duminică, 4 ianuarie 2009

Boc penticostal. Va deranjeaza?

Premierul Boc este penticostal. O afirma mai multe surse. Eu n-am nici o treaba, am prieteni din mai toate cultele. Ma deranjeaza doar fanaticii. Din orice directie ar veni.

9 comentarii:

anca spunea...

nu ma deranjeaza acest aspect,fiecare cu religia lui!
hihihi,inseamna ca nu are vicii!
nu fumeaza,nu bea,nica!

Realitatea lui Petria spunea...

Ei, unii o fac pe ascuns... Afara-i vopsit gardul, inauntru-i leopardul, de destule ori.

YODA spunea...

La Multi ani Alexandru ca n-am vb pe anul asta. N-am absolut deloc nicio problema carei confesiuni apartine Boc. Poate sa fie simormon, nu ma intereseaza

Realitatea lui Petria spunea...

La mormoni e treabă. Bine te-am regasit, Yoda.

Marius Mina spunea...

Cred ca mai de graba e bisexual decat pentikostal

Realitatea lui Petria spunea...

Ai vreun indiciu, Marius? Sau e vorbă în vânt?

Ion de la Chiuiesti spunea...

Probabil se refera la dragostea lui neconditionata fata de Basescu?

Aya spunea...

Din ciclul :”Semne bune anul are”:

MITOCANIADA CHILOTZARZILOR

Inca se mai auzeau ecourile petardelor (ilegale) de Revelion cand, in urma unei comenzi marinaresti scurte, chilotzarzii din 3C au dat buzna cu tot neamul la sarmale, in Foisorul din Sinaia. Li s-au alaturat, umil supusi la ordin, Prostanacul si mai ingenua in ale politicii Roberta Anastase.

Demonstrand ce bine stiu sa “stropeasca” oamenii cu zapada cand trec pe langa ei, s-au perindat in masini care mai de care mai luxoase (iar “motzatul” chilotzar Boc cu o intreaga suita, ca tot isi stramba gura vorbind de criza) pe langa jurnalistii trimisi la datorie, la fatza locului.
Prima chestiune esentiala pe care a aflat-o un popor intreg despre ei: prin felul in care au debutat la putere arata ca s-a dat startul mitocaniadei chilotzarzilor.

(Exceptia de la regula este Cati Andronescu: sosita acolo parca nestiind cum sa se eschiveze, si-a lasat masina in parcare, strabatand drumul pe jos. A fost singura care le-a urat “La multi ani”, le-a vorbit civilizat si le-a zambind jurnalistilor deja inghetzatzi in geroasa amiza de 1 ianuarie 2009).

In Foisor, chilotzarzii si neamul lor au infulecat sarmale si “porcarii” si au dat duscha pahare, la intrecere cu marinarul care trecea de la masa la masa sa vada daca supushii respecta legea chiolhanului.
Stirea este confimata de Prostanacul care a zis printr-o agentia de stiri, sa afle toata natzia romana, ca acolo a fost “o atmosfera de echipa”.
Bravos, halal sa-i fie!

(Nota discordanta a facut, firesc, tot Cati Andronescu. A plecat prima, a vorbit cu jurnalistii si a dat o stire esentiala: lipsea Vasile Blaga. Nu trebuie sa fie cineva un mare analist pentru a realiza ca, prin absenta sa, Blaga a dat un semnal ferm: NU raspunde “comenzilor” marinaresti.)

Mitocaniada chilotzareasca a continuat cu perindarea masilor chilotzarzilor in sens invers si “stropirea” din nou cu zapada a jurnalistilor foarte inghetzatzi, care asteptau, in intuneric si frig, sa ia o declaratie.
Totul a fost imortalizat de camerele de luat vederi, in lipsa de bun simtz a celor care, chilotzarindu-se, s-au catzarat la putere.

Cei mai rezistenti la chiolhan s-au aratat “motzatul” chilotzard Boc si sefii SRI si SIE care au ramas in Foisor dupa plecarea celorlalti participanti la mitocaniada. Acestora li s-a explicat si finalul lectiei marinaresti: totul se conduce din “cutzite si pahare” dupa voia matrozului.

In final, marinarul le-a explicat jurnalistilor superinghetzazi (pe care i-a numit “mai copii”) ca s-a simtit bine cu sotiile celor prezenti. (Nu am reusit sa aflam, pana la aceasta ora, cum s-au simtit sotiile respectivilor, dupa aceasta socanta declaratie, data fiind experienta pe care marinarul a afirmat- cu un timp in urma- ca a dobandit-o in locuri “speciale” din porturi, marcate prin “becuri” rosii. Nu trebuie sa ne preocupam de cum s-au simtit “sotzii” in urma declaratiei marinaresti: ei se supun ordinelor).

Previzibil:
- Presa se va preocupa, in amanunt, de mitocaniada chilotzareasca;
- Participantzii la chiolhan vor trebui sa raspunda (inevitabil- e inutil sa pun pariu ca asa se va intampla!) la intrebari privitoare la digerarea sarmalei marinaresti si a dushtilor;
- Imaginea chilotzarzilor “stropitori cu zapada” va fi pe masura mitocaniei lor din 1 ianuarie 2009.

Concluzie:
- Marinarul a aratat ca mitocanii chilotzarzi (y compris Prostanacul) sunt supusii lui, in mod neconditzionat;
- Blaga se arata a fi purtatorul de semnal al (daca nu cumva chiar capul!) gruparii evident opozante marinarului, din Republica de la Cluj;
- Absenta lui Nemirschi arata ca Mazare nu a facut pace cu marinarul (subtil, aici s-a voit a se transmite mai ales un semn de la Miron Mitrea!!!);
- Ramane de vazut ce semnal (s-)a dat (prin) absenta lui Gabriel Sandu.

P.S.
Daca mai era nevoie de o confirmare a faptului ca absentza lui Blaga este un semnal foarte important, aceasta a venit din stirile contradictorii.
Prima stire (cea care trebue retinuta totdeauna) a fost ca Blaga este acasa, in Ardeal.
Apoi, stirea a fost “periata”, transmitandu-se ca toti cei trei absentzi nu erau in tzara.

Cineva avizat realizeaza foarte usor ca este neesential unde se aflau (mai ales, unde se afla Blaga): importanta este absentza, acesta fiind semnalul.
Mai ales in cazul lui Blaga (membru PD-L) este imposibil de crezut ca nu cunostea “intentia marinareasca” inainte de lansarea “chemarii la ordin”.
Faptul ca “atmosfera de echipa”, cum a debitat Prostanacul, fusese programata la Predeal (stire transmis prin mass media)- Sinaia fiind aleasa ulterior- arata ca totul era stabilit cu niste zile bune inainte.

Liberal Radical spunea...

Boc este adventist de ziua șaptea și merge la biserica in Zorilor alături de soție și cele 2 fiice și d-l deputat Buda și d-l Vasile Suciu.Oricum este interesant ca el a participat în scop electoral la toate sărbătorile de la Nicula.Este de cunoscut cearta dintre Anania și el cât timp a fost primar.Si nu mai mult e ca patriarhul nu l-a binecuvântat ca și pe Geoana.