joi, 27 noiembrie 2008

Site-urile circula pe net ca si masinile pe Calea Victoriei!

Un tip care candidează în America mi-a trimis un mesaj, doar-doar voi trage o fugă peste Ocean, pe după casă, of course, să-l votez cu limba scoasă:

“Precizare cu privire la mesajele si site-urile care circula pe internet

Ca urmare a unor mesaje transmise in ultimele zile, precum si a mai multor informatii si site-uri care circula pe internet, eu, Mircea Lubanovici, candidat PD-L la Camera Deputatilor pe colegiul 3, circumscriptia 43, fac urmatoarea precizare:”… şi continuă cu un bla-bla care mă entuziasmează ca şi creşterea melcilor.

O să-l votez fără îndoială dacă-mi spune cine dirijează “site-urile care circulă pe internet”.

7 comentarii:

Anonim spunea...

:))) Circulă precum sângele în vene. Bună asta.

Realitatea lui Petria spunea...

Hematii şi leucocite furioase.

Anonim spunea...

exact asta l-am primit si eu pe adresa INSTITUTIEI unde lucrez. m-am crucit si nu-mi venea a crede ... mai ales ca noi n-avem absolut nicio treaba cu astia ... feri, Doamne, de nebuni!

Realitatea lui Petria spunea...

Cuvantul "nebuni" nu-si avea locul aici. Nu-l cunosc pe om, nu +l cunoasteti probabil nici dumneavoastra, de ce sa folosim asemenea cuvinte?

Dan Gheorghe spunea...

am ajuns, se pare, doar simpli pioni pe o imensa tabla de sah, pe care ne miscam cand cineva da click cand si cum vrea

Realitatea lui Petria spunea...

Dane, îi bai că prostia nu doare.

Anonim spunea...

dacă îmi explicaţi dumneavoastră cum o persoană teafără se apucă să trimită acest mesaj unor instituţii pe care nu le-a contactat vreodată, cărora nu li se explică măcar care este în concret fapta pe care o reclamă (şi bănuiesc că a trimis-o multora, nu s-o fi oprit ţanc la una), deci dacă dumneavoastră îmi explicaţi cum anume poate fi justificat atare efort (că durează şi până te apuci să culegi adrese de pe net), bine, atunci îmi cer scuze nu numai faţă de respectivul, ci şi faţă de dumneavoastră că am pus un cuvânt nepotrivit.
cu stimă