duminică, 27 iulie 2008

Sunt bun? Sunt. Le stau in gat? Le stau. Lista grea a celor care provoaca insomnii fanilor lui Basescu

Iosif Buble a postat la el: “Pe blogul lui Sever Voinescu (fostul editorialist de la Cotidianul care a anuntat ca va candida din partea PD-l pentru un scaun de deputat) apare o lista a blogurilor care nu scriu frumos de presedintele nostru mult iubit si stimat. Gherila cuprinde urmatoarele bloguri (aleator): Alandra, Andrei Badin, Chinezu’, Corina Cretu, Gabriela Savitsky, Mordechai & Moshe, Mos Califar, Nea Costache, Paul, Politica & New Media, Realitatea lui Petria, Roxana Iordache, Sibilla - Sfinx, Lilick, Raluca, Mihnea Georgescu, Petrisor Socol, Marius Minea, Roxana Iordache, Raluca22, Satmereanca, Ioska, Dan Andronic, Ciutacu, Diana Tusa, Bibliotecaru, Valerian Stan, Anca Alexandrescu, Andrei Vochin, BirlogulPNTCD, Darius Filip, Adrian Nastase, Fuck You, Tovarasi!, Maria Barbu, Turambar, VictorMarius, Ghilezan, Copolovici, Sorina Matei, Adina Valean.
PS: Cam astea sunt. Adica, cele mai active si mai bune bloguri.”
Cum să-l contrazic pe Ioska?

38 de comentarii:

anca spunea...

para-va bine! sinteti si voi pe o lista!!:)mai,poate le tuna sa faca o lista si cu comentatorii anti portocalii! ce tare at fi!!!

Marius Mina spunea...

Sever Voinescu, Catalin Avramescu si Traian Ungureanu sunt pur si simplu emotionali.Domnului Voinesc i-as recomanda o analiza aprofundata a sanselor sale reale de a penetra Parlamentul.Si-apoi o intensa analiza de piata din care sa-si traga concluziile.Eu pot pronostica ;Niciunul dintre cei nominalizati nu vor avea sansa sa castige vreun mandat de parlamentar in ciuda uninominalului pentru care ei insisi au facut tone de spume.
Pentru Sever Voinescu va fi un al doilea esec usturator dupa clantza cu ambasada din Washington DC.Ceilalti doi chiar n-au nicio valoare de piata, nici macar a unei chiftele reci cu sau fara mustar...
Concluzie , votati chifteaua , votati Elena Udrea ! ;-)

Anonim spunea...

In curand o sa va spun cine a facut lista. E o persoana publica care circula pe blogurile noastre. Cineva promovat de Cotidianul. :)))

Realitatea lui Petria spunea...

Bagă Lilick o postare dură!

Anca, nu mă încălzeşte cu nimic.

Marius, cred şi eu că vor pierde.

Anonim spunea...

Nu postez. Va dau voua detaliile si postati voi. El stie ca eu stiu cine e. Il cunosc. Nu vreau sa-i fac reclama la mine. De-ajuns ca isi face el si ii face Patrasconiu pe paginile Cotidianului frecvent.

Anonim spunea...

Uite Alex, aici, pe blogul lui C Patrasconiu, dupa ce a obosit de postat la Voinescu sub alt nick, cel care a pus lista ii explica lui @Theo cum sunt ei injurati pe bloguri.

"Reddog:

27 Iulie 2008 (16:53)
@Theo, 144. Nu numai pe un bloc, ci pe multe bloguri suntem atacati intr-o maniera mizerabila. Daca vreti sa vedeti mai exact pe ce bloguri suntem injurati, mergeti la postarea nr. 323 de pe blogul lui Sever Voinescu.
In general, astia care ne ataca sunt bolsevici-lamai sfrijite, etc, simbriasi ai monstroasei coalitii care guverneaza tara la momentul actual."




