duminică, 28 decembrie 2008

Jeg. In atentia C.N.A.

Recunosc, sunt depasit, sunt ce vreti voi, imi fac autocritica- nu ma uit la OTV. De accea n-am avut cum sa vad faza despre care voi face vorbire. Adica o sa spuna Nihasa, care a scris pe blogul lui: “Ce părere aveţi dacă în Ajunul Crăciunului aduci în studio mamă prezentatoarei voastre omorâte în urmă cu ceva vreme? Asta nu face rating ..... Dacă mă-sa ar veni şi cu o pereche de pantaloni pătaţi aparent la ultima menstruaţie a feţei? Ăhă ... deci aşa se face ratingul - Crăciun + pete de la menstruaţie + tinere sinucigaşe suspectate că au fost omorâte + mamă îndurerată care se face de râs pe un post naţional .... mda.” Inchideti gurile, daca v-au ramas cascate!

UPDATE 29 decembrie: Am sesizat electronic mizeria Consiliului National al Audiovizualului.

15 comentarii:

anca spunea...

valeuuu! nici io nu ma uit la 0tv(adeca zero)!da'cna-ul nostru ce puii mei pazeste? incredibil!!cit de jos poate cobori fiinta umana?

Realitatea lui Petria spunea...

Mai jos de atat nu stiu ce poate sa fie.

Marius Mina spunea...

Alex incepe carnagiul PSD-PDL la antena3 -ora 22.00

Realitatea lui Petria spunea...

Ai vrea tu.

Ion de la Chiuiesti spunea...

Lucruri care se pot spune in 30 de minute, le intind cativa indivizi "de mare valoare" ca Magda, Ogica, Mihaela, umflatul ala cu cioc, turcul, ziaristu' ala de la Atac, unu de zice ca se pricepe la arme si coditze, etc, pe parcursul a vreo 50 de episoade si prostimea se uita. Cred ca romanii trebuie trimisi la scoala pana nu se prostesc de tot.

Realitatea lui Petria spunea...

Ca sa parafrazez: vorba lunga, bogatie pentru OTV.

Anonim spunea...

Au depasit orice limita , dar nu si pentru foarte multi telespectatori.

Anonim spunea...

Stii cum e Alex... "Aştia suntem, cu ăştia defilăm"... Cam ăsta e nivelul pîinii şi circului de care avem nevoie. Romanii, e adevărat, erau mai cruzi dar mai stilaţi. Noi, în schimb, avem la îndemîna telecomanda: mai comod şi mai ieftin inclusiv pentru... neuroni.
Cele bune şi mai puţin ger (la Brasov, aici, cad păsările îngheţate din copaci, ca ţurţurii, de ger) :)

Realitatea lui Petria spunea...

Yoda, limita mea a fost depasita.

Realitatea lui Petria spunea...

Flavius, asta nu mai e paine si circ. E josnicie crasa. Si la mine e fig, dar bag lemne serios in semineu.

Anonim spunea...

Cu cativa ani in urma am fost revoltata cand s-a inchis OTV-ul.
Acum sunt revoltata ca nu mai are nimeni curaj sa-l inchida.
Greselile se platesc.

Realitatea lui Petria spunea...

Atunci a fost vorba de cenzura politica, acum este...

Anonim spunea...

eu, personal, nu intuiesc ce reactie va avea C.N.A.-ul, insa stiu ca la acea Mare Gala Maaare, unde s-au oferit/atribuit premiile Realitatii TV, celor zece pentru Romanau [haios titlu, daca nu ar fi... altfel...], stabilite in urma unor sondaje p, pe criterii indubitabil de profesioniste [eu as fi angajat cativa studenti openminded], la acea gala, asadar, Dan Diaconescu a fost 'asezat' de caatre suprenul judecator si martor interrvievat, totodata, pe locul patru; si acelasi Dan Diaconescu, care alega cu reporterii sai dupa primarul Basescu prin parcuri in 2004, acum ii multumea plin de recunostiinta ca e primul presedinte care nu a inchis postul respectiv, de televiziune, evident...
nu ma intrebati de Elodia, de Diana, de Tanacu, de Vip-uri sau oameni simpli implicati in scandaluri, pentru ca nu stiu... nu am nici timp, nici nervi pentru asa ceva!
dar gandesc pentru mine (insami): pacat de locul ales pentru asa ceva!...

LA MULTI ANI!

Realitatea lui Petria spunea...

Ana Maria, de bun-simt observatia ta. 100% de acord.

Anonim spunea...

Despre industria senzaţionalului am scris un articol în Răsunetul.
Trăim într-o societate pasionată de violuri, crime, accidente. Publicul dacă asta cere subcultură, poate să primească cultură?

http://rasunetul.ro/iubiti-si-junii-kamikaze