duminică, 19 august 2007

JURNAL DE PRIM- MINISTRU (MIRCEA GEOANĂ)

23.06.2007Uraaa! Azi plec in SUA !
ora 13.00 sunt in avion. Plec in America. Tara frumoasa cu multe posibilitati. Pacat ca e locuita si ca are Presedinte dictator. Astia n-au auzit de cuvantul Prim-Ministru (aaah, vai ce frumos suna!!!).
ora 14.00 tre sa dorm ca am cale lunga. Ca sa pot sa adorm, (ca nu mai am rabdare, tre sa ajung PM) fac asa cum m-a sfatuit comisia aia mixta de psihiatri-psihologi : "Domn’ Geoana, nu mai fi prost bre! Numara si mata capre, lasa-i oile lu’ Berbecali ca te disturba si nu te mai poti concentra pe misiunea divina a lu’ matale. Esti PM…. esti PM…. esti PM… esti…" Asa e, ce pistolu’ lu’ tata! Sunt PM!Hai sa numar caprele… o caprita in uniforma… doua caprite in uniforma… trei caprite in uniforma… al draq de Orban, ce de caprite a angajat asta pe avioanele patriei. Cand o sa fiu io PM, io o sa le angajez si nu ministrul transporturilor. El sa angajeze carcalaci care rama pamantul ca sa se construiasca viaducte supraterrane. Uite asa.
ora 17.00 M-am trezit din cauza de cosmar. Soacra-mea a venit la selectia pentru caprite la Tarom. Brrrrr…. asta cosmar frate, nu Piratu’.
ora 20.00 se vede NY, Big Apple, orasul lu’ Donald Trump….. oare asta n-are nevoie de un PM ?
24.07.2007
ora 10.00 m-am intalnit cu smekerii aia care l-au facut PM pe Tony Blair. Mi-au promis ca ma fac si pe mine PM. Din pacate numai in Romania ar putea sa ma faca PM ca cica la ei s-a ocupat deja locu’. Daca veneam mai devreme…. Si numai acritura aia de Iliescu e de vina…. ca io vroiam sa vin mai repede…. daar nuuu, c-as io prost, ca nu stiu sa iau avionu, ca aia, ca aialanta…. bine ca e el destept…. nici PM n-a fost in stare sa ajunga de destept ce e.
ora 12.00 dupa doua ore de vorbit cu baietii astia mi-am dat seama care e problema nashpa cu ei. Ca simtem io asa cu flerul meu de PM ca e o chestie nashpa, dar nu-mi dadeam seama care e, in concret, ancorat in meandrele realitatii. Acuma stiu : bre, astia nu stie vorbeste englezeste. Vorbeste numai scotieneste.Cu sharmul meu de PM le-am esplicat problema ca io nu vorbesc scotzieneasca si ca de doua ore incerc sa ma lamuresc ce vor sa-mi spuna. Acu’ ne intelegem foarte bine . Ca vorbim cu totii niu-iorkeza. Asa!
ora 19.30 am luat cina cu bajetii. Si am pus la cale o tactica de gherila imprumutata de la Al Capone. Las’ ca vede el Iliescu…. ajung PM si-l trimit sa caute carcalaci de apa pentru ministrul transporturilor sa aibe si ala cu ce sa construiasca apeducte peste viaductele pe care o sa le construiasca. Uite asa ! Razbunareeee, numele tau eGeoana.In timpul cinei m-am socializat cu astia doi. Baieti de baieti. Avem acelasi gusturi, aceeasi inclinatie spre cultura, de esemplu si lor si mie ne place cuvintele "blitz" si "krieg", cu toate ca ei le folosesc legat, nu stiu de ce, poate asa i-a invatat pe ei tanti invatatoarea. Ne mai place cuvintele "crematoriu" si "incinerare". (PS aici m-au contrazis, ca cica deseurile toxice nu trebuie incinerate ca devin si mai toxice. Fie si ca ei. O sa le cant in struna pana ajung io PM ca dupa aia o sa fie asa cum zic io. Daca nu le convine ii trimit si p-astia sa prinda carcalaci.)
ora 23.00 am ajuns acasa dupa ce-am fost la un dineu unde erau cativa senatori si deputati din America. Baieti fini dar cam prostuti. Nu stiau de ce le tot spun ca io o sa fiu viitorul PM in Romania. Ma tot intrebau : Ah, da? Dar Dracula ce parere are? De unde sa stie ei ca Dracula nu exista, e doar o legenda, atata lucru stiu si io, ca doar nu-s prostanac.
ora 23.59 m-am trezit din cel mai groaznic cosmar. L-am visat pe Piratu’ cu canini de Dracula !!!!!!
(GASITA PE NET)

2 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.sfin.ro/articol_10196/o_zi_din_viata_premierului_geoana.html

uite inca o fila de jurnal : )))))

Realitatea lui Petria spunea...

Mulţumesc. Să auzim de mai bine.