Ne cunoste blogurile bine. Intra frecvent la noi. Stie ca ii cunosc si IP-ul si il stiu si pe el. Avem chiar si cunostinte comune. Mi-a si confirmat in trecut identitatea, chiar sub nick-ul @reddog, dar am zis sa fiu de bun simt si sa nu il deconspir. Totusi, a ajuns prea departe. Scrie pe blogul unuia care tocmai si-a anuntat intentia de a candida pt PD-L (S. Voinesccu) si se foloseste inca de blogul pe care il are la Cotidianul.
Individul (cel cu lista) e Ottmar Trasca-istoricul. Cautati date despre el, vedeti cum il promoveaza C Patrasconiu (si nu numai) in Cotidianul si o sa va lamuriti. Vedeti cum chiar el spune de cateva ori ca e o persoana publica. Si o poza cu el:

http://img99.imageshack.us/img99/8919/ottmartrascabo8.jpg

Anonim spunea...

Vaaai, Lilick, ii faci reclama apucatului ala de istoric/isteric militar... :( Vineaza si el o slujbulita mai bine platita pe la Bucuresti, de-aia inalta osanale Baselului si Nutzei lui, de-aia face liste negre si improasca pe unde poate cu stropi din mocirla in care se balaceste cotidian...

Un prapadit, care se chinuie de 12 ani sa-si ia doctoratul! Cred ca li s-a aplecat si profesorilor indrumatori de el... Un fel de Ioan Talpes mai tinerel, mai uritzel si mai lipsit de noroc! :)

Anonim spunea...

Io maine ma duce sa face scandal la monstruoasa coalitie! Unde dracu e simbria? Pai ce..
Daca maine nu imi dau astia simbria
ma fac portocaliu! :P

:))))))))


@Lulutza: macar Talpes are cu ce! :)

Realitatea lui Petria spunea...

Şi cretinel, dacă nu mă înşel...

Anonim spunea...

Inteleg de la Karina, ca furiosul asta care face liste negre cu "dusmanii poporului basescian", e un "mare intelectual" in viata.
Pai, asa se explica de ce ii iubeste cu atata patos pe Voinescu, pe Avramescu, probabil si pe TRU, si evident si pe tatal lor, pe voda Basea.
Pe de alta parte, mi se pare normal ca unul deranjat la cutiuta cum este "istoricul" cu lista, sa fie promovat de Patrasconiu. Si Patrasconiu la randul lui a fost promovat de alti tovarasi "intelectuali" de nadejde. :D

P. S. Sa ne pupe! Dar nici macar asta nu merita, "istoricul", sau "reddog", sau cum s-o mai fi botezat.
Imi cer scuze pentru expresia folosita!

Realitatea lui Petria spunea...

Paule, vreau şi eu bani...! Mă acuză pulele că primesc pitici... Ăştia nu ştiu ce-s principiile, verticalitatea, refuzul coprofagiei.

Realitatea lui Petria spunea...

Pătrăşconiu este alt ratat greţos, Raluca.

Anonim spunea...

Scumpilor, cereti relatii despre el la Marius Oprea, Stejarel Olaru, Adrian Cioroianu, pe care OT se tot lauda ca-i cunoaste bine si ca s-ar aprecia reciproc. Ma cam indoiesc, dar... nu se stie niciodata, poate mai spune OT si adevarul once in a while... Totusi, cica el le reproseaza cit de des poate "doar" apropierea criminala de PNL si departarea - la fel de controversata de el personal - de PD minus L, respectiv de Base & Nutzi... :)

Anonim spunea...

... sau cereti relatii despre preopinent de la Dorin Dobrincu, ca asta ar fi istoricul imaculat si fara prihana! Hahaha!

Anonim spunea...

Fir-ar al... tastaturii de prostovan! Dar, daca-i facem mai multa reclama, poate-l angajeaza Nutzi sau Prigoana pe post de biograf privat si... "se scoate" clujeanul la liman cu finantele!

