sâmbătă, 22 decembrie 2007

Marsavul Robert Turcescu

Cateva cuvinte despre discutia telefonica dintre Ludovic si Robert:

Robert Turcescu a fost marsav. Cum sa dai publicitatii discutia cu un amic? Nu reiese din dialogul cu ministrul Transporturilor nici o presiune. Apoi, între amici, si cuvintele mai grele au alta incarcatura.
Eu i-as fi spus, daca eram la nivelul Alexandru-Robert, lui Turcescu: Ce pizda mamei tale faci, n-ai nici o jenă, ai primit ordin sa ma infunzi?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Ai judecat normal, Turcescu n-a fost fair-play. Acum toti prietenii lui trebuie sa se gandeasca de doua ori ce-i spun la telefon. sa nu se trezeasca inregistrati. Dar poate ca Turcescu si-a inregistrat toate convorbirile si atunci sa vezi distractie.

Anonim spunea...

coane, tre sa te contrazic.

nu stiu cate sprituri au tras impreuana RT si cu LO, sau la cate curve au fost de manuta, dar LO a fost cel putin cretin.

fact:
vorbin de un ministru in functie, care ii telefoneaza unui jurnalist care il ancheteaza.

daca tu poti sa sustii ca treaba asta e absolut dezinteresata, si ca LO de fapt a fost adanc ranit in feelingu lui de emo, da-mi voie sa rad. RT nu-l ancheta pe LO in calitate de amic de betii, ci de ministru care a provocat un accident.

un raspuns profesionist ar fi fost un comunicat de presa din partea ministrului transporturilor, prin care sa puncteze clar neadevarurile sustinute de ziarist (dar poate ca n-au fost??).

deci oricat o invarti dupa copac, telefonul a avut rolul de a incerca cenzurarea lui RT. fie si prin santaj sentimental, daca-s asa frati de sange.

Anonim spunea...

pardon, ca uitai sa ma semnez.
Dracu

Todoran-Rares Daniel Nicolae spunea...

servus! il cunosc pe Turcescu. a fost un bun reporter la radio total.

l-am cunoscut cand eram reporter la radio contact si ne intalneam pe teren. este prietenos...

acum s-a schimbat. imi pare rau pt el

Todoran-Rares Daniel Nicolae spunea...

Craciun fericit! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri :)

Realitatea lui Petria spunea...

Pt. Daniel.

La fel, Crăciun fericit!
În general, îmi place Turcescu, dar la faza asta n-a procedat corect.