament, am fi chiar cretini sa ne gandim ca alegerile BOR vor fi corecte. Politica ne dicteaza si cand dormim.

Realitatea lui Petria spunea...

Oana, nu dă bine chiar la tot electoratul. Vezi, si tu esti contra, si eu, si sunt inca destui. Dar si prostime este câtă frunză şi iarbă.

Anonim spunea...

evident ca si eu sunt contra.

Anonim spunea...

Si eu sunt tot contra. Se intampla toate lucrurile astea [acum e despre catedrala] pentru ca niciodata, dar absolut niciodata nu sunt luate in considerare principii.

Realitatea lui Petria spunea...

Ai dreptate, la noi mulţi se şterg la dos cu principiile, deşi le clamează până la saţietate.