marți, 22 iulie 2008

Un tigan bun este un tigan mort


Am dat din intamplare peste blogul Noul Consevatorism. Nu stiu cui ii apartine. M-a lasat masca postarea:

“Ţiganii şi ofensiva stângii

Patru fetiţe de ţigani, trimise de părinţii lor la cerşit pe o plajă din Italia fac baie în mare. Din cauza valurilor, ele ajung în pericol de moarte şi două dintre ele chiar mor înecate (Dumnezeu să le odihnească!). Celelalte trăiesc DATORITĂ italienilor de pe plajă, oameni care şi-au riscat viaţa pentru a salva pe acei copii.
Timp de o oră cadavrele celor două fetiţe au rămas pe plajă, acoperite decent cu o pătură. Motivul? Atât a luat ambulanţei de la morgă ca să vină să ridice cele două trupuri.
În tot acest timp lumea a rămas pe plajă şi viaţa şi-a reluat, cum era şi firesc. cursul ei normal. Plaja nu a fost evacuată, aşa cum nu a fost evacuată nici o plajă din lume atunci când, prin legea naturii sau a firii, unii oameni se îneacă.
Dar pentru presa isterică, pentru stânga neomarxistă, pentru “umaniştii” paneuropeni, pentru tonomatele din presă (na, că îl citez pe Băsescu!) ale birocraţilor din U.E., acest eveniment trebuie manipulat cumva. Cum? Profitând de moartea acelor două micuţe ţigănci pentru a acuza italienii de rasism, de lipsă de sentimente umane şi a presa Statul italian să nu îşi mai apere cetăţenii în faţa valului de infracţionalitate care, ne place sau nu, e legat de o etnie anume, cea ţigănească.
NOTA BENE: Potrivit tuturor martorilor acele fetiţe erau venite pe plajă ca să cerşească! Cred că lucrul acesta spune multe…”
Mi-e scarba!

10 comentarii:

Anonim spunea...

Inca te mai mira astia ? Lumpenii care urla "muie" pe stadioane cu mana dreapta intinsa spre cer ca-n anii 30 scriu si ei pe bloguri Petria. Sunt si-n Italia, sunt si aici.

Realitatea lui Petria spunea...

Dar aici era vorba de două copile.

Anonim spunea...

Şi mie mi-e scârbă...

Anonim spunea...

crezi ca conteaza pentru ei? ca erau copii? pe dracu...

ne trebuie un razboi sa se mai vinture pleava!

Realitatea lui Petria spunea...

Măcar un război mediatic.

Anonim spunea...

Groaznic.

Anonim spunea...

mă enervează, în egală măsură, furiile venite din ultra stânga şi din maxima dreaptă!
am mai constatat o chestie - scrisul pe net descătuşează (la unii!) mari incendii cerebrale. oameni altminteri potoliţi se apucă să împroaşte, furibund, cu idei pe care, faţă în faţă, n-ar avea curajul nici măcar să le formuleze.
ecranu', ca şi hârtia, nu roşeşte.

Realitatea lui Petria spunea...

Pe mine mă enervează că majoritatea au cojones sub anonimat.

Anonim spunea...

Are dreptate sebastian. Iată un follow-up:
"Scriam mai de mult aici despre acţiunile fasciste ale guvernului italian, dar şi despre ipocrizia cu care unii români îşi dau amprenta diferitelor campanii făcute de mass-media dar în general tind să ocolească ţiganii sau chiar să îi ridiculizeze.

Am revenit cu gândul aproape de acest subiect pentru că am citit referirea lui Petria la un grup de “neoconservatori” auto-intitulaţi aşa care scriu aşa:..."


http://razboiulcutine.haipa.ro/2008/07/22/romanian-neocon-cica/

machiavellian spunea...

Hai, Petria, ca esti haios.

Ce trebuia sa faca italienii aia? Sa-si ia bagajele si sa plece acasa? Sa le frece pe frunte ca, poate, poate s-or trezi? De unde cultul asta al mortii intre oamenii vii?

Bine intreba un comentator pe altundeva: Daca mergi in concediu cu masina si dai de un accident, te intorci acasa? A?