vineri, 17 octombrie 2008

De ce m-a injurat Mircea Badea

Ieri am scris un comentariu pe blogul lui Tolontan:

"alexandru petria on 16 Octombrie, 2008 8:39 pm
Bine că l-au reţinut pe Piţurcă. M-am săturat de golănismele din fotbalul autohton."

Şi l-a mine mi-am expus părerea aici
http://realiatealuipetria.blogspot.com/2008/10/bine-ca-l-au-saltat-pe-piturca.html.
Badea a susţinut aseară în emisiunea sa de pe Antena 1 că este anormal să se bucure cineva de ce-a păţit omul de fotbal. Şi m-a nominalizat, numind poziţia mea de pe blogul lui Tolontan drept prostie.
Numai că Badea a cam greşit. Nu m-am bucurat pentru păţania lui Piţurcă, ci am aprobat încercarea de aplicare a legilor şi în cazul şmecherilor din fotbal. La care combinaţia dintre bani şi mintea puţină are efecte sfidătoare.

S-a cam prostit Mircea Badea.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Lasa, ca nitica publicitate tv nu-ti strica nici tie! O
In rest, opinia mea cu privire la chestiune, ti-am raspuns la mine pe blog. Explic si in celelalte commenturi de ce nu-s de acord cu metoda aleasa!

Ion de la Chiuiesti spunea...

Zicea careva la TV ca "e uinadmisibil ca antrenorul echipei nationale sa fie tratat ca un infractor de drept comun". Ah, mi-am amintit, Victor Becali. Uite cine vorbeste!!!

Anonim spunea...

@Ion,sa ne gandim cine l-a lasat sa vorbeasca p-asta si pe altii ca el?!!

Anonim spunea...

Domne, sa lesin de compasiune! ca pina acum, ce-i drept, mirceabadea se remarcase ca un baiat fin, educat, genial SI PLIN DE CARACTER.
Ma depaseste cum vad unii oameni pe ceilalti si care sint criteriile dupa care se judeca o persoana.

Realitatea lui Petria spunea...

Îţi cunosc poziţia, Simona. Totuşi, nu ard de nerăbdare să mă înjure nimeni.

Ioane, toţi foştii bişniţari sunt băgaţi în seamă.

Ce să spun Vera?

Anonim spunea...

Pe tema, din Gandul:

O ţară liberă
de Cristian Tudor POPESCU | 17 OCTOMBRIE 2008

„Cum să-l aresteze pe Piţurcă? Pe selecţionerul Naţionalei? Asta-i o porcărie, o tâmpenie! DNA e poliţia politică a lui Stalin! E Hitler! E Securitatea lu Ceauşescu! O spun ca o metaforă. Reţineţi ce v-am spus. Suntem o ţară liberă! O să fim de râsul omenirii! Nişte dobitoci! Cum să-l aresteze dobitocu ăla de procuror pe antrenorul Naţionalei? Cu zece poliţişti? Asta o să facă înconjurul lumii! E comandă politică! De la Băsescu, un om rău, care seamănă numai ură şi duşmănie! Ură şi duşmănie o să aibă!“

Acestea au fost declaraţiile, mai mult sau mai puţin zbierate, ale lui Gimitică, personaj din specia broscoporcului, capabil să-şi umfle guşa până la de trei ori dimensiunea capului. Părea că numitul Piţurcă, luat cu sacul negru pe cap, stă spânzurat de picioare în pivniţele DNA şi tocmai i se smulg unghiile şi urechile cu cleştele înroşit în foc, ca să-l scoată din el pe Satana. „Aveţi grijă, aşa puteţi păţi şi voi!“ tună Gimitică, mirându-se că presa nu organizează cetăţenii pentru a lua DNA cu asalt.

Între timp, numitul Piţurcă iese de la DNA, unde nu cred să fi stat o oră, ca de la frizer şi anunţă vag plictisit că pe Otopeni l-au invitat la instituţie doi inşi în civil, nu zece poliţişti cu mitraliere, că e învinuit în cazul valizei cu 1,7 milioane a lui Gigi Becali, că e un abuz şi că Serbia e o echipă tare. Stop-cadru.

Doi foşti generali ai Armatei române sunt condamnaţi definitiv şi irevocabil la 15 ani de puşcărie pentru ce-au prestat în decembrie ’89 la Timişoara. Generalul Chiţac are, la întrebarea jurnaliştilor „Ce veţi face?“, înainte de a urca în maşina care-l duce la închisoare, o reacţie de general: „Voi face ce a spus legea“. Punct. Dl. Stănculescu, în schimb, organizează o conferinţă de presă, în care îşi plânge artistic de milă ca deţinut politic, victimă a presiunilor puterii asupra Justiţiei.

De data aceasta nu mai face avionaşe de hârtie, ca la procesul Ceauşeştilor. Nu mai vinde Motorole cu de 10 ori preţul. Nici nu se mai pregăteşte să jurizeze ca septuagenar concursuri de miss cu studente îndată ce i s-a sinucis soţia. Acum dl. Stănculescu e general şi vrea să fie trimis de magistraţi în faţa plutonului de execuţie. Întrucât Justiţia nu-i face acest serviciu, aşa cum i l-a făcut lui Ceauşescu, dl. Stănculescu, nu n-aţi ghicit, nu se sinucide cu pistolul la tâmplă, ci se cere afară din puşcărie pe caz de boală, în vaietele consuferinde ale d-lui Ion Iliescu. Stop-cadru.

Aceeaşi Justiţie română nu l-a găsit vinovat pe Ion Iliescu în legătură cu mineriada din iunie 1990. Apar articole furioase, Justiţia e făcută albie de porci, curva politicii, se cere recurs la tribunalul istoriei, apel la judecata lui Dumnezeu, vinovăţia lui Ion Iliescu fiind „mai presus de orice îndoială”. De multe ori, semnate de aceiaşi jurnalişti care cer, pe bună dreptate, ca în cazurile Năstase sau Mitrea Justiţia să fie lăsată să-şi spună cuvântul.
În America, şi ultimul dealer de droguri cu amănuntul, şi ultimul portorican rezident ilegal pe teritoriul SUA, ştie să strige, când e luat de poliţie, „Ce faceţi? Asta e o ţară liberă!” Curând, toţi barbugiii, hoţii de maşini şi bătăuşii cu ziua din România vor învăţa să strige când sunt umflaţi: „E o lucrătură politică!” şi atunci vom şti că trăim într-o ţară cu adevărat liberă.

Anonim spunea...

Te cred ca nu arzi, nici mie nu-mi place cum procedeaza Mircea cu injuraturile astea! Voiam, doar sa-ti descretesc fruntea si sa-ti spun ca exista si o parte buna a lucrurilor! Gandesti ca lui Huidu-i convine? Dar ii face bine! Stii tu...

Realitatea lui Petria spunea...

Am înţeles mesajul. Cum nu? Multumesc Simona.

anca spunea...

repet ce am spus pe cealalta postare,sloganul astora este "cine nu gindeste ca noi e un dobitoc"!mai rau decit comunistii! se mira ca primesc amenzi de la cna? nu am vazut la concurenta(rtv)un astfel de limbaj!!

moshu49 spunea...

eu nu vã mai înteleg, pe voi, meseriasii cu state vechi, sau m-am dus cu capu' odatã cu vîrsta...
ce mare sculã e hahalera asta de MB de'l mîngîiati pe crestet?
dar este problema voastrã...ura si la garã!

Realitatea lui Petria spunea...

Anca, reacţionează după IQ.

Moshu, io-l bag în şi în mă-sa pe Mircea Badea. Dar este ea de vină?