duminică, 23 decembrie 2007

Zoso iar este bou

Minunati-va: "Au murit ca să îl votam pe comunistul violator de Constitutie Iliescu, pe megalomanul ministru blogger Nastase, pe beţivii Văcăroiu si Băsescu, pe afaceriştii Patriciu şi Tăriceanu, pe baronii locali, pe nebunul Vadim, pe amuzanţii Ponta şi Guşă, pe şpăgarul Remeş, pe Miron Cozma, pe Dejeu, pe Constantinescu şi camarila lui, pe Kurt Treptow, pe finanţistul cuplului sinistru, pe Ion Dolănescu şi Irina Loghin, pe imbecilii Geoana şi Cioroianu, pe Marie Jan Ion, pe Pruteanu, pe Bivolari, pe Luis Lazarus, pe Dan Voiculescu, pe Marean Vanghelie, pe Norica Nicolai dimpreună cu nepoata, pe Quintus, pe rege…", a scris bloggerul Zoso, de care m-am ocupat si ieri, referindu-se la eroii din decembrie 1989.
Ca este varza, n-are cum sa nu observe orice om cu scaun la cap. Cine i-a votat pe Marie Jeanne(el a pus Jan) Ion, Luis Lazarus sau pe Rege? Nimeni, desigur.
Dupa moartea lui Florian Pittis, Zoso a glumit ca boul si l-am taxat. Prin textul citat dovedeşte ca iar este bou, asezandu-l pe regele Mihai pe acelasi palier cu Lazarus.
Alexandru PETRIA

7 comentarii:

Anonim spunea...

Petria, nu-ti pune mintea cu el. Lasa-l in sarapania lui.

Unknown spunea...

eh, lipsa de educatie, ce vrei? asta e. sa stii insa ca ideea ta cu a-l scoate din blogroll e una destul de buna, pacat ca putini oameni te-ar asculta. unde e zoso in blogroll mai sunt si caractere gen visurat, primul blogger citat de CNCD pt rasism.. asa ca lista de idioti e lunga..

Realitatea lui Petria spunea...

Pt. Claudiu

Deşi pare o ţină cu miză mică la prima privire pentru oamenii serioşi, nu este aşa. Boul acesta este citit de puştani care şi-l iau ca model...Şi nu este bine. Este ca manelele.

Pt. Mihnea
Ideea poate să fie un prim pas... Zoso s-a speriat...

CĂLUGĂRUL TEOFIL spunea...

FRATI CRESTINI SI NU NUMAI, VA ROG SA PRIMITI CU FERICIRE SI PACE IN SUFLETE MESAJUL VIDEO AL CALUGARULUI TEOFIL DIN ARIZONA CATRE ROMANII DE PRETUTINDENI CU OCAZIA SARBATORILOR DE IARNA :

http://www.youtube.com/watch?v=6i0wjcBcx2M

DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE !

P.S. NEA PETRIA, SPER CA MACAR DE REVELION TE BARBIERESTI, CE DRACU' !

Anonim spunea...

10. Zoso si-a gasit nasii.Nota 10.

Anonim spunea...

Bine ai venit în lumea lui Zoso, Alexandru. Uneori, ceva mai urâtă decât este el însuşi. Şi mă refer la caracter.
Baftă. Şi antivomitive de calitate, dacă mai ai de gând să-l citeşti şi altădată.

Realitatea lui Petria spunea...

Am stomacul tare, deMaio. Meseria...
Sărbători fericite!