joi, 20 noiembrie 2008

Primar PSD care rupe afise electorale? Sau dezinformare nerusinata?

Azi, candidatul PD- L Vasile Marc în Colegiul electoral 2 Bistriţa- Năsăud, pentru Camera Deputaţilor, mi-a declarat că primarul Becleanului, Nicolae Moldovan, PSD-ist, a rupt din afişele sale electorale, noaptea trecută, în Târlişua. Primarul neagă. Mi-a spus la telefon că Marc minte. Este interesant că Vasile Marc a părut deranjat cînd i-am cerut amănunte suplimentare şi i-am comunicat faptul că Moldovan susţine că este mincinos. De văzut în zilele următoare…

UPDATE 21 noiembrie- Poliţiştii anchetează cazul. Cert este că primarul Moldovan a fost în noaptea de 19 spre 20 în zona Târlişua.

5 comentarii:

Anonim spunea...

n-ar merita astia batuti cu nuiaua la kurul gol si pusi la coltz? Ca pe niste copii de gradinitza?

...oh, stai! Vorbeai de PRIMARI? De candidati la primarie? De alesii nostri, conducatorii nostri??? Scuze atunci

Realitatea lui Petria spunea...

Probabil, Cristi.

Anonim spunea...

si pe cine sa mai crezi???
pe cel care dupa ce a pupat in fund toti PDSr-istii facand parte din categoria lor ani multi si dintr-odata a descoperit ca e PDL-ist vanzandu-si votul din CJ pentru un post de deputat sau pe cel care scotea la alegerile locale din posta pliantele celorlalti??
Grea intrebare cu cine are dreptate!!!

Realitatea lui Petria spunea...

Politiştii cercetează în prezent cazul.

Anonim spunea...

Informatia corecta:
In noaptea de 19 spre 20 nov., un paznic de noapte din localitatea Tarlisua a observat 2 persoane care rupeau afise electorale. Era ora 1 noaptea ! Paznicul a sunat la postul de politie din Tarlisua si nu a raspuns nimeni. A sunat apoi la Politia din Spermezeu, de acolo i s-a raspuns si a comunicat cele observate precum si numarul de inmatriculare a masinii. Masina respectiva a fost oprita de Politia Spermezeu, aceasta constatand ca in masina se aflau : Nicolae Moldovan (primarul PSD al orasului Beclean) , dl. Stanciu (membru activ al PSD Beclean) si alte 2 persoane. La aflarea motivului pentru care a fost oprita masina, dl. Nicolae Moldovan a coborat foarte nervos, lansand o multime de amenintari la adresa politistului.
In dimineata zilei urmatoare , politia a gasit langa un podet din apropiere, o multime de afise rupte ale candidatilor PDL. Exista poze.
De aici in colo e treaba Politiei.
Eu cred ca primarul nu a rupt , dar a transportat cu masina pe acei tineri care rupeau.
Sunt sigur ca se va musamaliza totul.