joi, 11 februarie 2010

E vorba de “Zilele mele cu Renata”. Ieri am semnat contractul cu editura. Sper ca volumul să iasă din tipografie în martie. Este o carte şocantă, nonconformistă, care nu se adresează puţopalmiştilor şi celor a căror gândire o concurează pe a panseluţelor. E “sulfuroasă” rău… Dintr-un puseu de excesivă modestie, declar că nu s-a mai scris aşa ceva în literatura română. E tare Petria, vă spune amicul Alexandru. Pârtie…!

Găsiţi fragmente aici http://literaturaromana.ning.com/









Semnal

9 comentarii:

Andrei spunea...

Sunteiti de 10.

Anonim spunea...

Am auzit ca este o carte nerusinata. Urat.

Gigel spunea...

Hei,

Daca te intereseaza un schimb de linkuri cu mine ai aici:

Nume: Târgoveţul
Link: www.targovetul.info

Sa-mi lasi un replay la simplusgeo@yahoo.com, te rog.

O zi buna!

Anonim spunea...

DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VLADIMIR TISMANEANU !
Am inceput publicare primului articol din serialul de 12 articole despre agentul Volodya Tismaneanu. Sper ca cititorii sa-l urmareasca saptamanal pe blogul meu. http://devanewyork.blogspot.com/ ( Va fi postat in fiecare Duminica.)
Seria se bazeaza pe documente noi , din surse demne de increderea .
Se scoate in evidenta faptul ca rasputinul actualului presedinte, a fos nu numai agent al securitatii ci si agent sovietic. Sprijinul logistic fiind asigurat de una din cele mai periculoase organizatii teroriste internationale.
In decursul anului care a trecut am incercat fara succes sa atrag atentia autaritatilor despre activitatea lui Vladimir Tismaneanu. Plicul meu cu documente
a fost refuzat de Ambasadoarea Romaniei la ONU Simona Miculescu, la care am avut o audienta.
Dansa a refuzat sa se uite la documente, precizand ca in cazul in care descid plicul
compromitator audienta mea a luat sfarsit. Sa refuzat deasemenea scrisorea
mea adresata presedintelui Romaniei.
Sper ca la sfarsitul serialului Traian Basescu sa apara la televizor si sa-si ceata scuze poporului Roman. Despartirea de comunism nu se poate face cu comunisti si cea de securitate cu securisti. Este cum ai pune in fruntea unui tribunal international care judeca pe nazisti un comandant SS.
Robert Horvath Deva cineast USA
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

Anonim spunea...

DECE L-AM DENUNTAT PE VLADIMIR TISMANEANU SERVICIULUI DE EMIGRATIE AL SUA.
GROUND OF INADMISSIBILITY/ DEPORTATION
-People who were members of the Communist Party or other totalitarian organizations are generally inadmissible,
-Entereing in the United States fraudulently by FRAUD is to marry a U.S. citizen.
US Bureau of Citizenship and Immigration Services
425 I Street, NW
Washington, DC 20536 USA
James W. Ziglar, Commissioner
Vladimir Tismaneanu a mintit in iterviul cu Inspectorul de Imigratie ca si in formele de intrare declarand ca nu a fost membru al Partidului Cominist si nu a scris sau a fost avocatul schimbarii prin violenta a sistemului american.
Iata dovada contrarie.
CITITIhttp://devanewyork.blogspot.com/
Robert Horvath Deva cineast New York

Anonim spunea...

CANTECUL DE LEBADA AL DEMOGRAFIEI NATIONALE
( Trecerea dureroasa si putin lenta de la folclor la manea )
Pe tot globul traditia cerea ca oamenii bogati sa faca multi copii. Astazi creiatorii valorilor, cei care sau afirmat in societate nu mai fac copii. Clasele sociale mai joase fac o gramada de copii punand in pericol caracterul genetic al societatii. Efectul este general si vizibil.Tarile desvoltate din vest au creiat enorme avantaje pentru familile cu multi copii. Asfel sa ajuns la o industrie de cresterea a copiilor. In USA nasterea unui copil anunta cumpararea......unui nou frigider sau televizor color. Efectul politicii democratice de stanga este evident pe continentul european unde populatia araba va deveni majoritara iar in USA populatia alba nu mai este majoritara.
Nici unde sitiatia este mai vizibila ca in Romania. In timp ce un roman face un copil, tiganii fac 8. Am facut un film despre tigani , Sunt fascinat de tigani si am
fost todeauna interesat de cultura lor autentica. Cei cu satra sunt probabili ultimii oameni liberi! Vorbesc cu totul de altceva. Se gasesc fata doua culturi diferite, iar una din cauza exploziei demografice este pe cale de disparitie. Romanii au obiceiul sa inchida ochii sperand ca lucturile se vor aranja de la sine sau cineva din afara va face ceva pentru ei. De data aceasta cand vor deschide ochii .....va fi prea tarziu. Acest blog de exceptie ar putea gazdui o discutie despre acest fenomen socio- demografic, definitiv cel mai important in evolutia viitoare a societatii romanesti.
Robert Horvath DEVA Cineast New York http://devanewyork.blogspot.com/
http://devanewyork.blogspot.com/

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.

Vania spunea...

Aşteptăm cartea...

Realitatea lui Petria spunea...

Depinde de editor, de acum. Dar este firma serioasa...