luni, 22 decembrie 2008

22 decembrie 1989. Dinescu revolutionar

8 comentarii:

Marius Mina spunea...

Doru Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie se zbate in aceste zile sa ajunga secretar de stat pentru problemele revolutiorilor (l-am vazut de multe ori in aceasta perioada in preajma liderilor PD-L). Pentru asta el se agita sa faca orice pentru a atrage atentia asupra sa. El e la originea atacurilor asupra fostului presedinte Ion Iliescu, actiuni pe care nu le-a facut de capul sau… Acum cateva luni scriam despre vizitele sale dese la sediul SPP din 13 septembrie (chiar in sediul Senatului)… Acum observ cum spp-istii se mira de actiunile “revolutionarilor”, dar unii purtatori de stele de acolo l-au protejat si il protejeaza informativ pe Doru Maries si acolitii lui.(via IOSKA)

Acum mincep sa-mi explic de unde monedele si flecmele la Iliescu… ;-)

Anonim spunea...

Alexandre, aminteşte-ţi cum gândeai atunci.

Realitatea lui Petria spunea...

Imi amintesc toate spaimele, manipularile... Doamne, cum a trecut timpul.

Anonim spunea...

Omul Internationalei Socialiste , ca doar a fost promovat de ,,Liberation'', ziar de stanga francez , avea partitura gata pentru lovitura de stat , chiar si acum se mai declara ,,om de stanga'', ca si capitalist parat ce este .

Realitatea lui Petria spunea...

Riddick, gresim daca simplificam prea mult...

Anonim spunea...

Dupa cum a fost folosit ca momeala pentru intelectuali , si pentru romanii nemultumiti , in general , in decembrie '89 (ca doar nu era sa iasa echipa mixta est-vest doar cu Ilici , ar fi fost prea putin), la fel l-a folosit in campanie PNL , pe rural , rolul ii vine manusa doar .Interesant ar fi ce rapoarte facea secu cu privire la conexiunile lui externe .

Anonim spunea...

toti vorbiti doar de politica dar in cati suntem care ne aducem aminte de cei care au platit cu viata acea "revolutie"?!by izabela

Realitatea lui Petria spunea...

Suntem destui, Izabela. Cei care conteaza.