marți, 13 mai 2008

Apel ca lichelele sa fie impuscate

Degeaba recidiveaza Liiceanu cu un Apel catre lichele. Textele raman texte. Am scapa de nemernici doar impuscandu-i, bineinteles dupa ce sunt judecati. As reintroduce pedeapsa cu moartea pentru colaborationistii notorii cu regimul comunist si cu Securitatea.

14 comentarii:

Anonim spunea...

Stimate domn, aveti dureros de multa dreptate. Pentru anumite jivine - nu dau nume - singura solutie ramane cea desprinsa din Arhipelagul Gulag : noua grame de plumb in ceafa.

Realitatea lui Petria spunea...

Ma bucur ca sunteti de acord. M-as bucura sa considerati subiectul ca pe o leapsa... Poate isi mai deschid cativa ochii...

Dan spunea...

nu sunt fan al comunismului ... dar astea erau vremurile atunci. Daca vroiai sa te afirmi si sa faci ceva in viata trebuia sa te adaptezi si sa lucrezi cu sistemul.

Acelasi lucru este si acum. Eu ca proprietar de afacere mica nu sunt de acord cu "spaga" sau "atentia". Dar daca vreau sa fac afaceri si bani ... asta e! ma conformez si eu si incerc sa joc dupa regulile jocului. Deci solutie nu e impuscarea. Nemtii au facut cel mai frumos curatenie. La fel ar trebui si noi.

Eu sunt mai cerebral in situatii de genul asta :) va rog sa ma scuzati.

Dan spunea...

stiti ce mi-ar place mie ? sa fie la fel ca anotimpurile totul. Vine toamna apoi iarna .. rade / distruge tot. Apoi vine primavara fain frumos si totul o ia de la capat.

Realitatea lui Petria spunea...

Dan, dar aici nu a fost ras nimic...

anca spunea...

iar apare cu apel,da' nu il numea cineva "liicheanu"? intreb si io...

Realitatea lui Petria spunea...

Am si eu un apel, in felul meu...

anca spunea...

hmm,da o lista nu ai?

Realitatea lui Petria spunea...

Putem incerca...

anca spunea...

esti invitatul meu! incepe tu primul:)hihi,ne-ar trebui multe liste:)))))

Realitatea lui Petria spunea...

As prefera ca magistratii sa rezolve problema. Alde Vadim se pricepe la liste, dar pe-o lista l-as aseza si pe el. Sa fie judecat.

Anonim spunea...

Lichelismul e o stare de spirit ce nu are nimic de a face cu oranduirea sociala, din pacate la noi tinde sa devina un fenomen de masa, vechile si noile lichele coabiteza intr-o simbioza perfecta. Impuscarea lichelelor comuniste si capitaliste ar depopula Romania iar cheltuielile cu judecarea, executia si inmormantarea ne-ar face si mai saraci chiar daca am confisca averile celor care inca nu le-au pitit pe la rude si vecini.
Solutia cu adevarat eficianta ar fi ca prin lege sa le ingradim posibilitatile de afirmare. Din pacate nu are cine da aceste legi, asa ca singura solutie este sa convietuim cu ei in speranta ca vom capata cu timpul imunitate la aceasta molima.

Realitatea lui Petria spunea...

Anonim, dar nu-i păcat că-i populată cu aşa ceva?

Anonim spunea...

De acord. Pedeapsa cu moartea ar trebui reintrodusa. Unii chiar nu merita sa traiasca.