joi, 31 iulie 2008

Cand prostia si iresponsabilitatea au viata tihnita. Sunt PENAL ca si Andrei Badin



"Tuturor celor care au pierdut oameni dragi in timpul cutremurului sau care au fost raniti, declaratia ta le-a provocat o mare durere emotionala", a instiintat-o avocatul Ming Hai pe actrita Sharon Stone, a transmis FoxNews. Peste 1000 de victime ale catastrofei pretind actritei un miliard de dolari daune.
"Imi pare nespus de rau pentru aceasta greseala", a declarat Sharon Stone. Ea a zis ca seismul a fost o chestiune de karma.
Stone este una dintre actriţele cu IQ ridicat.
Stirea vreau să fie un punct de plecare pentru o discuţie despre responsabilitate. Cu referire la personalităţile autohtone, obisnuite sa spuna tot ce le trece prin cap.
Şi scandalul de la ICR din New York se preteaza la o dezbatere din perspectiva enuntata. Avem in sfarsit o reactie a lui Patapievici http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/814510/SENATUL-EVZ-Inca-o-sansa-ratata/
Detalii despre ce s-a intamplat in metropola americană gasiti aici http://realiatealuipetria.blogspot.com/2008/07/pula-mod-de-utilizare.html si indeosebi pe blogul lui Andrei Badin, care da linkuri spre ceilalti care s-au oprit asupra subiectului.

UPDATE 1- Am decis să mă solidarizez cu Andrei Bădin, numit PENAL de Patapievici. Haideţi să ne numim PENALI. Odinioară Iliescu ne-a numit GOLANI. Să demonstrăm că blogosfera are un cuvant de spus.

UPDATE 2- Că tot vorovim de prostie si iresponsabilitate, vin si cu altceva:

Dragul meu tigan imputit…

Cu tupeu, Basescu s-a intalnit cu niste reprezentanti ai tiganilor din Italia. A sters pesemne din memorie episodul “tiganca imputita”. Este preocupat de soarta dragilor lui tigani.

25 de comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Ok. Pai sa discutam. Cum ti se pare faptul ca o persoana din postul lui Patapievici il face pe Badin penal (pe un ziar de mare tiraj) pentru ce a scris pe un blog?

Anonim spunea...

First of all, eu cred ca Patapievici e nitel cam nevorbit! :)) A scris ditamai editorialul, ca sa spuna nimic! Esentialul e ca arsura din popou, cauzata de dezvaluirile lui Andrei ( + muscaturile celorlalti), il ustura, il arde, al dracului de tare!

@Lilick

Da, Kari, asa e, Badin a scris pe blog. Dar cine l-a preluat?! ;))

Cancan-ul! :mrgreen:

Lilick Auftakt spunea...

Ok, si din pozitia asta publica, atunci cand stii ca acoperi un functionar cu rang de diplomat cu..hai sa zicem..probleme de comportament...daca nu mai grav, care se expune in pozitii indecente nu pe propriul blog ci pe un site public, tu il ataci pe amaratul care a reactionat vazand asta si nu numai. Vazand ca ceva "pute" in tot subiectul asta.
Badin se putea folosi de pozitia lui si putea sa scrie la JN sau sa dea la tv. Dar nu a facut-o. Insa domnul Patapievici se "coboara" sa ne raspunda ironic tragandu-i si lui una dupa scafarlie "ia aminte, ai putea sa platesti cu libertatea".

Pentru "yes, of course" Cioroianu a fost mazilit.
Neagoe e ambasadorul nostru cultural la NY.
Ca si in cazul Antohi-securisti, HR. Patapievici aplica dubl;a masura. Si ataca. Si jigneste. Si ameninta.

Realitatea lui Petria spunea...

Lilick, Patapievici a fost calomnios la adresa lui Badin. In locul lui Andrei, l-aş da in judecata. Si de aceea am pus in context cu Sharone Stone.

Raluca, il doare rau. Morcovul i-a ajuns din dos pana-n gat.

Anonim spunea...

Mie-mi place Sharon Stone (desigur in alte pozitii ) De Gunoievici sunt deja satul, f***n' asshole !(m-am cenzurat mishteaux este? )

Anonim spunea...

Ce sa mai zici cind vezi atita obtuzitate?! Si perseverenta in prostie impinsa la paroxism?!
Nici macar cruce nu iti mai vine sa iti faci...

Lilick Auftakt spunea...

