marți, 9 martie 2010

Fumez tigari de contrabanda. Semnati petitia mea!



Fumez tigari de contrabanda fiindca refuz sa fiu luat de prost! Statul este ca un traficant de droguri fara scrupule

12 comentarii:

Anonim spunea...

Ambasada Japoniei in RomaniaI
N
ATENTIA
Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA
Ambasada Japoniei in Romania
在ルーマニア日本国大使館

NOTA INFORMATIVA:
CU OCAZIA VIZITEI PRESENTELUI BASESCU IN JAPONIA CINEASTII ROBERT HORVATH- DEVA SI SOTIA SA KIYOKO HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI IN FATA AMBASADEI ROMANE DIN TOKYO.
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

anca spunea...

Sandu,promoveaza si pe facebook actiunea ta!

Anonim spunea...

Dl. Ambasador Natsuo AMEMIYA
Ambasada Japoniei in Romania
在ルーマニア日本国大使館
NOTA INFORMATIVA:
CU OCAZIA VIZITEI PRESENTELUI BASESCU IN JAPONIA CINEASTII ROBERT HORVATH- DEVA SI SOTIA SA KIYOKO HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI IN FATA AMBASADEI ROMANE DIN TOKYO.
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/



CORESPONDENTA SPECIALA - ULTIMA ORA DE LA TOKYO !

GREVA NOASTRA SE BUCURA DE SUCCES. NE-AM MUTAT IN PARCUL INVECINAT PALATULUI IMPERIAL. ZIARELE SI STATIILE PUN VIZITA, IN CONTEXTUL LOVIRII UNUI COPILAS IN PLEX SI A UNOR GAFE URIASE DE PROTOCAL. ACEASTA VIZITA SE DATORESTE
NOULUI GUVERN DE STANGA CARE A VENIT LA PUTERE. ASTAZI VOM AVEA UN INTERVIU
DESPRE UN PRESEDINTE SECURIST SI VOM RELIEFA BIOGRAFIA DE GOLAN LA NHK - PRINCIPALA STATIE DE TV JAPONEZA. VA VOI TINE LA CURENT DESPRE VIZITA PLINA DE INSUCCES AL PRESEDINTELUI PE VIATA SI PROBABIL PENTRU ETERNITATE TRAIAN BASESCU. SA-I URAM INSUCCES IN CONTINUARE !

Ruxandra-Georgeta Lungu spunea...

Bine faci ! Statul mafiot nu merita nici un leu in plus!

Anonim spunea...

DIPLOMATIA SECURISTULUI BASESCU DESCONSPIRATA LA NEW YORK!

http://andreisamericandream.wordpress.com
MESAJ CATRE PRESEDINTE
Nu credeam că aşa ceva se mai poate întâmpla. Mesaje adresate şefului statului, deturnate sau rămase fără răspuns. De fapt, nu credeam că o să mai aud de Simona Niculescu, şeful misiunii României la ONU-New York. Nici măcar nu pot să înţeleg, cum de acest diplomat, mai este în funcţie. Şi nici de ce. Tot ce ştiu, aflat pur întâmplător, este că exact în ziua anterioară alegerilor preşedintelui, aceasta a primit un claculator, de la cineva care nu a dorit să-şi comunice numele. Eram în sediul întunecos al Misiunii, în timp ce misteriosul personaj a lăsat la portar, un colet, desfăcut, probabil pentru instalarea unui soft. Spunea că ştie doamna ambasador despre ce este vorba şi de la cine primeşte acel calculator. După care a plecat. Cred că trebuie să ştim şi noi, deoarece pentru asta plătim diplomaţii peste hotare. Şi tot aşa, trebuie să primească şi un răspuns oficial,Robert Horvath cel care s-a adresat blogului meu. Am început şi eu să fiu curios, drept pentru care, vă mulţumesc anticipat tuturor celor care prin comentariile lor, pot aduce puţină lumină, în acest întunecat, dr important ungher al problematicii româneşti.
DATE PERSONALE :
Telefonul meu este: 0742 088 805
Emailul este andreiusapress@hotmail.com

DESCHIDETI :
Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

Anonim spunea...

TRAIAN BASESCU UN ACTOR PENTRU ETERNITATE

Pe blogul mogulului Voiculescu subiectul este filmul si teatrul romanesc. Din fascinatie pentru Presedinte si extrem de apropiat de dansul la propriu cat si la figurat, fiind in greva foamei la Tokio am postat un comentariu.
TRAIAN BASESCU UN ACTOR DE GENIU
Avem in Presedintele nostru un mare actor de compozitie. Imaginati un un betivan de factura extrem de modesta provenind din lumea interlopa a portului,
cu o educatie rudimentara care nu a citit in viata lui nici o carte ( cu exceptia codului penal ), jucand rolul de sef de stat in" fata alesului lui dumnezeu" imparatul Japoniei. Astept cu infrigurare rolul "BALCONULUI ", care este intradevar rolul vietii sale ,o superproductie romana -americana cu o figuratie de sute de mii oameni si cu un helicopter pe acoperis. Sunt convins ca scena finala a intalnirii cu Ceausescu va fi proiectata cu deosebit succes in jurul lumii. Astern aceste randuri in dubla calitate......de cineast si patriot.