Anonim spunea...

Dacă era adevărat, Voinescu ne lista la postarea cu nr. 322 :)
@Anca
Pot să fac eu o listă cu comentatorii anti-portocalii :)))

Realitatea lui Petria spunea...

Alandra, culmea e că eu nu-i suport nici pe 322, cu câteva excepţii liberale.

Anonim spunea...

Alexandru, păi normal că nu-ţi place Băse de vremne ce ai simpatii liberale. Ti-o cauti cu lumanarea. Sa vezi cum sar imediat baietii :)))

Dupa ce am citit ce a scris lilick despre identitatea listacului, ma incearca o greata si mai mare. Doamne ce soi de oameni poate scoate la suprafata un presedinte marinar.

Voi ati vazut ce enormitati produc pe blogul lui Voinescu dupa ce au aflat ca au publicat unii blogheri lista?

Anonim spunea...

@Alexandre. Eu cred că le dăm importanţă. Şi nu merită.

Karina, cui îi pasă cine e ăla cu lista şi de ce? Dacă atâta îl duce mintea şi dacă nu are altă preocupare?!

Lilick Auftakt spunea...

@satmareanca

Stai sa vedem cum va reactiona? Va deveni si mai violent (si altii impreuna cu el) sau se va ascunde o perioada? :)))


@Rox

Oricum, ei ne dau noua importanta si mai mare. :)))

Realitatea lui Petria spunea...

O să mă uit, Crina.

Roxana, hai s-o luăm ca pe-o distracţie.

Lilick Auftakt spunea...

@Alex

Scuze, dar las aici un mesaj pentru Thor. Stiu ca o sa intre sa citeasca sigur. Deci...



Ufff, iar ai cazut in plasa. Stii ca ma prind mereu. Mi-a placut ce ai postat la 504 (Voinescu)cu clona cainelui rosu si ce diversiune ai facut, dar mai bine stai si tu in concediu linistit si te bronzezi. Ups, esti deja bronzat, nu mai e cazul...
:))))
Esti obsedat cu listele, baiatule!
Concediu placut in continuare!

Anonim spunea...

Domne alaturarea ma onoreaza dar oricine-ar fi bovina aia care m-a mentionat se inseala.
SUNT FAN INRAIT BASESCU .
Ca dovada dedicatia mea pentru toti idiotii portocalii e asta :
http://www.youtube.com/watch?v=g2te5q5orU8

Anonim spunea...

Stimate doamne, stimati domni

Am constatat cu uimire ca sunt considerat autorul listei aparute ieri pe blogul lui Sever Voinescu. De aici au rezultat numeroase scenarii, una mai fantezista decat alta. In mod normal eu nu as posta pe acest blog. Motivele nu le expun. Acum fac o exceptie pentru a raspunde la adresa laturilor aruncate in capul meu, mai ales de Lilick si Lulutza.
Ei bine, NU AM NIMIC IN COMUN CU LISTA RESPECTIVA SI NICI CU NICKUL IN CAUZA. Incetati sa mai lansati fel de fel de scenarii la adresa mea si nu ma mai bagati in rahaturile voastre. Comentariul meu, afisat de Lilick imi apartine, dar atat. In rest nu stiu cine a facut lista si nici nu ma intereseaza.
Acum doua vorbe pentru Lilick si Lulutza. Asa cum voi stiti cine sunt, ei bine, va anunt ca si eu STIU CINE SUNTETI ! Daca am tacut pana acum a fost dintr-un motiv foarte simplu: nu v-am bagat in seama. Cu tine Lilick, chiar nu am avut nimic de impartit. Lulutza, tu vad ca tot te legi de doctoratul meu. Iti spun doar atat: "cainele moare de batranete si prostul de grija altuia" ! Pana acum te-am ignorat, dar daca te mai legi o singura data de viata mea sau de activitatea mea te ia mama dracului ! Stiu cine esti, stiu ce vinzi, unde vinzi, unde stai, IP, absolut tot. O singura data sa mai spui ceva neavenit la adresa mea si o sa dau toate aceste detalii, pe toate blogurile posibile.
Nu este o amenintare, este un ultim avertisment.

