joi, 20 decembrie 2007

Troglodiţilor, staţi în găoacele voastre!

Am găsit prostia asta fanatică şi tupeistă pe site-ul unei instituţii plină de turnători ca şi câinele de purici, unde este şef unul Daniel Ciobotea, căruia i s-a urcat la cap incredibil de repede Preafericirea:

C O M U N I C A T

Patriarhia Română îşi exprimă solidaritatea cu comunitatea musulmană din România
Exprimându-şi solidaritatea cu comunitatea musulmană din România, în contextul apariţiei în limba română a cărţii intitulate „Versete satanice”, Patriarhia Română dezaprobă manifestările care lezează valorile spirituale şi simbolurile religioase, indiferent de religia oficială pe care acestea le exprimă.
Atitudinea Patriarhiei Române are în vedere şi Legea nr. 489/2006, privind libertatea religioasă şi regimul general al cultelor, care în art. 13, alin. 2, stipulează: „În România sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de defăimare şi învrăjbire religioasă, precum şi ofensa publică adusă simbolurilor religioase.”
BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE

7 comentarii:

Anonim spunea...

Petria esti mare. Felicitari! Cum se pupa in cur fanaticii intre ei si incearca sa ne cenzureze. Da-i inainte.

Anonim spunea...

Chiar ca nu mai inteleg nimic… Am vazut la tv ca musulmanii din Romanica sunt mai toleranti fata de cartea lui Rushdie! Imamul le-a cerut sa o citeasca, sa se convinga de …neadevarurile din ea si sa se abtina de la violenta!!! S-a gasit Ciobotea sa fie mai cu mot, mai catolic decat papa! Cinstite parinte, parca alta e menirea BOR, nu vezi atata suferinta pe strazi? Nu crezi ca si amaratii de acolo ar trebui sa simta bunatatea lui Dumnezeu din partea unui trimis al Sau? Te rog inca ceva, nu transforma BOR in DANUTZ srl! Pentru fundamentalistii ortodocsi… Sunt botezat in cultul ortodox, merg la biserica in masura timpului pe care il am la dispozitie, cred in Dumnezeu, respect Biserica Ortodoxa Romana pentru aspectele pozitive din trecutul ei (sunt profesor de istorie), dar nu pot privi indiferent sa vad diferenta dintre ceea ce predica si ceea ce fac preotii (in frunte cu PF Daniel).

Realitatea lui Petria spunea...

Pt. Claudiu:
Mulţumesc pentru cuvintele tale.

Pt valy:
N-am înţeles ce ai vrut să spui cu... Dănutz SRL. În rest, aşa-i.

Cristian China Birta spunea...

"Alexandru le zice troglodiţi. Io nu le zic nicicum. Pentru că mi se pare că s-au oprit din evoluţie undeva în vremea lui Constantin Brâncoveanu."

Anonim spunea...

Domnule Petria, sunt din judetul Neamt, deci din cadrul Mitropoliei Moldovei. Il cunosc, cred, mult mai bine pe actualul patriarh... Toate eforturile domniei sale, inclusiv obligatiile financiare absurde impuse preotilor, au constituit baza imperiului financiar cu centrul la Iasi. In ochii tot mai multor credinciosi, BOR nu mai reprezinta decat o tot mai dezvoltata companie comerciala si financiara. "Danutz srl" este cred o inspirata denumire gasita pe meleagurile moldave MMB, putand fi extinsa insa la nivel national (BOR).

Realitatea lui Petria spunea...

Pt. valy:
Te cred. Este păcat; nu cred că acesta este rostul preoţilor. Am văzut mai demult pe blogul lui Andrei Bădin ca nişte călugări, cred că din Moldova, sfinţeau motoarele la maşini contra cost...

Pt. Cristian:
Sunt fără ruşine securiştii în sutană.

Anonim spunea...

Cand nu iti place o carte, nu o citesti. A cere UCIDEREA unui scriitor asa cum au facut ayatolahii iranieni, a te solidariza (chiar daca indirect) cu instigatorii la crima este UN PACAT, pe care Patriarhia romana avea datoria sa-l condamne. In schimb, IPS Daniel dicteaza afurisenii, face PASI APASATI PE CALEA INTOLERANTEI SI FUNDAMENTALISMULUI, pacate de moarte impotriva spiritului.A inlocui critica literara cu rugul si esafodul- frumoasa lectie de caritate crestina !