duminică, 23 septembrie 2007

SRI spioneaza PNL




Grupul de Investigatii Politice (GIP) a publicat doua documente oficiale care demonstreaza ca Serviciul Roman de Informatii spioneaza un partid politic parlamentar si un senator al Romaniei. Este vorba despre doua adrese de insotire ale unor materiale realizate de Grupul de Evidenta din cadrul SRI. Ambele adrese sint semnate de generalul Vasile Stanciu si insotesc materiale pe care acesta le prezinta unuia dintre directorii SRI.
La ora 14.10 nu era nici un comunicat de presă pe site-ul SRI legat de caz, deşi pe televiziuni se vorbeşte de publicarea unei poziţii a instituţiei. Probabil că angajaţii SRI nu au timp să actualizeze site-ul…

6 comentarii:

Anonim spunea...

Bine bine dar sunt oficiale si adevarate sunt pentu ca zice Ciuvica? Materialele insotitoare exista?

Realitatea lui Petria spunea...

Nu este destul?

Anonim spunea...

Din punctul meu de vedere sunt doua "biletele" dintre care doar unul datat, stampilat si contrasemnat. Polul de dreapta nu inseamna PNL si AP(din care fac tocmai Ciuvica si Constantinescu parte)? Va puneti problema si ca este posibil ca in ciuda faptului ca sunt legate de politica posibilele adrese sa fie intemeiate? Doar pentru ca Nicolai e senator inseamna ca nu poate fi urmarita de SRI? Daca Ciuvica a facut rost de adrese era logic sa faca rost si de continut. Nu cumva continutul e un mare rahat si atunci inflameaza lucrurile cu doua foi ce lasa loc de interpretari?

Realitatea lui Petria spunea...

Am văzut rahaturi ale SRI- raportul despre gripa aviara, de exemplu. Nu stiu daca este logic sa faca rost de continut, dar parca SRI ar trebui sa se ocupe cu altceva, daca nu ma insel.

Anonim spunea...

Pai sa inteleg ca in calitate de demnitar sau ziarist sunt imun la orice cercetare SRI? Spre exemplu nu vi s-ar parea normal ca domnul Vadim Tudor sa fie "urmarit"? Mi se pare normal ca opozitia sa vina cu atacuri de genul asta dar nu mi se pare normal sa muscam momeala asa usor.

Realitatea lui Petria spunea...

NU MI SE PARE NORMAL CA UN POLITICIAN SA FIE URMARIT. INCLUSIV VADIM, PE CARE ALTFEL NU DAU DOI BANI. ESTE O CHESTIUNE DE PRINCIPIU.