Anonim spunea...

Sincer, eu cu Mihnea Georgescu am o mare problemă. Nu ştiu sigur care este, dar este...

Realitatea lui Petria spunea...

DeMaio, aceeasi problema o am si eu. Alcatuitorii listei au fost totusi rezonabili- il considera pe Georgescu cel mai inofensiv. A fost pus la gramada.

Anonim spunea...

@anonimul de mai sus (se stie el care)


Dar sper ca nu te-ai suparat ca ti-am facut reclama, nu? Stiu ca vrei. Ei, lasa... Macar asa l-am facut pe Thor sa recunoasca ca el a scris lista. Simplu, nu? :)

Anonim spunea...

@anonimul Trasca - Be my guest! Demasca-ma fara mila! Sa am si eu parte de publicitate gratuita... Cum ti-ai facut tu tie insuti, pentru ca tu singur ti-ai strigat numele pe bloguri, nu eu! Desi, eu chiar ca nu am nevoie... Covrigii calzi pe care-i vind eu, in colt la Universitate, au un succes nebun, se vind singuri... :)

Bineinteles ca m-ai insultat in fel si chip, sub mai multe nick-uri, nu numai "Reddog", pina sa-ti dau de inteles ca ti-am aflat identitatea, doar ca sa te mai potolesti din isterii...

A fost o pura coincidenta, cunosc foarte multa lume, printre care multi care, cind te zaresc, fac stinga-mprejur, ca sa nu fie nevoiti sa-ti spuna nici "bonjour"... Te-ai potolit o vreme, dar vad ca acum iar sari la atacat orbeste, ca apucatul...

Nu mai face pe victima, @Manstein si cum ti-oi mai zice, ca "doctoreala" ta muuult prea indelungata este un adevar usor de documentat. Si mai vezi-ti de treburile personale, ca ai acumulat multe restante, de cind iti pierzi vremea pe bloguri insultind si amenintind oameni care chiar nu ti-au spus nici macar "prost", cot la cot cu jivina aia de thor, cu care ai inceput chiar sa semeni... :)

Si, in general, sezi mumos, cugeta mai mult si clampane mai putin, mai civilizat si mai rational pe bloguri. Ah, sa nu uit, succes in continuare la doctorat, perfectionistule!

Anonim spunea...

De pe blogul lui Voinescu

Lista blogurilor de calitate care fac cinste blogosferei româneşti


* Alandra
* Alex pozaru’
* Andrei Badin
* Andrei Crivăţ
* Becker - Posner
* Blogul unui liberal.De stanga
* Chomsky
* Ciutacu. Victor Ciutacu
* Codex Politicus, bre
* Coming Anarchy
* Corina Creţu
* Curcubitator
* Dadatroll
* Dan Mihalache
* Fratii nostri
* Gabriela Savitsky
* Ina
* Inpolitics
* Iosif Buble
* Mana
* Mihnea Georgescu
* Mile Cărpenişan. Clar?
* Mircea Restea
* Mizantropul
* Moş Călifar
Nenea Cosmos insusi
Mosche si Mordechai
* NSA
* Oana Dobre
* Realitatea lui Petria
* Sorin Platon
* Swampland
* Sătmăreanca
* The Curious Capitalist
* Tot MM, dar cu graţie
* Tudor Cojocaru
* Turambar
* Vania
* Vlad Petreanu
* Vladimir C.
* www.prezentonline.ro
* Şuţu. Palat.

Anonim spunea...

