luni, 5 ianuarie 2009

Fuck you. Despre corectitudinea politica

O postare cu care sunt de acord aproape in totalitate:


"Political correctiveness, just another fucking mess


Asta-i bau-baul inceputului de mileniu. Nu ne mai sperie bombele, nu ne mai sperie cutremurele, cicloanele sau epidemiile, pe cit a ajuns sa ne sperie exprimarea libera a ceea ce gindim. Pentru orice cacat ai spune, sar vizatii ca arsi si te acuza de toate crimele nerezolvate, contorsionindu-ti idea in asa fel, incit sa apari in ochii lumii, un fel de paria. M-am saturat pina peste cap de parodia asta imbecila. Nu poti sa spui ceva de evreime, ca esti etichetat antisemit. Nu poti sa spui de negrii, ca esti rasist. Daca zici ceva de unguri, esti sovin. Iar daca afirmi ca tiganii ne fac tara de ris, sar cocalarii pe tine cu discriminarea. Mai, da’ ce pizdele mamilor lor, astia-s monumente ale naturii, de-i ocrotesc toate legile? De ce oare, ca pe cale de disparitie nu sunt sigur? Rata natalitatii fiindu-le comparabila cu a ciupercilor dupa ploaie. Dar ca tiganii au gluma aia de partid politic, nu e segregare rasiala? Dar ca secuimea refuza sa vorbeasca si sa comunice in limba romana, nu e sovinism? Ia sa fi fost de exemplu Partidul albilor sau Partidul celor de origine romana, sa fi vazut atunci tam-tam si procese europene pe la Haga, de nu i-ar mai fi potolit nici bomba atomica. The nigga (asa le place sa se alinte) in America zbiara ca din gura de sarpe ca sunt discriminati si tot aduc vorba de plantatii si bumbac, cind de fapt, sunt o multime de negrii care ajung in posturi de conducere, in senat, ba chiar si in Oval Office, mai nou, fara sa le puna nimeni piedica sau sa le dea brinci. Cum dracu? Iar de ovrei, ce dracu sa mai zici? Holocaust in sus, holocaust in jos. Bai, ca daca iar auzi vreun martian, ar crede ca asta-i singura natie care a suferit pe Pamintul asta, de la inceputuri si pina acum? Si hai sa spunem ca ar fi asa, desi bineinteles ca nu e, de ce oare tocmai ei? Nu cumva o fi chiar vina lor? Adica toata lumea e nebuna, numai ei sunt sanatosi? Dar nu poti spune nici pis, ca sar perciunatii cu etichetarea pe tine, de nu te mai spala toata apa Iordanului. Acum a inceput un nou conflict armat intre Israel si Hamasul palestinian. Nici nu cred ca mai conteaza care are dreptate, iar faptul ca se casapesc intre ei, nu mai intereseaza pe nimeni. Lumea s-a cam saturat si de unii si de altii. Daca asta-si doresc ei de la viata, n-au decit sa si-o curme! Problema e ca astia trag si marile puteri dupa ei si daca o America, o Rusie, o China sau un Iran se vor implica direct in conflict, ca indirect sunt oricum, atunci poate iesi o razmelita mondiala(…)" Urmarea aici
http://v2valmont.wordpress.com/2009/01/04/political-correctiveness-just-another-fucking-mess/#comment-2818

17 comentarii:

anca spunea...

multam,Petria ta!! credeam ca nu mai sint oameni cu singe in instalatie!!
are si Alandra o postare foarte buna!!

Anonim spunea...

Hmmm...ai dreptate.Dupa parerea mea nu conteaza atat de mult culoarea,nationalitatea,religia eu i respect pe toti cat timp raman in casa si in banca lor..by izabela

Realitatea lui Petria spunea...

Anca, n-am avut întotdeauna sânge în instalaţie? Da, am citit şi la Alandra.

Izabela, e OK. E frig la Verona?

Anonim spunea...

cancer!!cum spui tu "isi trage iarna prin vene"..(eu sunt in pat cu febra..)by izabela

Realitatea lui Petria spunea...

Şi aici e cancer. Ard lemnele în şemineu.

Marius Mina spunea...

Suparare mare la "political corectivness" dar lemnele troznesc in semineu pentru ca incalzirea globala si-a schimbat atitudinea transformandu-se dintr-o data in recirea globala.De fiecare data cand se demonstreaza cu acte in regula ca totul e o minciuna , se schimba placa.
Fierbe sangele in instalatia de racire .

Anonim spunea...

Hamas legalizes crucifixion

Well, well, well, it's going to be awfully hard for the apologists for Hamas to explain how it's our Christian duty to pity the poor Islamists after this news:

The Hamas parliament in the Gaza Strip voted in favor of a law allowing courts to mete out sentences in the spirit of Islam, the London-based Arab daily Al Hayat reported Wednesday.

According to the bill, approved in its second reading and awaiting a third reading before the approval of Palestinian Authority President Mahmoud Abbas, as the Palestinian constitution demands, courts will be able to condemn offenders to a plethora of violent punitive measures in line with Sharia Law.

Such punishments include whipping, severing hands, crucifixion and hanging. The bill reserves death sentences to people who negotiate with a foreign government "against Palestinian interests" and engage in any activity that can "hurt Palestinian morale."

According to the report, any Palestinian caught drinking or selling wine would suffer 40 lashes at the whipping post if the bill passes. Thieves caught red-handed would lose their right hand.

These people are theocratic monsters. Islamism is a cancer. As you must be aware, under Islamic law, Christians living under sharia must accept official second-class citizen status, and pay the jizya, or tax, for the privilege of living as dhimmis. And what value do you think free speech will have in a society in which the theocrats running the state reserve the right to execute anyone who does anything they judge to "hurt Palestinian morale"?