Bineinteles ca ne solidarizam. Patapievici nu si-a dat seama, sau e prea strans cu usa, de a facut aceasta greseala capitala: sa ameninte si sa inchida gura unui ....blogger. Doar pentru asta si merita sa ne solidarizam.

Realitatea lui Petria spunea...

Am postat un UPDATE. Va invit sa ne solidarizam cu Andrei Badin, numit PENAL de Patapievici. Si eu sunt PENAL. Haideti sa le aratam ca blogosfera are un cuvand de spus.

Realitatea lui Petria spunea...

LilicK, anunta toti prietenii. Dau si eu un tur. Sa le aratam ca nu ne lasam calcati in piciare, ca mai exista verticalitate si bun-simt in aceasta tara. Ca merita sa lupti pentru principii im manelizarea generala.

Anonim spunea...

Alex, se tine inca tare in articol, dar simt totusi o umbra de teama in "glasul" sau. Face pasi inapoi, ceea ce nu-i convine.Numai un om infrant "arunca in lupta" memoria unui parinte care nu mai exista. Lucreaza la sentimentele talibanilor sai pentru ca are nevoie de sprijinul lor acum. Ii vom vedea napustindu-se ca niste ulii hulpavi, pe blogurile atacate de Patapievici.

Realitatea lui Petria spunea...

Ăştia merită o lecţie, Alandra. Eu nu privesc chestiunea ca pe una politica, neaparat.Ca daca se insista in directia politicii, pot sa se victimizeze.

Lilick Auftakt spunea...

Pe EVZ, din ce am vazut aseara, avea foarte putine reactii favorabile, si nici alea ferme.
Si e ziarul unde are cititori fideli.

Anonim spunea...

Alex, mai incape vorba?!!!!

NORMAL ca ne solidarizam cu Andrei Badin!!!!


Patapievici si toata cloaca lui, nu au inteles ca (deocamdata, cel putin) Romania nu e China sau Iran!

Anonim spunea...

Badin e atacat si din alte parti

http://ro.altermedia.info/religietraditii/cine-denigreaz-biserica-ortodox_8784.html

Realitatea lui Petria spunea...

Ăla-i un idiot. Îi face numai reclamă lui Andrei.

Anonim spunea...

@relitatea lui Petria. Alexandre, realitatea e că ai dreptate. Ştii că eu am o polemică pe tema Patapievici cu voi, dar dacă i-a zis aşa lui Bădin, penală mă numesc şi eu.

Anonim spunea...

Solidarizarea cu Andrei Badin este laudabila, dupa cum stiti sunt un cititor fide al dansului, pe care-l admir pentru cum si despre ce scrie, cu riscurile care pot aparea.

Realitatea lui Petria spunea...

I-a zis, Roxana.

Anonim spunea...

Vaaai, nu pot sa spun inca legal ca as fi "penala", pen'ca am deocamdata un cazier imaculat! Astept sa cistige procesul impotriva mea @Reddog, ca l-am calomniat si "l-am facut isteric". De parca am contribuit eu cu ceva la genele si temperamentul lui vulcanic...

Daca va fi cazul, o sa-mi vind afacerea cu covrigi calzi si o sa-i platesc daune morale... Incepe cineva licitatia? Prima strigare? :)

Anonim spunea...

Eu sunt solidar cu Andrei pentru multe alte motive. Şi nu pentru că ăla l-a numit astfel. Dar "penal" nu am să îmi spun. Pentru că nu eu prăpădesc banii contribuabilului român. Poate va veni vremea când vom vedea cine şi cât de penal e cu adevărat.

Realitatea lui Petria spunea...

Nici eu n-am cazier, da' nici ăia care şi-au zis GOLANI nu erau golani.

Anonim spunea...

O vizita electorala! Si de cumparat sprijin de la PPE!

Anonim spunea...

Hop şi eu la urmă. Ce ar mai fi de zis? E logic că mă solidarizez, dar vorba lui Mordechai, nu penal, căci nu este cazul nici la Bădin şi nici la noi (cred :))). Oricum, suntem aici în caz de nevoie, iar tastele se schimbă rapid dacă se tocesc.

Realitatea lui Petria spunea...

OK Crina. Doar ştim din copilărie că urma scapă turma...

Anonim spunea...

Altfel despre scandalul ICR

Treabã româneascã by Cezar Paul-Bãdescu

Vlad Mixich Hotnews.ro