Lulutza, OK. O sa dau in direct, la momentul ales de mine, numele tau, ocupatia, adresa si IP-ul ca sa fie tacamul complet. Si mai vezi-ti de lungul nasului ca sa nu ma ocup mai serios de tine. Esti o nulitate si ar fi bine sa te mentii la stadiul asta.
Lilick, nu am avut nimic de impartit cu tine. Pana azi. Nu este prima data cand ma ataci fara nici un motiv. Asa ca o sa procedez ca in cazul Lulutzei, voi dezvalui si identitatea ta.
Si din acest moment scutiti-ma si nu ma mai bagati in rahaturile voastre. O singura data ma bagaeti in asa ceva voi reactiona mult mai drastic.

Realitatea lui Petria spunea...

Măi, lasă ameninţările aici. Ce-o să le faci? Le pui bombe? Hai să rămânem cât de cât la un nivel rezonabil.

Lilick Auftakt spunea...

@reddog

Nici eu nu am nimic cu tine atata timp cat nu te cobori sub nivelul lui Thor. Mai liniste-te, omule, ca ala nu are o cariera ca a ta. Ala o freaca..Lasa si barfele cu Theo. Ca sunt de rasul lumii. Tu chiar nu-ti dai seama ca mai sunt si oameni care te cunosc si care citesc (zic de colegi de-ai tai chiar) si te faci de ras cu compania celor ca Thor si Theo?

Anonim spunea...

Lilick, repet ce am postat si pe un blog cunoscut tie: pana astazi am crezut ca putem fi oameni, ca putem sa ne respectam chiar daca suntem in tabere adverse. Evident, m-am inselat. Nu ma deranjeaza faptul ca imi este cunoscuta identitatea, nici vorba. Multi o stiau. Altceva ma deranjeaza. Vine Lulutza si ma improasca cu noroi, ea care nu a fost in stare sa publice un eseu in viata ei. Si ma judeca ea pe mine? Cu ce drept? Cand va avea macar 1/10 din ce am facut eu pana acum poate deschide gura. Pana atunci nu.
In plus, daca ai vazut ca nu am avut nimic cu lista respectiva, iti era greu sa spui pe acest blog sau in alta parte: Oameni buni, m-am inselat. Nu respectivul a facut lista. Chiar era atat de greu? In schimb, datorita tie, ca de la tine a plecat toate chestiunea, ma face una ca Raluca - pe care nu o cunosc si nici nu ma intereseaza cine este - "diliu la cutiuta"? OK, am inteles, m-ati banuit, v-ati inselat. Dar cum ramane doamna profesoara cu insultele adresate din greu mie, nemeritat, astazi?
Sau astea nu exista?
Inca un sfat. Si eu te-as putea sfatui sa nu cobori la nivelul Lulutzei, dar nu o fac. Din simplul motiv ca nu imi permit asa ceva. Alegerea celor cu care conversezi, te imprietenesti, etc, iti apartine/imi apartine. Asa cum eu nu te condamn pentru prieteniile tale - si nu te judec in functie de ele - cred ca nici tu nu ai dreptul sa-mi spui la nivelul cui sa cobor sau sa nu cobor, cu cine sa conversez sau sa nu conversez. Asta inseamna vasalitate, ori eu nu am fost, nu sunt si nu voi fi niciodata vasalul nimanui. Si inca ceva, colegii mei nu ma judeca dupa ce scriu pe forum sau dupa ce conversez. Ma judeca, de exemplu, dupa un volum publicat cu un istoric precum Dennis Deletant. Si dupa ce reactii sunt la un asemenea volum. (Din intamplare am vazut ca domnul Petru Clej mai posteaza pe blogul tau. De ce nu il intrebi cu privire la competentele mele profesionale? Na, uite ca iar imi fac reclama !) Cei care sunt evident, istorici. Pentru ca indivizii care nu ma judeca in functie de asta, ci in functie de ce scriu pe forum sau cu cine conversez, aia nu sunt istorici. Sunt barfitori.

Anonim spunea...

