miercuri, 1 octombrie 2008

Porno Zalau. Am procedat corect?

Am primit:

“Stimate Domnule Petria,
sunt sotul profesoarei de franceza din Zalau.
De curand am aflat despre blog-ul Dvs., ocazie cu care am citit si pozitia pe care o aveti fata de ceea ce s-a intamplat.
Desi pareti destul de ferm in ceea ce sustineti, am sa va rog sa intelegeti ca incercam sa ne refacem viata si sa mergem mai departe.
Iata de ce va rugam, in masura in care dispuneti de doza de omenie necesara, sa scoateti / ascundeti (private) pozele pe care le-ati expus pe acest subiect.
Intelegeti ca avem si un copil de 6 ani pe care incercam sa il protejam cat mai mult posibil.
Odata si odata, cand va fi destul de mare, o sa ii povestim prostia pe care am facut-o si pentru care am fost judecati de o tara intreaga.
Indiferent de decizia pe care o veti lua va doresc numai bine.

Cu stima,
Dan ANA”

Am şters postările. Zic să faceţi la fel. Cei care aţi publicat pozele şi filmuleţele. Gestul nu este deloc de solidarizare cu cuplul din Zalău. Chiar deloc. Cred doar că merită un nou început.

8 comentarii:

baldovin spunea...

Foarte bine ai facut. Eu am luat apararea profesoarei chiar cand a aparut scandalul. uite: http://baldovin.blogspot.com/2008/06/cinismul-sisau-ipocrizia-distruge.html

Profesor din Bistrita spunea...

In sfarsit stimate domn Petria ati dat dovada de omenie. Din cate va cunosc... sincer nu ma asteptam sa faceti acest gest. Si totusi, imaginile au ramas... Va rog si eu sa ajutati familia, pentru ca merita. Sunt oameni deosebiti.

Vasile spunea...

Apel la SOLIDARITATE !!!

Suciu Ad spunea...

Chiar asa : SOLIDARITATE cu doamna profesoara !

Realitatea lui Petria spunea...

Pentru Profesor din Bistrita-

Sigur nu ma cunoasteti.

anca spunea...

familia trebuia sa se gindeasca la urmari atunci cind au postat filmuletele!!da' e decizia ta,asa ca nu ma pronunt!!oricum lumea a uitat de povestea asta!!acum ne-am adus aminte de ea!!!

Realitatea lui Petria spunea...

Sigur că trebuia.

Shadow spunea...

Ai procedat foarte corect Alexandru. Copilul nu merita sa sufere pt "prostiile" parintilor ia parintii au si ei dreptul la o a doua sansa.