Robert Horvath DEVA Tokio
http://www.devagallery.com/
http://devanewyork.blogspot.com/

Dj Pentru Nunta spunea...

Da , este adevarat dar nu e mai bine fara tigari ?

Masini de Inchiriat Baneasa spunea...

Cel mai bine este fara!

Anonim spunea...

DACA AM "FUMA" FEMEI FARA TIMBRU AR FI CEEA MAI MARE REALIZARE A GUVERNULUI BOC-POC. COSMIN DEJ

Anonim spunea...

daca veti da doar un click veti primi 1 credit
daca va inregistrati dupa ce dati click veti primi 25 de credite in valoare de 60 de ron
http://pretbomba.ro/JNFJW

Adrian spunea...

Ar trebui sa promovezi actiunea ta mai mult. Facebook, twitter, myspace...probabil o sa ia ceva timp, dar cu siguranta merita!!!

Anonim spunea...

"CINEASTUL HORVATH VA ANUNTA LA ANTENA3 SFARSITUL REGIMULUI BASESCU ! "
CITITI BLOGUL MOGULULUI
danvoiculescu.net/blog/


STIMATE DOMN DAN VOICULESCU

Postarea acestui scurt mesaj a creiat efervescenta deosebita si speranta pe blogul
romanesc. Am primit deasemenea un urias numar de mesaje personale
- " DOMNULE SUPER MOGUL
 DUPA INTERVIUL DE LA CNN SI FRANCE INTERN CHANEL 5 SPER SA FIU INVITAT LA ANTENA3
 ROBERT" -
Unul din ele spune : " Interesant ce imi spuneti dvs pe blogul mogululului. Insa intrebarea fundamentala este cum as putea eu sa verific acuratetea acestor informatii? In cazul in care nu se vor dovedi reale, cel care va castiga va fi tot regimul lui Traian Basescu. "
PRECIZARE
ARMELE CAUTATE DE AMERICANI , MOTIV DE DESLANTUIRE A INVADARII IRAKULUI AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA LA AMBASADA IRAKULUI DE LA BUCURESTI SI LA ALTE 27 DE DEPOZITE MILITARE. O MARE PARTE DIN DOCUMENTELE DESCOPERITE DE MINE
POARTA SEMNATURA BASESCU, ACESTA FIIND MINISTRUL TRANSPORTURILOR DIN ACEASTA PERIODA.
ACESTE DOCUMENTE SUNT DE AJUNS PENTRU ADUCEREA ACTUALULUI PRESEDINTE IN FATA UNUI TRIBINAL INTERNATIONAL.
Actiunea de ascunderea armelor poarta numele de cod SARINDAR.
Nu este prima data cand teroristii romani utilizeaza acest procedeu. Pe vremea lui Ceausescu sau trimis arme si tehnologie de distrugere in masa in Libia . Ca si in cazul Irakian la sosirea inspectorilor ONU nu sa gasit nimic. Aceasta actiune terorista a fost cordonata la vremea respectiva de Pacepa iar mai nou de Traian Basescu.
CAZUL A INTRAT IN ATENTIA CONGRESULUI AMERICAN.
AM TRIMIS NU DEMULT O DEPOZITIE SCRISA SI SUB JURAMANT UNEI COMISII SPECIALE CARE SE OCUPA DE GASIREA ARMELOR. OBAMA VREA SA SE FACA LUMINA IN ACEST CAZ " MANEVRAT " DE ADMINISTRATIA LUI BUSH.
SCANDALUL ESTE NUMIT "SCANDALUL SECOLULUI ". Inspectorul sef ONU Scott Riter spune in in interviul acordat mie " Adevarul despre transportul de tehnologie atomica a fost ascuns. Sau facut presiuni extraordinare sa nu inculpam pe romani. Numai de la Aerofina sau cumparat 150 de motoare pentru rachetele Scud." Transporturile in ambele directii sau facut prin aeroportul Otopeni si poarta semnatura Basescu.
SANSELE LUI BASESCU DE A SCAPA SUNT NULE. VOR PIERDE PAINEA SUTE DE OAMENI CONECTATI IN ACEASTA OPERATIE DE URIASA ANVERGURA, IMPOTRIVA ONU, SUA SI A INTRGII LUMI.
Domnule Voiculescu
Sunt convins ca presedintele citeste cu interes deosebit blogul dumneavoastra. Ma gandesc cum ar reactiona la urmatorul anunt
"CINEASTUL HORVATH VA ANUNTA LA ANTENA3 SFARSITUL REGIMULUI BASESCU ! "
In concluzie sper sa aveti aceleast ganduri ca si mine, spre satisfactia generala.
Robert Horvath Cineast New York
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/