Alex, fa o postare mare cu ce s-a scris pe-aici, ca da poporul navala :))

Unknown spunea...

ba, eu tot nu inteleg.. deci un tantalache a facut spam la sever voinescu pe blog (un blog mort, de altfel, avand in vedere ca nu cred ca mai posteaza) cu un blogroll la gramada, in care eram mai multi bloggeri okay, indiferent de parerile noastre politice. dupa care s-a luat de mine si de altii cu codexul in sus si in jos. tot nicio problema, blogul ala scade in trafic mai rau decat o poza cu britney spears.

bun.. noi, plictisiti fiind, ii dam nas, ca deh, n-avem despre ce sa scriem in plina vara. iar rezultatul care e, ca eu tot nu-l inteleg? tipul e clar un labagiu si habar n-are ce zice. de ce ne mai chinuim sa-l injuram? :))

Lilick Auftakt spunea...

@Reddog

Pai domnul Clej de exemplu e unul dintre cunostintele comune de care spuneam. Vorbesc des cu dansul. Dar sunt si altii care nu posteaza la mine, iti imaginezi.
Poate ca ar fi bine sa nu mai spun lucrurile astea de fata cu toata lumea, dar nici tu nu te mai lua de Lulutza pentru ca e exact invers fata de ce zici tu: ea te intrece la numarul de publicatii. Doar va cunosc pe amandoi.
Nu-ti spun decat atat: Nu te mai injosi si baga in cardasie cu toti scarbosii care injura pe acolo. Am spus eu despre tine ceva acolo? De ce ai intins rahatul la Cotidianul? Ai vazut ce e pe blog la Sever? Ce mizerie a facut Thor si nu numai... Uite, chiar s-ar putea sa-l rog pe dnul Clej sa-mi dea adresa ta sa-ti scriu. Si atunci o sa-mi afli identitatea fara sa te mai agiti atata.

Anonim spunea...

Lilick, reactia mea de aseara de pe Cotidianul a fost un mic raspuns la ce am patit ieri. Cred ca in locul meu reactionai la fel. Nu stiu ce crezi tu, dar nu este deloc placut sa vezi ca esti injurat pentru o chestiune de care n-ai habar. Pentru "vina" de a-l fi aparat pe Marius Oprea, astazi m-a luat in colimator un alt tampit de pe blogul lui Sever Voinescu. Dar, din greseli invata omul !
Inca o chestiune, pe domnul Cluj il apreciez. De altfel daca ai discutat recent cu el, stii ca am si colaborat de curand. Iar de adresa mea de email ar gi trebuit sa dai, doar nu spuneai ca stii totul despre mine?

Anonim spunea...

Blogul meu, este departe de a fi politic, nu am postat inca vre-un articol din acest domeniu, dar am fost remarcat de autorul listei, prin comentariile facute pe alte bloguri. Nu am nimic cu Basescu, e chiar simpatic, glumet, usor porcotos, baiat de gasca, cred ca prezenta lui da bine la o petrecere, ii plac la nebunie blondele (cui nu-i plac?) dar... nu in fruntea unei tari, ca presedinte. Si d-l Iliescu a avut unele greseli dar nu se compara cu cele ale lui Traienica. Iliescu a tras un an de zile prin presa dupa "mai animalule" dar Basescu l-a intrecut prin jigniri adresate ziaristilor, de la jigniri xenofobe la cele cu pronuntata tenta sexuala si altele. Ce sa fac daca atunci cand vad un articol pe un blog in care este criticat Base, nu ma pot abtine si-mi spun parerea! Eu nu pot fi un pupincurist prezidential precum autorul acestei liste. La inceput, tonomat prezidential, acum d-l Voinescu se vrea rasplatit pentru prestatia sa (alaturi de un alt coleg, Avramescu) de un post de deputat PD-L.Eu zic ca dupa atata "pupat Piata Independentei", cred ca ambii merita, macar stiu ca n-au pupat degeaba. O seara buna!