luni, 13 octombrie 2008

Bănci în memoria celor morţi


La Cristi http://blog.scrie.ro/ am citit despre o treaba extraordinara- "Unul din lucrurile simple pe care le apreciez mult pe aici (in Vancouver/Canada): prin mai toate parcurile sau chiar prin padure, prin locuri pe care le strabati la sfarsit de saptamana relaxandu-te, intalnesti la tot pasul banci frumoase ca cea din fotografie, care-s platite de localnici, individual, in memoria vreunui membru de familie sau prieten drag, care s-a stins din viata." Ideea nu merita "importata"?

4 comentarii:

Anonim spunea...

Draga Alex, mi-ai dat o idee geniala! Ma apuc sa proiectez o bancuta sa ma reprezinte... Aveti si voi in Dej un parc mai pricopsit, mai vizitat, mai iubit? Sau unde propui tu sa incepem actiunea "O bancuta pentru eternitate"? Sau "O bancuta pentru sufletul tau"? Poate Parcul Bordei?

Zau ca-mi place ideea si imaginatia a inceput sa-mi zburde si la modele de bancute pentru alte suflete, ceva mai minjite decit al meu... Cu o conditie: pe mine sa ma puneti la radacina unui mesteacan (sau salcie?), sub forma de cenusa/ingrasamint... Chiar in stinga inimii bancutei care ma reprezinta... :)

Realitatea lui Petria spunea...

Sigur că ideea este f. frumoasă. Ar merita promovată serios. Chiar mă gândesc şi eu la ceva pe plan local.

Anonim spunea...

Thanks, Alex :)

Chiar ca e buna ideea Lulutzei. Cand ma gandesc, si mie mi-ar placea sa ma "reprezinte" vreo astfel de banca, decat vreun macabru mormant :)

Realitatea lui Petria spunea...

N-ai pentru ce, Cristi.