Hamas are bloodthirsty barbarians, plain and simple. No person reading this blog would suffer to live under Hamas rule for a single day. And if that kind of government, a government that openly states its goal is the extermination of all the Jews in Palestine, were sitting on our border firing rockets into our country, do you think for one second we'd put up with it?

I don't believe it's America's business to fight Islamism wherever it exists. If Muslims want to live like that, that's their business -- though God help the Christians, Jews, Bahais and secularists who have to suffer their yoke. But when Muslims choose an Islamist government whose program includes the murder and expulsion of most inhabitants of a neighboring state, and that government sends rockets against the people of the neighboring state, why on earth would we mind seeing these Islamists destroyed?

Anonim spunea...

tu intelegi engleza?by iza

Anonim spunea...

eu nu prea...by iza

Anonim spunea...

eu nu prea...by iza

Anonim spunea...

Eeeei, Alex, e cel mai simplu sa acuzi un om pentru ceea ce gandeste. Daca isi mai permite sa si spuna mai mult, deja se transforma totul intr-o mare catastrofa. Spui ce gandesti despre evrei, unguri, tigani etc. esti catalogat pe loc ca fiind un rasist iresponsabil. Dintr-o data toate relele din lume se intampla din cauza ta, doar pentru ca gandesti si vorbesti.
De parca mintea ti-ar fi dat-o ei si nu natura.

Realitatea lui Petria spunea...

Este important sa spunem ce gandim. Ca sa ramanem oameni, Alandra. Imi face placere cand dau peste vreun text care spune lucrurilor pe nume si pe care am posibilitazea sa-l semnalez. Netul este o inventie extraordinara.

Anonim spunea...

Vedeti articolul aiurutor al unui sarit de pe fix, pe nume Mihnea Georgescu :


Cinste Americii! Ruşine Europei barbare! Ruşine Rusiei antisemite!

Mihnea Georgescu

Am constatat cu amărăciune cum Europa nu a reuşit să prezinte o poziţie unitară, pro-Israel, aşa cum a făcut America. Cu toate că am atacat America în trecut, mai ales când era condusă de forţele reacţionare, republicane, acum salut poziţia clară pro-Israel a Americii. Obama este un prieten al Israelului, Bush nu a fost decât un duşman al arabilor. Oricât de “umanist” aş fi, cămaşa e mai aproape decât haina… sper că mă înţelegeţi. Numai un om de dreapta ca Roxana Iordache vede în America doar… ortodoxia românistă! LOL

În altă ordine de idei, ruşine Rusiei, patria panslavismului şi ortodoxismului reacţionar! Ei ar dori să medieze criza din Israel?! Ei, care au fost patria pogromurilor?

Eu unul mă pronunţ pentru o alianţă trainică între România, U.S.A. şi Israel, o axă New York - Bucharest - Jerusalem (sic! expres nu am spus Washington - Bucharest - Tel Aviv!)

Măreţia morală a unei naţiuni se vede nu prin vorbe, ci prin fapte, iar America este mare, pentru să sprijină şi material Israelul. Americanii sunt oamenii cu frică de Dumnezeu, o naţiune construită pe valorile biblice, deci vor sprijini necondiţionat aventura sionistă, pentru că aici este vorba de împlinirea profeţiilor. Mai ales că acum au un preşedinte minoritar, care este empatic faţă de cei persecutaţi, cum sunt evreii, o insulă de democraţie într-o mare de popoare arabe, antisemite şi reacţionare…

God bless America! Măreţia Americii, misiunea sa istorică de Novum Israel de a conduce lumea spre unificare şi pacificare în jurul ideilor progresiste, umaniste, este fondată pe solidaritea intimă, de fiinţă, esenţă, program şi manifestări istorice cu Israelul…

Rusia nu va avea niciodată chemare universală, pentru că este un stat dictatorial, care “sfidează lumea”, vorba lui Ion Raţiu, fără înţelegere pentru fenomenul multiculturalismului şi al toleranţei, fără viziune supra-naţională în ce priveşte Israelul. Omul slav este un om îngust, reacţionar, revanşard şi indaptat la capitalism.

Ce face Franţa? Ce face Germania? Doar oare nu este Deutschland ţara Holocaustului?

Europa a dovedit încă o dată că este o cârpă cu care Rusia se şterge pe cizme… Dacă am avea demnitate, am ieşi din U.E., că oricum nu avem nici un ghişeft! Suntem o colonie a unei colonii a Rusiei! Traian Băsescu, acastă cârpă kaghebistă este omul diavolului slav în România, pionul Moscovei!

P.S. Tare aş fi curios să aflu ce gândeşte expertul în politică internaţională Adrian Năstase despre această situaţie geo-politică, asta dacă Mizilul nu i-a răpit prea mult din timpul preţios al domniei sale! Sau să aflu ce gândeşte un om versat în complicatele relaţii ruso-americane, ca scumpul nostru Preşedinte Ion Iliescu!

Anonim spunea...

Cred ca a devenit clar ca ne indreptam spre un conflict de proportii pe plan mondial...http;//www.actionsbyt.blogspot.com

Marius Mina spunea...

D-le Ilici Iliescus , mihnea georgescu scrie din suflet, cand e pe medicatie full size.
Creste inima-n mine cand vad baieti tineri cu atata forta in exprimare.Zici ca-s formati la zidul plangerii , in picioare si pe la spate> Sa nu ne vada dusmanu'

Realitatea lui Petria spunea...

Marius, il omori pe bietul om.

Anonim spunea...

Heil sieg !

De acord cu tine