duminică, 22 iunie 2008

Che Guevara este trendy printre tineri. Spun ca a fost un criminal periculos. Voi?

9 comentarii:

anca spunea...

petria,io stiu ce sa zic? o fi fost el criminal,da' sa nu uitam, si altii,care luptau pentru "democratie" au comis crime odioase! nu putem judeca cu doua unitati de masura,nu?
ne place sau nu,che,ramine un mit!

ioska spunea...

marketingul tovarase. Cine citeste putin isi da seama cine a fost banditul din imagine. Pana si Tovarasul Fidel si-a dat seama ce loaza era si l-a parasit :)

anca spunea...

bandit sau nu, adulat sau dispretuit,va ramine,multa vreme in constiinta oamenilor!
vreau sa vad,citi din cei care populeaza azi scena politica,vor ramine sau se vor transforma in mituri!
da',oare cei care au pus umarul,de-a lungul vremii ,la "instalarea" unor dictaturi ,in america de sud,cum se numesc?stiti voi la cine ma refer!

Anonim spunea...

Un mare criminal si marxist, pe deasupra. Daca tinerii tot ar vrea un model de reactie la conformism si la corectitudinea politica de azi, eu il indic fara rezerve pe Corneliu Zelea Codreanu. Este de-al nostru si a fost o mare personalitate ca nu se alinia lautarilor vremii...

Anonim spunea...

depinde din ce punct de vedere privim situatia. o fo\i fost el criminal sau nu, dar apreciez faptul ca si-a urmarit intotdeauna telul in viata. e de apreciat faptul va nu a ramas in cuba sa profite de pe urma revolutiei lui Fidel. poate l-o fi ucis Fidel sau americanii, asta nu cred ca o sa aflam prea curand.Dar ar trebui apreciat faptul ca nu a re nuntat la crezul sau. putin oameni ca si el in ziua e astazi.

anca spunea...

beclenaru, de acord cu tine! cine e interesat de acest personaj,sint carti,documentare,depinde cine le-a scris,ca asa se intimpla mereu,parerile sint diferite!
si despre legionari,la fel,unii ii vad criminali,altii salvatori ai neamului!

Anonim spunea...

Pentru anonim
Despre Zelea Codreanu as putea spune fara rezerve ca a fost un mare criminal. Antonescu e de Apreciat, dar Codreanu deloc. Un mare Criminal, Parerea mea

Realitatea lui Petria spunea...

Pt. Beclenarul

Sigur că este de apreciat că şi-a urmărit visul. Cred că Fidel îl termina dacă rămânea în Cuba.

Realitatea lui Petria spunea...

Pt Anpnim

Înlocuim un criminal cu altul? Este o calitate că este de-al nostru? Nu cred.